tiistai 22. huhtikuuta 2014

kirppistelyä ja sairastelua


käytiin eilen nuoremman pojan kanssa malmin prisman kirpputorilla.ostin itselleni farkut 4e,30 tuumaiset,slimfit mallia, ja vyölläkin varustettuna meinaa roikkua pyllystä,eli työ/piha housuina menee,ihan siistit ja ihanan pehmeet,muttei oikeen istu.sitten samalta myyjältä 5.50 soc juoksutakki.tosi loistavakuntoinen ja oiskohan miesten s koko kun mulle mahtui,pitkä pepun alle yltävä,mutta sopivan napakka ja ohut,kesäkeleihin mainio!kokeilin eilisellä 10.6km kävelyllä 20 asteen lämmössä, hyvä oli!sitten löysin loistavat nike running juoksuhousut 6e, naisen tytär oli kasvanut näistä ohi melko nopeasti ja jääneet vähälle käytölle,siltä näyttivätkin.xs!!!!ja mahtui hyvin.pojalle löytyi takki ja koru ja t-paita.alle kolmekymppiä koko satsi ja saipa poika makkaran ja pillimehunkin.
eilen tosiaan käveltiin kuusijärvelle,syötiin siellä jätskit ihanan ilman kunniaksi ja käppäiltiin takaisin. matkaa kertyi 10.6km.illalla olo muuttui huonommaksi,nenä oli tukkoinen aivastutti vilutti yskitti ja kaikin puolin ällöttävä olo.finnrexinit naamariin ja peiton alle,mutta aamulla oli heti kuudelta 37.3 lämpöä,eli jäin kotiin lepäämään.huomisen makaan vielä ja yritän raahautua to töihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...