Siirry pääsisältöön

työpyöräilykauden avaus

eilen sain sitten viimeikin aikaiseksi lähteä pyörällä töihin.menomatkalla jouduin työntämään yhden lyhyen ja jyrkähkön mäen,vaikka en yleensä joudu työntämään mäkiä.pitkä tauko siis vaikutti.ja uusi pyörä,koska en osannut vaihtaa vaihteita tarpeeksi nopeasti vaan jäin räpläämään niitä vaihteita ja sitten keskellä mäkeä hyydyin.saattoi tietysti 05.15 aikakin vaikuttaa..no aikaa kului 8km matkaan(tarkastin eilen,matka onkin 8 eikä 9 niinkuin luulin)vajaa 40 minuuttia,eli melko hiljaa mentiin.tulomatkalla oli ihana ilma ja mäet sujui tosi hyvin,aikaa meni 35 minuuttia.tänään ajoin taas ja matkat sujui tosi jouhevasti,toi on ihana pyörä!tänään aikaa meni mennen tullen 30 minuuttia,eli melko normi..kevään edetessä yleensä pääsen 25 tai jopa 20 minuutissa.tosta tulee mukavasti kilsoja ja "ylimääräistä"jumppaa muitten lisäksi.eilen pääsin myös juoksemaan piiiitkästä aikaa,ihanaa!juoksu tuntui aluksi vaikealta ja jalat painavilta,mutta ekan kilometrin jälkeen helpotti ja vetäisin jopa yhden nopean spurtin keskellä lenkkiä,lenkkikaverin alaselkä oli jumissa,ei sitten muuten spurttailtu.5.2km juostiin 37 minuutissa,eli aika hitaasti.lankuttelin ja punnersin ennen lenkkiä ja venyttelin taas hutiloiden lenkin jälkeen,onneksi ei mennyt mikään jumiin.tänään käveltiin 5.4km ja tein painoilla ja ilman pakara ja reisi jumppaa ja vähän eri lankkuja ja punnerruksia kuin eilen.hiki lensi!join ensimmäisen palautus juomankin tänään,nyt pitäisi löytää isommassa ja edullisemmassa pakkauksessa että tulis käytettyä useammin,nyt olin ostanut vain pienen 250ml suklaan makuisen juoman,ihan ok,mutta tosi makea.
terveystalo.comin sivuilta.
yle.fin sivuilta.

mä oon välillä kärsinyt lievistä allergia oireista keväällä,reseptittömillä lääkkeillä on selvitty.nyt on tosi paljon katupölyä ja kylläkai siitepölyäkin on paljon ilmassa.oon täysin tukossa ulkona,mutta sisällä ok.tänään satoi ihan vähän,se helpotti hetkeksi,iltalenkillä yskä palasi ja oli vähän ahdistusta.allergia lääkkeet (ne reseptittömät)kaivettu esiin ,toiv huomenna helpottaa.huomenna meinaan mennä autolla töihin ja illalla juoksemaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…