Siirry pääsisältöön

juoksu"krapula" ja tarkempi selvitys eilisestä midnigh runista

"keveä"aamiainen ihan niinkuin krapula aamuina..pekonia kananmunaa sämpylä viinirypäleitä tomaattia kahvia ja vanukas tänä aamuna eilisen hurmoksen jälkeen olo oli kuin juhlimisen jälkeen,ei oksettanut eikä särkenyt päätä eikä todellakaan ole morkkista..mutta jotenkin oli ihmeellinen olo ja tein koko perheelle herkku aamiaisen ja söin itsekin hyvällä ruokahalulla.
olen ollut tosi hyvällä fiiliksellä tänäänkin ja pölöttänyt kaikille jotka ovat suostuneet mua kuuntelemaan,että miten meni ja miltä tuntui..juoksemaan en ois voinut mennä,jalat on olleet aika painavat tänään.
ajattelin avata vähän paremmin tota eilistä,kun illalla/yöllä en jaksanut muutakuin kuvat lätkäistä ja pari sanaa sinne sekaan.
tavattiin työkaverin ja hänen ystävänsä kanssa 20.00 rautatientorilla ja käveltiin siitä senaatin torille.paikanpäällä olikin jo aika hyvä meininki ja nautittiin tunnelmasta.mä en saanut ostettua lähtöä samaan porukkaan kuin kaverini,kun 5a lähdön kiintiö oli täysi kun minä ostin lipun.oisin voinut juosta tossa toisessakin ryhmässä,mutta en ollut varma oisiko matkan mittaus onnistunut..niinpä lähdin juoksemaan 4 minuuttia kaverien jälkeen ja uhosin ottavani heidät kiinni.ensimmäiset kaksi kilsaa olin kuin unessa,tuntui tosi helpolta ja oisin voinut mennä kovempaakin,mutta paikoitellen oli aikamoinen ruuhka.t   tää kuva on stadiumin sivuilta lainattu.kahden kilsan juomapisteellä bongasin kaverini,mä sain heidät kiinni jo 2km aikana!sitten otettiin rennosti pari kilsaa,vitosen kohdalla kaveri sanoi,että oltaispa pitemmällä,hänellä oli huono tunne hetken..mulla meni tosi hyvin,menin kaverien tahtiin,aina kun he kiihdyttivät otin spurtin ja samoin tekivät he.8km kohdalla tuntui,että kovat pari kilsaa verottivat voimia ja luulin joutuvani kävelemään,en kuitenkaan antanut periksi ja olo helpotti.9kilsan kohdalla lähdin yksin spurttaamaan ja olo oli voimakas ja hyvä,vitsi mä tein sen!!maalissa olin valtavan onnellinen ja yllättävän hyvävoimainen!
tapahtuma oli mahtava,tunnelma upea,siellä oli musiikkia ja esityksiäpitkin matkaa.uudelleen ensi vuonna!tänään olen etsinyt uusia tapahtumia mihin voisin lähteä..
tänään aamiaisen jälkeen lähdettiin pojan ja tämän kaverin kanssa tikkurilan uimahalliin .mä menin salille ja pojat uimaan.kävelin juoksumatolla 7km tuntivauhtia ja otin muutaman mäkijuoksu spurtin.jalat oli aika painavat..siispä keskityin ylä ja keskikroppaan treeneissä.40 minuuttia treenailin ja pulahdin vielä uimaan.uin rauhallisesti 600metriä. kotona tein pizzaa eli jatkoin krapulafiiliksillä..illalla vielä 3km rauhallinen kävely lenkkikaverin kanssa ja nyt alkaa painaa silmiä..
hyvää yötä ja mukavaa viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…