Lukijat

torstai 24. syyskuuta 2015

hiljaiseloa

Jatkuvan laukkaamisen jälkeen, musta tuntuu, että takki on jotenkin tyhjä jalat tönköt ja ei oikein huvita. Oon käynyt kerran viikossa zumbassa ja kerran viikossa pilateksessa ja parilla pikku lenkillä hölkäten ja kävellenkin joitakin. sunnuntain opaslenkillä rauhallisella 8 min km tahdilla 8km tuntui helpolta ja hyvältä. oli ihana jutella ja katsella kuumailmapalloja,  ratsastajia ja tyyntä vantaanjokea. Opaslenkillähän minun tekemät huomiot ympärillä tapahtuvasta on tärkeitä ja muodostaa näkövammaiselle juoksijalle kuvan tapahtumista.
Maanantaina mentiin yhden juoksukaverin kanssa pikku lenkille hakunilaan, mutta mun jalat oli tönköt ja muutenkin fiilis oli tukkoinen. Lopetettiin lenkki vähän kesken. 5.5km 7.10 min km vauhdilla ja silti olin ihan poikki. Ihan tyhmä lenkki.
Zumba jäi tältä viikolta vanhempain illan vuoksi. Pilates oli muuttunut kehonhuolloksi, mutta sekin teki terää. Kävely ennen tuntia oli hyvä ja jalatkin oli taas yhteistyökykyiset. Torstaina tein ihanassa auringonpaisteessa onnistuneen 8km lenkin. Katsoin vain sykettä ja juoksin kokoajan niin, että syke ei noussut yli 150. Vikan kilsan juoksin sitten alle 6min km vauhdilla ja sykkeetkin nousi 170-180 ja hiki lensi. Keskivauhti oli koko lenkillä 6.33. Tosi hyvä fiilis jäi.

Tänä iltana mennään hämeenlinnaan mun perheen, siskon perheen ja isäni ja äitini kanssa. Mennään aulangon kylpylään viikonlopuksi juhlistamaan isäni 70v synttäreitä. Siellä on kuntosali johon saa mennä hotellin asiakkaana ilmaiseksi. Isomman pojan kanssa sovittiin jo yhteistreeneistä siellä.
Ehkä tää matalalento alkaa helpottaa, toisaalta rauhoittuminen onkin paikallaan vauhdikkaan loppukesän ja alkusyksyn jälkeen. Nyt keskityn kropan kuunteluun ja venyttelyihin ja rullailuihin.
Oikein mukavaa viionloppua!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...