keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

protskua protskua

proteiinipitoinen aamiainen,munakas, pakastevihanneksia ja pari viipaletta kalkkunaleikettä 125g rasvatonta rahkaa ja mustikoita kyllä tällä jakso taas!

päivälliseksi oli wokkivihanneksia ja kevyt jauhelihaa 9,5% rasvaa.

eilen oli oikein liikunta täyteinen ilta,rankka reilun 6km lenkki juosten.juostiin paljon mäkiä sisältävässä maastossa hakunilan urheilupuiston takana.vitsi että puuskutettiin niissä mäissä,mutta mahtifiilis sen jälkeen!tein myös taikinasta teräkseksi kotijumpan ja kävin ekaa kertaa pyöräilemässä tuliterällä fillarilla,hyvin kulki!puolentunnin lenkki tuli tehtyä.tänään köröttelinkin sitten autolla töihin,pikkusen tuntu eilinen lihaksissa..mä oon onnistunut reväyttämään vissiin rintalihaksen tai jotain kun mulla sattuu rinnan yläpuolelle kun juoksen,ja nyt se sattuu jo aika usein arkiaskareissakin,kun painan sormella kipeää kohtaa kipu tuntuu hartian puolella asti..no vielä pystyy melko normaalisti touhuamaan,eiköhän se siitä mee..jos ei pitää vähän lepuutella. tänään kävelylle ja salille tonne talon yhtiön ilmaiseen aika karuun,mutta ihan toimivaan.teen mitä pystyn eka käyn pika pikaa jumbossa. hauskaa pääsiäisen odotusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli o...