Siirry pääsisältöön

uusi "raamattuni" ja sen seuraaminen ja opettelu

laihdutin tosiaan aiemmin painonvartioiden pointseilla,ja sitä yritän taas alkaa noudattamaan.se on helppo,koska siihen on koottu ruoka aineita kasviksia hedelmiä yms ja siitä sitten lasketaan paljonko pisteitä kuluu.alussa on tietty katottava mitä ja minkä verran suuhunsa laittaa,desi mitta onkin kätevä olla koko ajan saatavilla. laitan tähän tähän mennessä syömäni pisteet ja lisään myöhemmin loput.

kuppi kahvia ennen lenkkiä ja kaksi kuppia teetä ja rasvaton marjajugurtti 2 pistettä lenkin jälkeen.tein muille lasagnea,mutta siitä menee 7 pistettä 2 dl eli en raaskinut käyttää siihen niin montaa..(päivässä saa käyttää 20 pistettä+liikunta pisteet jos niitä on kerääntynyt)keitin siis itselleni täysjyvä fusilleja(makaroonin tyyppisiä)ja söin 1,5dl 2pistettä sekaan laitoin puoli ruokalusikallista vihreää pestoa puoli pistettä,2% raejuustoa puoli desiä 1 piste,pussillinen pakastevihanneksia 1 pistettä(sisälsi herneitä)yksi pala reissumiestä 1piste kaksi viipaletta ohuen ohutta kinkkua 1 piste.kurkkua paljon sekä lautasella,että leivällä.iltapäivällä vanhempien luona söin 3 mandariinia 1,5 pistettä yhden porkkanan ja wokki vihanneksia pari desiä,1 piste(siinä oli papuja)vihersalaattia ja tomaattia kylkeen.kuppi kahvia.kotona illemmalla kuppi kahvia,ja kohta syön riisipuuroa ja marjoja iltapalaksi,aika paljon on vielä pisteitä,mietin vielä miten ne tuhlaan!tässä saa syödä paljon,kunhan syö oikeanlaisia juttuja.11 pistettä tällä hetkellä koossa, puurosta menee 5 pistettä 4dl ja marjoista ei mee mitään kun ei ole sokeria lisätty.4 pistettä mietin sitten vielä käytettäväksi illan aikana,kaikki 20 pistettä tulee käyttää. söin kaksi vaaleaa leipäpalasta(täys jyvää)ja pari viipaletta kurkkua ja kolme viipaletta ohuen ohutta kinkkua siinä ne neljä pistettä oli ja 20 on käytetty.
söin riisipuuron ja musta tuntui,että maha räjähtää,kauhea kouristus ja sain juosta ripuloimassa moneen kertaan,no se meni ohi puolessa tunnissa..tulipahan hyvä dietin alku kun tuli tyhjennettyä kunnolla.en tiedä mikä tuli,mutta onneksi meni ohi yhtä nopeaan kun alkoikin.noi leivät söin kun maha rauhoittui.pikkusen nytkin jomottaa ja tuntuu oudolta,mutta ei kai tässä hätää ole. vettä muuten oon juonu melkein pari litraa noitten kuumien juomien lisäksi. aika helppo ja hyvä päivä..ei ollut nälkä tai heikko olo(muuta kuin ton pika vatsan väänne turvotus ripuli kohtauksen aikaan)ja sain illalla oikein miettiä mitä söisin 4 pisteellä.liikunta pisteitä saa käyttää 12 viikossa,mulla ois ollu 6 käytettävänä tänään,mutta en tarvinnu niitä,lähteepähän kuonat paremmin liikkeelle kun syö vähemmän ja liikkuu reippaasti. nyt mä meen nukkumaan,huomenna töihin!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…