Siirry pääsisältöön

viikko kuvina

kävin maanantaina pitkästä aikaa metsälenkillä sipoonkorvessa katin kanssa.

naapurin susannan kanssa lenkkeillään usein ja useimmiten kävellen.tiistaina ennen zumbaa tehtiin reipas kävely.

tein ekan kerran itse kebabbia.jauheliha ja mausteet sauvasekoittimella massaksi ja tiukaksi paketiksi folioon käärittynä. 100 asteisesssa uunissa 4 tuntia. hyvää!tein myös leivät ja tsatsikin itse. kehuja sateli.paitsi, 700g oli liian vähän meidän perheelle.

mies osti hämeenlinnan reissulta mulle ihanat uudet housut. vapaa ajalla oon jo kokeillut, mutta on ne juostessakin hyvät vaikkeivat juoksuhusut ookaan. kokeilin keskiviikkona vitosta kovaa. 28.28 tuli syksyn ekaksi ajaksi, siitä parannellaan.seuraavan kerran lämmittelen ennen juoksua, enkä hyökkää suoraan ovesta kovaan vauhtiin.

aurinko paistaa useina päivinä, vaikka kylmää onkin jo ollut.


Viikko 41, 05.10.2015 - 11.10.2015

Harjoitukset

PäiväLajiOtsikkoKestoMatkaVauhtiSyke
maanantaiJuoksusipoonkorvessa pitkästä aikaa1 h 6 min7,95 km8.18 min/km
tiistaiKävelykävelyllä ennen zumbaa48 min4,46 km10.45 min/km
tiistaiTanssizumba1 h
keskiviikkoJuoksuhölkkää kovan vitosen jälkeen13 min 3 s2 km6.31 min/km
keskiviikkoPilatespilates1 h
keskiviikkoJuoksunopsa vitonen (epävirallinen enkka)28 min 28 s5 km5.41 min/km

Viikkoyhteenveto

LajiKestoMatkaVauhti
Kaikki4 h 35 min 31 s19,41km8.00min/km
Juoksu1 h 47 min 31 s14,95km7.11min/km
Tanssi1 h
Pilates1 h
Kävely48 min4,46km10.45min/km
 

Pientä flunssan poikasta on ollut havaittavissa ja pidin itseni eilen kotona, vaikka mieli olisi tehnyt liikkua. teetä oon juonut paljon ja tänään tuntuu paremmalta vaikka aamulla kurkku olikin kipeä ja pää vähän arka.
Töihin vielä täksi päiväksi ja illalla tulee siskon pojat 6v ja 8.5kk yökylään, kivaa vaihtelua.
Vantaan jätän ainakin väliin. Jos oon kunnossa aloitan ensi viikolla treenit ohjelman mukaan. Mukavaa perjantaita ja viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…