Lukijat

maanantai 6. tammikuuta 2014

uusi "raamattuni" ja sen seuraaminen ja opettelu

laihdutin tosiaan aiemmin painonvartioiden pointseilla,ja sitä yritän taas alkaa noudattamaan.se on helppo,koska siihen on koottu ruoka aineita kasviksia hedelmiä yms ja siitä sitten lasketaan paljonko pisteitä kuluu.alussa on tietty katottava mitä ja minkä verran suuhunsa laittaa,desi mitta onkin kätevä olla koko ajan saatavilla. laitan tähän tähän mennessä syömäni pisteet ja lisään myöhemmin loput.

kuppi kahvia ennen lenkkiä ja kaksi kuppia teetä ja rasvaton marjajugurtti 2 pistettä lenkin jälkeen.tein muille lasagnea,mutta siitä menee 7 pistettä 2 dl eli en raaskinut käyttää siihen niin montaa..(päivässä saa käyttää 20 pistettä+liikunta pisteet jos niitä on kerääntynyt)keitin siis itselleni täysjyvä fusilleja(makaroonin tyyppisiä)ja söin 1,5dl 2pistettä sekaan laitoin puoli ruokalusikallista vihreää pestoa puoli pistettä,2% raejuustoa puoli desiä 1 piste,pussillinen pakastevihanneksia 1 pistettä(sisälsi herneitä)yksi pala reissumiestä 1piste kaksi viipaletta ohuen ohutta kinkkua 1 piste.kurkkua paljon sekä lautasella,että leivällä.iltapäivällä vanhempien luona söin 3 mandariinia 1,5 pistettä yhden porkkanan ja wokki vihanneksia pari desiä,1 piste(siinä oli papuja)vihersalaattia ja tomaattia kylkeen.kuppi kahvia.kotona illemmalla kuppi kahvia,ja kohta syön riisipuuroa ja marjoja iltapalaksi,aika paljon on vielä pisteitä,mietin vielä miten ne tuhlaan!tässä saa syödä paljon,kunhan syö oikeanlaisia juttuja.11 pistettä tällä hetkellä koossa, puurosta menee 5 pistettä 4dl ja marjoista ei mee mitään kun ei ole sokeria lisätty.4 pistettä mietin sitten vielä käytettäväksi illan aikana,kaikki 20 pistettä tulee käyttää. söin kaksi vaaleaa leipäpalasta(täys jyvää)ja pari viipaletta kurkkua ja kolme viipaletta ohuen ohutta kinkkua siinä ne neljä pistettä oli ja 20 on käytetty.
söin riisipuuron ja musta tuntui,että maha räjähtää,kauhea kouristus ja sain juosta ripuloimassa moneen kertaan,no se meni ohi puolessa tunnissa..tulipahan hyvä dietin alku kun tuli tyhjennettyä kunnolla.en tiedä mikä tuli,mutta onneksi meni ohi yhtä nopeaan kun alkoikin.noi leivät söin kun maha rauhoittui.pikkusen nytkin jomottaa ja tuntuu oudolta,mutta ei kai tässä hätää ole. vettä muuten oon juonu melkein pari litraa noitten kuumien juomien lisäksi. aika helppo ja hyvä päivä..ei ollut nälkä tai heikko olo(muuta kuin ton pika vatsan väänne turvotus ripuli kohtauksen aikaan)ja sain illalla oikein miettiä mitä söisin 4 pisteellä.liikunta pisteitä saa käyttää 12 viikossa,mulla ois ollu 6 käytettävänä tänään,mutta en tarvinnu niitä,lähteepähän kuonat paremmin liikkeelle kun syö vähemmän ja liikkuu reippaasti. nyt mä meen nukkumaan,huomenna töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...