Siirry pääsisältöön

treeniohjelmassa tauko...mitähän tekis seuraavaksi?

Toukokuuhun asti noudatin mulle tehtyä juoksohjelmaa. Samaa ohjelmaa mukaillen jatkoin kesällä, en tosin niin orjallisesti. Alkusyksy oli haipakkaa ja juoksin tapahtumien välissä vaan mitä sattuu lenkkejä. Vieläkin meen ihan fiiispohjalla. Noin 3 juoksulenkkiä viikossa ois tarkoitus tehdä ja joskus 4 kun ehdin ja siltä tuntuu. Kävelyä tulee myös, mä tykkään kävelylenkeistä myös. Nyt on myös säännölliset zumba ja pilates kumpaakin tunti viikossa.
Nyt tekis mieli vielä juosta jossain..Vantaa on jo ensi viikonloppuna, taidan vaan mennä katsomaan..vaikka vähän kiinnostaisi puolikas ja se 2.10 alitus..lokakuun loppupuolella on kaarinan syysmaraton, siellähän vois juosta kokonaisen?  En tiedä, toisaalta tekis mieli lepäillä ja fiilistellä loppuvuosi tai siis marraskuun aktiaan asti..ja toisaalta olis kiva juosta pitempi vielä tänä vuonna.
Kohta alan noudattamaan jonkinlaista ohjelmaa 10km aikoja silmälläpitäen. Vaikka on tää fiilistelykin kivaa, sillä ei taida ajat kuitenkaan parantua.
hämeenlinnan reissulla käytiin näköalatornilla ja käveltiin paljon portaita

näköalatornilta aulangolta oli kauniit vaikkakin pelottavat näkymät

aulangon kylpylässä oli mukavaa, poika 16v ei kuollut tylsyyteen vaikka niin etukäteen luulikin.

kävin myös lenkillä pikkuisen siskonpojan nukkuessa vaunuissa

kaunista
Aulangon kylpylässä oli kivaa, polskittiin, käveltiin, syötiin hyvin ja keilailtiin yms.
 Käytiin panco villassa syömässä isän synttärin kunniaksi.
kpk 24/7 2v synttärilenkki oli manantaina. kiva 9km mäkilenkki.

illat alkaa jo olemaan pimeitä. heijastinliivi on kaivettu kaapista

tänään tehtiin pitkä 2h20min opaslenkki sokean kaverin kanssa.vajaa 17km. ihana ilma ja kiva lenkki. Käytiin vessassa haltialan kahvilassa.
Oikein mukavasti on lokakuu alkanut. yli 6 tuntia ulkoliikuntaa, 2 juoksulenkkiä ja  kävelyitä. Ilmat on onneksi päivisin kauniita, yöt ja illat alkaa jo viiletä.
Mä jään miettimään syksyn jatkoa. Onko sulla jo selvät sävelet, vai meetkö fiiliksellä?
Mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …