Lukijat

keskiviikko 6. elokuuta 2014

jäinen marjaherkku ja kävelyä

tän hetken herkkuja on kaikenlaiset marjat ja niistä tehtävät jutskat..oon tehny parina päivänä pakaste marjoista(itse kerättyjä mustikoita mansikoita ja vadelmia ja mustia viinimarjoja) ja rahkaa sauva sekoittimella sekaisin ja herkku on valmis,jotain makeutus ainetta tai sokeria (mulla oli steviaa ja ripaus vanilliini sokeria)ja on ihanan raikasta ja sopii näihin helteisiin!meidän poitsutkin tykkää vaikkeivat tykkää rahkasta yleensä ollenkaan.
käytiin lenkkikaverin kanssa pitkästä aikaa kävelyllä vauhti ei päätä huimannut,mutta teki hyvää päästä kävelemään ja juttelemaan pitkästä aikaa yhdessä.6.8km ja 1tunti 18 minuuttia meni.käveltiin itä-hakkilan tekonurmen ohi ja katsottiin hetki pojan treenejä ja sitten jatkettiin hiekkateitä ja osin asfalttia sotungin urheilukentän läpi kotiin.lenkin jälkeen surautin jäisen herkun valmiiksi ja vetelin annokseni hyvällä ruokahalulla.kupillinen mustia viinimarjoja vielä perään niin eiköhän jaksa taas yönsä nukkua.

2 kommenttia:

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...