sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

talmassa

tänään tein itselleni uunijuureksia (pakastealtaasta)lisäsin pikku lorauksen rypsiöljyä ja auringonkukan siemeniä pari ruokalusikallista.laitoin uuniin uuniastiassa ja lopussa lisäsin vielä pari nakkia kyytiin.reilu puolet söin lounaaksi ja ne nakit kanssa,osan lopuista juureksista laitoin tortillaletun väliin ja vähän smetanaa ja kasviksia ja ananasta,nam!se oli siis päivällinen.
pojat oli talmassa laskettelemassa ja mä kävin pikku kävelyllä,talvista oli ja jo vähän pakkasen puolella.25 minuuttia vaan kävelin vaikka tarkoitus oli tehdä pitempi reissu,jotenkin laiskottaa edelleen.ja tää mun maha on ihan kamala edelleen,hirveä turvotus ja pistää kokoajan vähän rinnan alta..eli ei usein juhlimista varsinkaan alkoholin kera..se tässä huomattiin ainakin.
pojat houkutteli mua laskettelemaan,mutta en uskalla,oon lasketellut vähän nuorena,viimeksi varmaan 19 vuotiaana.ehkä sitten joskus uskallan itekin mäkeen,saa nähdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

paremman viikon hyvät ja huonot

Moi! Täällä taas! Viime viikon sunnuntaina oli vähän huonot fiilarit , kun viikko ei ollut sujunut kovinkaan hyvin.100g painonpudotuskaan ei...