lauantai 20. syyskuuta 2014

kävelyä kävelyä ja viimein haparoivia juoksuaskelia

heippa vaan taas!melkein viikon oon viettänyt blogi taukoa.en oo kuitenkaan maannut ihan laakereillani kokoajan.kaikkea liikuntaa en tarkkaan muista,mutta suurinpiirtein kuitenkin.oon(su--pe) kävellyt ainakin yhteensä 18km pyöräillyt 16km,zumbannut 20min ja tattadadaa....juossut!!!siis viimein uskalsin eilen lähteä juoksulenkille.ääni on edelleen maassa ja ajoittaisia pieniä yskähdyksiä tulee,mutta olo on tosi hyvä. ilma oli tosi kaunis ja lämmin ja sainkin heittää juoksutakin urheilukentän aidalle kun lähdin kiertämään kenttää.
juoksin 5 suht rauhallista kierrosta ja tunne oli hyvä,venyttelin pari minuuttia ja lähdin reippaalle kierrokselle,en juossut täysillä,vaan kovempaa kuin noi 5.luja vauhti ei tuntunut niin hyvältä,mutta johtunee tauosta.kävelin yhden kierroksen ja juoksin taas yhden reippaan kierroksen ja kävelin vielä kerran.juoksin myös kentälle ja takaisin yhteensä reilun kilsan. ihana olo!!!illalla tuli päänsärky ja niskajumi ja tänään on ollut lihakset jumissa,mutta tauko ja juoksuradan alusta varmaan teki sen,päällimmäiseksi jää hyvä paluufiilis!kyllä tää tästä.
tänään olin nuoremman pojan koululla paistamassa vohveleita ja pitämässä puffettia lauantai koulupäivässä.itse koululainen on vielä flunssassa eikä mennyt kouluun,mutta minä edustin meidän pehettä vanhempain toimikunnan riveissä.käväisin yhdessä välissä vanhemman pojankin koulupäivässä moikkaamassa uutta opea joka vaikutti kivalta ja kertoi pojan koulun alkaneen hyvin ja ,että poika oli selvästi parantanut luokkahenkeä!jes!pieni 9 oppilaan erityis luokka selvästi toimii pojalla,kun aiemmin häiriköi,eikä tiennyt tulevista kokeista mitään,nyt lukee etukäteen ja kuuntelee tunneilla,toiv jatkuu tarmo koko loppu peruskoulun.
kotona paistelin vielä päikkärien jälkeen vohveleita juusto,kinkku,tomaatti ja aurajuusto täytteillä.ja muutaman tavallisenkin tein pojille,itse olin maistellut jo koululla pari,söin kotona vain suolaisia versioita.nyt otan illan rauhassa ja mietin uskallanko huomenna ekalle pitkälle 2 tunnin yhteislenkille...sen näkee huomenna aamulla. hauskaa lauantaita! palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kohti maratonia ja sen yli! (wihan kilometrit 2018)

Moi! Täällä sitä ollaan muina ultranaisina... Juoksin kuin juoksinkin eilen ensimmäisen ultrajuoksuni Tampereella Wihan kilometreillä  tästä...