Lukijat

sunnuntai 4. lokakuuta 2015

treeniohjelmassa tauko...mitähän tekis seuraavaksi?

Toukokuuhun asti noudatin mulle tehtyä juoksohjelmaa. Samaa ohjelmaa mukaillen jatkoin kesällä, en tosin niin orjallisesti. Alkusyksy oli haipakkaa ja juoksin tapahtumien välissä vaan mitä sattuu lenkkejä. Vieläkin meen ihan fiiispohjalla. Noin 3 juoksulenkkiä viikossa ois tarkoitus tehdä ja joskus 4 kun ehdin ja siltä tuntuu. Kävelyä tulee myös, mä tykkään kävelylenkeistä myös. Nyt on myös säännölliset zumba ja pilates kumpaakin tunti viikossa.
Nyt tekis mieli vielä juosta jossain..Vantaa on jo ensi viikonloppuna, taidan vaan mennä katsomaan..vaikka vähän kiinnostaisi puolikas ja se 2.10 alitus..lokakuun loppupuolella on kaarinan syysmaraton, siellähän vois juosta kokonaisen?  En tiedä, toisaalta tekis mieli lepäillä ja fiilistellä loppuvuosi tai siis marraskuun aktiaan asti..ja toisaalta olis kiva juosta pitempi vielä tänä vuonna.
Kohta alan noudattamaan jonkinlaista ohjelmaa 10km aikoja silmälläpitäen. Vaikka on tää fiilistelykin kivaa, sillä ei taida ajat kuitenkaan parantua.
hämeenlinnan reissulla käytiin näköalatornilla ja käveltiin paljon portaita

näköalatornilta aulangolta oli kauniit vaikkakin pelottavat näkymät

aulangon kylpylässä oli mukavaa, poika 16v ei kuollut tylsyyteen vaikka niin etukäteen luulikin.

kävin myös lenkillä pikkuisen siskonpojan nukkuessa vaunuissa

kaunista
Aulangon kylpylässä oli kivaa, polskittiin, käveltiin, syötiin hyvin ja keilailtiin yms.
 Käytiin panco villassa syömässä isän synttärin kunniaksi.
kpk 24/7 2v synttärilenkki oli manantaina. kiva 9km mäkilenkki.

illat alkaa jo olemaan pimeitä. heijastinliivi on kaivettu kaapista

tänään tehtiin pitkä 2h20min opaslenkki sokean kaverin kanssa.vajaa 17km. ihana ilma ja kiva lenkki. Käytiin vessassa haltialan kahvilassa.
Oikein mukavasti on lokakuu alkanut. yli 6 tuntia ulkoliikuntaa, 2 juoksulenkkiä ja  kävelyitä. Ilmat on onneksi päivisin kauniita, yöt ja illat alkaa jo viiletä.
Mä jään miettimään syksyn jatkoa. Onko sulla jo selvät sävelet, vai meetkö fiiliksellä?
Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...