Lukijat

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

ensimmäinen pitkä lenkki!

jes!oon ollut täpinöissäni koko päivän,kun viimein sain pidennettyä lenkkiäni kunnolla,edellinen pisin lenkki oli 11km ja nyt se on 19.8km!!!!mahtavuutta,uskomatonta ja ihanaa!
nappasin kuvan lapsuuden uimarannalta vantaanjoen varrelta silloin ainakin sitä kutsuttiin malmin uimarannaksi

samasta paikasta pissatauolta,tosi hyvä että tälläsiä vessoja löytyy reitiltä,vaikka en tommosten ystävä yleensä ookaan toi oli siisti ja helpotti kummasti.

yli puolivälin menty!

kotona söin ihanaa feta halloumijuusto salaattia iiiison kulhollisen.lähdin tänään ku58 seuran järkkäämälle yhteislenkille kymmeneltä tikkurilan uimahallin kulmilta.mun uusi lenkkikaveri (löytyi fb:n juoksu ryhmästä)lupautui vetämään etana ryhmää,jolle ei sitten muita tänään tullutkaan.kahestaankin oli tosi kiva mennä.lähti sieltä samaan aikaan nopeampi porukka,jotka yrittivät houkutella meitä mukaan,mutta me oltiin etana porukassa ja se oli hyvä se!lähdettiin joen varteen rauhallista tahtia.mulla on aina tosi vaikeaa mennä rauhallista vauhtia vaan vedän aina melko lujaa ja siksi 11km on ollut ihan maksimi.yleensä on veren maku suussa 8km jälkeen,nyt meni tosi helposti jutellen niitä näitä.juostiin pukinmäkeen asti joenvartta ja mentiin yhden sillan alta toiselle puolelle jokea takaisin päin.pysähdyttiin 11km kohdalla (suurinpiirtein)malmin uimarrannalla vessaan.n.14km kohdilla kenkä alkoi painaa nauhojen kohdilta ja piti löysätä ja jouduin tekemään saman uusiksi ihan alusta asti,kumpaankin kenkään parin-kolmen kilsan päästä.tais jalat vähän turvota pitkästä lenkistä,yleensä ei oo tollasta painamista tullut.vähän eksyttiin tulomatkalla,mutta2,5 tuntia 19.8km tuli mittariin!siis tosi rauhaisaa,mutta mukavaa,eikä tuntunut pahalta missään vaiheessa.mä oon niin tyytyväinen itseeni!hitaassa vauhdissa siis oli salaisuus matkan pidentämisessä,ainakin mulla.ja mikä parasta,huomasin,että puolimaratoni on mahdollinen mulle ensi vuonna,eikä siis pelkkä haave!
uuden lenkkikaverin neuvoilla suihkuttelin jalkoja kylmällä ja lämpimällä vedellä(auttaa palautumisessa) ja venyttelin kunnolla pari tuntia lenkin jälkeen.niska on taas tai edelleen jäykkä ja kipeä,mutta ei se sen kipeämmäksi lenkillä tullut.
söin ihanaa feta halloumi salaattia ja jäätelöä mukavan päivän kunniaksi.
illalla käytiin vielä vanhan lenkkikaverin kanssa kävelyllä hänen 5km juoksulenkin jälkeen,3.5km rauhalliseen tahtiin palautellen.
mukava päivä kaikenkaikkiaan,huomenna taas arkeen! palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...