Lukijat

keskiviikko 13. elokuuta 2014

lihaksia mä metsästän..

tai oikeestaan haluisin kiinteytyä,käsiin haluaisin lihaksia,koska nyt on vaan hyllyvää taikinaa.ja toi vatsa on ihan p..
tänään heräsin aikaisin,join kupin kahvia ja vaihdoin salikamat päälle  ja starttasin uimahallin kuntosalille treenaamaan pitkästä aikaa.aloitin todella reippaalla ja hikisellä 3.5km juoksulla 22.5minuuttia ,alussa ja lopussa ylämäkikävelyä,eli juoksua vajaa 3km.ai että mä rakastan juoksumattoa,oon haaveillu sellaisesta tänne kotiinkin,mutta ei oo tilaa.treenasin vanhoilla opeilla,ohjelmaa ei vielä oo.käsi treeniä pääasiassa tein pari yhdistelmäliikettä,eli jalkaliike painojen kanssa tuli tehtyä.lopuksi vielä crosstrainerilla 7 minuuttia(aika alkoi loppumaan,kun töihinkin on ehdittävä)ja venytttelyt ja suihkuun ja sainpahan viimein aamiaista,salilla oli mukana vain pullollinen urheilujuomaa(250ml)aamiaiseksi vetäisin rahkaa banaanilla ja vihreillä viinirypäleillä.
nyt on siis kuntosalikortti kuukaudeksi hankittu.voin siis käydä salilla tai uida vaikka joka päivä.ihan kivaa vaihtelua,oli tosi kiva hikoilla pitkästä aikaa salilla,saattaa käsilihakset olla huomenna kipeät..
nyt lähden töihin!hauskaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...