Siirry pääsisältöön

vanhan juoksukaverin paluu ja uusien metsästys

flunssaa pukkaa jälleen,en tiiä onko se vanhan jatkoa vai täysin uusi,mutta yskittää ja nokka vuotaa taas.oon yrittäny heittää flunssan taka-alalle,mutta ei kaikkeen kyllä nyt rahkeet riitä.ma pojalla oli tikkurilassa uimahypyt ja mä treenailin siellä kuntosalilla,osittain pystyin sieltä seuraamaan treenejäkin,kun siellä on ikkuna altaille päin.tuli poljettua crosstrainerillä ja treenailtua käsiä ja rintaa sekä jalkoja.eilen tiistaina käveltiin lenkkikaverin kanssa reippaasti 7.5km,hyvää teki!tänään oli vuorossa lyhyt juoksulenkki,kun lenkkikaverilla on selkävaivojen takia ollut pitkä juoksu tauko.5.4km ja 38min etana vauhtia niinkuin lenkkikaveri asian ilmaisi.oli silti ihanaa päästä juoksemaan ihanan kaverin kanssa pitkästä aikaa.mun keuhkot rahisee,eli vaikka olisin voinut juosta vielä..päätin rauhoitella illan.
kyselin juoksufooumin kautta itselleni lenkkikavereita täältä mun suunnilta pitempiin lenkkeihin(aluksi ehkä 12-15km)ja 5 naista löytyi,aika lähistöltä ja kaikki halukkaita juoksemaan mun kanssa pitempiä lenkkejä!vähänkö hauskaa saada lisää porukkaa lenkeille ja saada puhtia pitempiin lenkkeihin,puolikas,täältä tullaan!!jos joku on täällä helsinki,vantaan suunnilla ja haluaa lenkkeillä meikäläisen kanssa,oon niin valmis lähtemään lenkille vaikka johonkin muihinkin ympyröihin,mutta kuitenkin suht lähelle..uusia ihmisiä on aina kiva nähdä.  palailen taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…