tiistai 5. elokuuta 2014

pitkähkö pyörälenkki karhusaareen (kuvia matkalta)

ajelin taas tänään fillarilla,kun se on niin mukavaa kuumanakin päivänä.mun kolmevaihteisella perus pyörällä ei kauheeta vauhtia huristella,mutta oikein mukavasti ja kun pokee kaikki ylämäetkin niin johan koivissa tuntuu.ajoin karhusaareen pieneen satamaan jossa ollaan joskus käyty pilkillä,tai siis lähdetty pilkille sieltä.no ihan eri näköistähän siellä oli nyt kauniina kesä päivänä.en siellä kauaa ollut vaan jatkoin kuvattuani matkaa.tonne oli matkaa noin 9km meiltä sotungin kautta,takaisin tulin länsimäen metsän kautta johon oli matkaa saman verran tuolta karhusaaresta ja sitten vielä noin 6 km kotiin.ainakin 25km ja 2 tuntia tuli lenkille mittaa,kerran kävin kaupassa ostamassa mehujäätelön,muuten olin liikkeellä kokoajan.kiva reissu!
tulin näin jälkikäteen kirjoittamaan vielä tän päivän liikunnoiksi 38minuutin hikijumpan you tubesta,oli tosi tehokas ja hiki lensi,tosin loppumetreillä mun niska venähti kun tein venytystä kädet ylhäällä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

pehmoisia paketteja juokseville

Moi! Täälläpä sitä taas ollaan! Yllätän jopa itseni, että ehdin näin hyvin blogin ääreen. Palasin töihin maanantaina ja olo on ollut hyvä. P...