Lukijat

tiistai 6. toukokuuta 2014

mä pääsin kymppikerhoon!

äläkä nyt väitä,että luulit jotain muuta..me juostiin lenkkikaverin kanssa 10km!kahdella juoman pitusella kävelyllä..1tunti 10 minuuttia meni!6km asti oli mielettömän helppoa ja ei tuntunut missään,sitten alko puuskututtamaan..sattu välillä takamukseen ja välillä polveen ekan juomatauon(kävely)jälkeen alkoi taas helpottamaan,lenkkikaveri paran jalka on kipeä,mutta tiukkana vaan juoksee lääkiten ennen ja jälkeen itsensä.saa nähdä kauan pystyy noin tekemään,ennen kuin joutuu lepotauolle..8km kohdalla oli taas vaikeaa ja jalat painoi tonnin..9km kohdalla tuli uusi spurtti vaihde ja oisin voinut juosta vielä pari kolme kilsaa..no 10 oli tavoite ja se meni!alkuperäinen tavoite oli kesäkuun alussa jaksaa 10km ja se meni jo nyt!!nyt ajateltiin pyrkiä 7-10 km lenkkeihin,ei joka kerta kannata pidentää.ajateltiin myös jos tekisi välillä 5km nopeita lenkkejä..katellaan,mutta nyt tuntuu huipulta!
meikäläinen uudessa juoksutakissa ja vanhoissa lököttävissä juoksutrikoissa.niinkuin ehkä näkyy jaloista ja pepusta on entisestään lähtenyt,selkä on edelleen muhkurainen vatsasta ja tisseistä puhumattakaan..kai nekin tästä kutistuu,toivoa sopii..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...