Siirry pääsisältöön

lenkkiyrityksiä sateisessa syyssäässä

tänään olo oli hyvä jo aamusta.laitoin lenkkikaverille viestiä,että miten ois pieni kävelylenkki? myöntävän vastauksen tultua startattiin sateenvarjojen kanssa pikku lenkille.mun kunto ei oo paras mahdollinen flunssan takia ja lenkkikaveri oli oksennellut toissa yön ja eilisen istunut vessan pöntöllä.kaksi kalvakkaa naista siis lähti kylmään vesisateeseen hiipailemaan.puuskutettiin pikku ylämäissä ja naurettiin hyvää kuntoamme.puolen tunni happihyppely teki kuitenkin terää.
laitoin lohen uuniin ja perunat kiehumaan kun lenkkikaveri soitteli,oisko uuden pikku lenkin aika?selvähän se,pyydettiin myös yläkerran rouva mukaan .yleensä yläkerran rouva puuskuttaa mäissä ennen meitä ja tulee vähän perässä,tänään oli täysin erilaista,minä haukoin henkeäni ja puuskutin ja roikuin muitten perässä.ajattelin,että kyllä se siitä olo kohenee lenkin mukana,mutta ei ,pari vikaa kilsaa oli hankalia ja mua pyörrytti ja yskitti.yhteensä käveltiin reilu 7km puolessatoista tunnissa.
kotona odotti onneksi valmis ruoka jota söin hyvällä ruokahalulla,mutta olo ei kohentunut.palelin kovasti ja lämmittelin kuumassa suihkussa ja painuin sohvalle iltapäikkäreille. tunnin unien jälkeen olo oli vähän parempi,mutta ei tää vieläkään hyvä ole.saas nähdä pääsenkö töihin huomenna..
ostin siis torstaina lidlistä talvijuoksuhousut,juoksuhanskat ja pipon.oli edulliset ja kivan näköiset.kokeilin housuja aamulenkillä,ei tuntunut lämpimiltä ollenkaan,ihan tavallisilta trikoilta.kivat ja edulliset,mutta talvitrikoita tarvitsen vieläkin..
hyvät yöt!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…