Siirry pääsisältöön

treeniohjelmassa tauko...mitähän tekis seuraavaksi?

Toukokuuhun asti noudatin mulle tehtyä juoksohjelmaa. Samaa ohjelmaa mukaillen jatkoin kesällä, en tosin niin orjallisesti. Alkusyksy oli haipakkaa ja juoksin tapahtumien välissä vaan mitä sattuu lenkkejä. Vieläkin meen ihan fiiispohjalla. Noin 3 juoksulenkkiä viikossa ois tarkoitus tehdä ja joskus 4 kun ehdin ja siltä tuntuu. Kävelyä tulee myös, mä tykkään kävelylenkeistä myös. Nyt on myös säännölliset zumba ja pilates kumpaakin tunti viikossa.
Nyt tekis mieli vielä juosta jossain..Vantaa on jo ensi viikonloppuna, taidan vaan mennä katsomaan..vaikka vähän kiinnostaisi puolikas ja se 2.10 alitus..lokakuun loppupuolella on kaarinan syysmaraton, siellähän vois juosta kokonaisen?  En tiedä, toisaalta tekis mieli lepäillä ja fiilistellä loppuvuosi tai siis marraskuun aktiaan asti..ja toisaalta olis kiva juosta pitempi vielä tänä vuonna.
Kohta alan noudattamaan jonkinlaista ohjelmaa 10km aikoja silmälläpitäen. Vaikka on tää fiilistelykin kivaa, sillä ei taida ajat kuitenkaan parantua.
hämeenlinnan reissulla käytiin näköalatornilla ja käveltiin paljon portaita

näköalatornilta aulangolta oli kauniit vaikkakin pelottavat näkymät

aulangon kylpylässä oli mukavaa, poika 16v ei kuollut tylsyyteen vaikka niin etukäteen luulikin.

kävin myös lenkillä pikkuisen siskonpojan nukkuessa vaunuissa

kaunista
Aulangon kylpylässä oli kivaa, polskittiin, käveltiin, syötiin hyvin ja keilailtiin yms.
 Käytiin panco villassa syömässä isän synttärin kunniaksi.
kpk 24/7 2v synttärilenkki oli manantaina. kiva 9km mäkilenkki.

illat alkaa jo olemaan pimeitä. heijastinliivi on kaivettu kaapista

tänään tehtiin pitkä 2h20min opaslenkki sokean kaverin kanssa.vajaa 17km. ihana ilma ja kiva lenkki. Käytiin vessassa haltialan kahvilassa.
Oikein mukavasti on lokakuu alkanut. yli 6 tuntia ulkoliikuntaa, 2 juoksulenkkiä ja  kävelyitä. Ilmat on onneksi päivisin kauniita, yöt ja illat alkaa jo viiletä.
Mä jään miettimään syksyn jatkoa. Onko sulla jo selvät sävelet, vai meetkö fiiliksellä?
Mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…