Lukijat

maanantai 8. syyskuuta 2014

tennispallo,uusi ystäväni!

ei en ole aloittanut tenniksen pelaamista täällä sairastuvalla,vaikka jatkuva rykiminen ja makaaminen tylsistyttääkin.luin tänä aamuna fb:n juoksufoorumilla kaikenlaisia juttuja,koska se on tällä hetkellä ainut mitä juoksun saralla voin tehdä.siellä joku kyseli apuja selkärangan ympärillä olevien lihasten rentouttamiseen ja yksi ohjeista oli tennispallorullaus,eli rullaus tennispallon päällä.en muista olenko sitä joskus tehnyt,en paljon ainakaan.olen kyllä käyttänyt erilaisia palloja lasten kanssa rentoutus hetkissä,lapset nauttivat ja osaavat hieroa toisiaankin.minä hain samantien pallon ja menin makaamaan sen päälle ja rullailin ees taas,rutinaa ja raksahduksia,muttei kipua,koska pystyin itse valitsemaan miten rullasin.välillä kyllä tuntui aika kivuliaalta,mutta hyvällä tavalla.rullasin näin aluksi vain 5minuuttia,koska olen kipeä ja lihakset on aika jumissa.veri kiertää nyt jo paremmin.hieroin myös jalkapohjat(kävin suihkussa just ennen,eli en hiki jalkoja ja päätä samalla pallolla hieronut..)ja pään ja niskan.tätä tulen varmasti tekemään useammin!ihana tunne kun veri kiertää eikä jomota niin paljon.aion kyllä ostaa jossain vaiheessa pilates rullankin ,mistä olen haaveillut jo kauan,mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia.

rennosti kuntoon.net sivuilta kuva lainattu

täällä siis sairastellaan oikein kunnolla,toivottavasti lääkkeet alkaa helpottaa pian,en jaksa tätä särkyä ja kolotusta ja heikkoa oloa. parempaa viikkoa teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...