Siirry pääsisältöön

morkkista ja pakkomielteitä(?)ja viikon liikunnat

tällä viikolla on mennyt vähän  niin ja näin..syömingit on ollut ihan ok,eilen oli vapaampaa syömistä,muuten ollut ruodussa.käveltiin maanantaina 6km ja tiistaina oli se 10km juoksulenkki,mikä nosti fiilikset korkealle,mutta pökkelöitti jalat totaalisesti.keskiviikkona kävelin rauhallisesti siskon kanssa 35 minuuttia,n 3.5km ja torstaina juostiin pökkelökoivilla vajaa 8km.ei ollut helppoa,mutta kun pääsi vauhtiin menihän se.torstaina myös pyöräilin työmatkat.perjantaina hain kummipojan päiväkodista ja kävelin tapanilasta tapulin kautta suutarilaan n 45 minuuttia 4,5km.suorempaakin olisi päässyt,mutta mulla oli aikaa ja halusin päästä liikkeelle.illalla satoi eikä menty kävelemään.lauantaina eli eilen oli talkoopäivä,ja sovittiin ettei lenkkeillä,kävin itse aamukahvilla siskon luona pyörällä.puolituntia per suunta ja matkaa kertyi 8.7km yhteen suuntaan eli 17.4 yhteensä.loppupäivä meni haravoidessa ja muissa talkoo töissä,ja grillatessa ja nautiskellessa lonkeroa olutta ja viiniä..taas..mä juon yleensä tosi harvoin,ehkä 5-10 kertaa  vuodessa ja aika vähän kerrallaan.nyt tuntuu,että jatkuvasti tulee jotain juhlia tai mukavia ystäviä joiden kanssa tulee muutama otettua.en juo ylettömästi,mutta näin seuraavana päivänä ottaa päähän kun tulee näinkin usein juotua.mutta meillä oli hauskaa ja se kai on tärkeintä.
20.4km yhteensä tuli kävelyä 17km juoksua ja 33.8 km pyöräilyä.ihan ok super viikon jälkeen.tänään käveltiin 6.4km nuoremman pojan ja lenkkikaverin kanssa.
siskoni kävi meillä perjantaina hakemassa poikansa ja tein heidänkin perheelle ruokaa.harmittelin ääneen siskolle kun en jaksanut lähteä kävelemään sateeseen...sisko sanoi että mulla on pakkomielteitä tän kanssa tai jotain..kun eilen pyöräilin niille aamulla siskon mies kommentoi jotain saman suuntaista,mutta sanoin,ettei tule mitään tuloksia jos ei tee mitään.en koe että mulla olisi pakkomielteitä,en varmasti herkuttelisi ollenkaan saati joisi mitään alkoholia.jos en radikaalisti muuta liikunta ja ruokailu tottumuksia,ei varmasti kropassa tapahdukaan mitään positiivista.eli jatkan samaan tahtiin pakkomielteistä ja morkkiksista huolimatta koska haluan tehdä niin ja muuttua.tänään oli pojan peli naapurikentällä,kohta mennään äidin lihapatojen ääreen. hyvää äitienpäivää kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …