Lukijat

sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

pirteänä viimeiseen lomaviikkoon

eilen käytiin lenkkikaverin kera kahdella kävelyllä,ensimmäinen oli 2.7 ja toinen vähän pitempi,eli yhteensä tuli vajaa 9 km.otettiin lämpimien kelien ja ystävyyden yms kunniaksi 2 siideriä lenkkikaverin parvekkeella.ihana lenkkikaveri tarjosi paistettuja perunoita ja lihaa ja salaattia,kun en viitsinyt ostaa mitään mätänemään jääkaappiin kun tänään mennään taas mökille.pojille tilasin pizzat.tälle aamulle sovittiin ysiksi juoksutreffit,mutta kun kello soi kahdeksalta olin ihan poikki ja siirsin lähtöä vartilla,eli kohta lähdetään juoksemaan.niinkuin kuvasta näkyy pirtsakkana ollaan,mutta ehkä ja toivottavasti silmät aukeaa kunnolla lenkkeillessä.lenkki kaverin perhe tuleee muuten meidän kanssa mökkeilemään!kivaa saada vieraita sinne,viihdytään itsekin paremmin kun on muitakin kuin tutut ja turvalliset naamat.nyt lähden täyttämään juomapulloa(melko laimeaa urheilujuomaa,lähden pelkän kahvin voimalla)ja ampaisen tuonne ihanaan aamuun!hauskaa päivää!

2 kommenttia:

  1. Hauskaa viimeistä lomaviikkoa :) Kelitkin on nyt kohdallaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!!alkoiko sullakin nyt loma?ihanaa tosiaan,että vihdoin tuli hyvät kelit!tosin päiväkodissa työssä olevana,hyvät kelit on plussaa töissäkin!nautitaan nyt!!

      Poista

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...