sunnuntai 19. lokakuuta 2014

lenkkiyrityksiä sateisessa syyssäässä

tänään olo oli hyvä jo aamusta.laitoin lenkkikaverille viestiä,että miten ois pieni kävelylenkki? myöntävän vastauksen tultua startattiin sateenvarjojen kanssa pikku lenkille.mun kunto ei oo paras mahdollinen flunssan takia ja lenkkikaveri oli oksennellut toissa yön ja eilisen istunut vessan pöntöllä.kaksi kalvakkaa naista siis lähti kylmään vesisateeseen hiipailemaan.puuskutettiin pikku ylämäissä ja naurettiin hyvää kuntoamme.puolen tunni happihyppely teki kuitenkin terää.
laitoin lohen uuniin ja perunat kiehumaan kun lenkkikaveri soitteli,oisko uuden pikku lenkin aika?selvähän se,pyydettiin myös yläkerran rouva mukaan .yleensä yläkerran rouva puuskuttaa mäissä ennen meitä ja tulee vähän perässä,tänään oli täysin erilaista,minä haukoin henkeäni ja puuskutin ja roikuin muitten perässä.ajattelin,että kyllä se siitä olo kohenee lenkin mukana,mutta ei ,pari vikaa kilsaa oli hankalia ja mua pyörrytti ja yskitti.yhteensä käveltiin reilu 7km puolessatoista tunnissa.
kotona odotti onneksi valmis ruoka jota söin hyvällä ruokahalulla,mutta olo ei kohentunut.palelin kovasti ja lämmittelin kuumassa suihkussa ja painuin sohvalle iltapäikkäreille. tunnin unien jälkeen olo oli vähän parempi,mutta ei tää vieläkään hyvä ole.saas nähdä pääsenkö töihin huomenna..
ostin siis torstaina lidlistä talvijuoksuhousut,juoksuhanskat ja pipon.oli edulliset ja kivan näköiset.kokeilin housuja aamulenkillä,ei tuntunut lämpimiltä ollenkaan,ihan tavallisilta trikoilta.kivat ja edulliset,mutta talvitrikoita tarvitsen vieläkin..
hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kohti maratonia ja sen yli! (wihan kilometrit 2018)

Moi! Täällä sitä ollaan muina ultranaisina... Juoksin kuin juoksinkin eilen ensimmäisen ultrajuoksuni Tampereella Wihan kilometreillä  tästä...