Siirry pääsisältöön

kävelyä kävelyä ja viimein haparoivia juoksuaskelia

heippa vaan taas!melkein viikon oon viettänyt blogi taukoa.en oo kuitenkaan maannut ihan laakereillani kokoajan.kaikkea liikuntaa en tarkkaan muista,mutta suurinpiirtein kuitenkin.oon(su--pe) kävellyt ainakin yhteensä 18km pyöräillyt 16km,zumbannut 20min ja tattadadaa....juossut!!!siis viimein uskalsin eilen lähteä juoksulenkille.ääni on edelleen maassa ja ajoittaisia pieniä yskähdyksiä tulee,mutta olo on tosi hyvä. ilma oli tosi kaunis ja lämmin ja sainkin heittää juoksutakin urheilukentän aidalle kun lähdin kiertämään kenttää.
juoksin 5 suht rauhallista kierrosta ja tunne oli hyvä,venyttelin pari minuuttia ja lähdin reippaalle kierrokselle,en juossut täysillä,vaan kovempaa kuin noi 5.luja vauhti ei tuntunut niin hyvältä,mutta johtunee tauosta.kävelin yhden kierroksen ja juoksin taas yhden reippaan kierroksen ja kävelin vielä kerran.juoksin myös kentälle ja takaisin yhteensä reilun kilsan. ihana olo!!!illalla tuli päänsärky ja niskajumi ja tänään on ollut lihakset jumissa,mutta tauko ja juoksuradan alusta varmaan teki sen,päällimmäiseksi jää hyvä paluufiilis!kyllä tää tästä.
tänään olin nuoremman pojan koululla paistamassa vohveleita ja pitämässä puffettia lauantai koulupäivässä.itse koululainen on vielä flunssassa eikä mennyt kouluun,mutta minä edustin meidän pehettä vanhempain toimikunnan riveissä.käväisin yhdessä välissä vanhemman pojankin koulupäivässä moikkaamassa uutta opea joka vaikutti kivalta ja kertoi pojan koulun alkaneen hyvin ja ,että poika oli selvästi parantanut luokkahenkeä!jes!pieni 9 oppilaan erityis luokka selvästi toimii pojalla,kun aiemmin häiriköi,eikä tiennyt tulevista kokeista mitään,nyt lukee etukäteen ja kuuntelee tunneilla,toiv jatkuu tarmo koko loppu peruskoulun.
kotona paistelin vielä päikkärien jälkeen vohveleita juusto,kinkku,tomaatti ja aurajuusto täytteillä.ja muutaman tavallisenkin tein pojille,itse olin maistellut jo koululla pari,söin kotona vain suolaisia versioita.nyt otan illan rauhassa ja mietin uskallanko huomenna ekalle pitkälle 2 tunnin yhteislenkille...sen näkee huomenna aamulla. hauskaa lauantaita! palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…