Lukijat

sunnuntai 5. lokakuuta 2014

lihasjumia herkkuja ja kävelyätänään heräsin mukavasti makoisaan päänsärkyyn.niska ja hartiat oli aivan tukkeessa vasemmalta puolelta ja kättäkin särki.särkylääkettä ei tietty ollut,mutta nappasin puolikkaan relaxantin ja valelin kipeät alueet voltarenilla.join kahvin ja söin pari kananmunaa salaatilla,mutta olo oli huono edelleen.lähdin metsään kävelemään ja haukkaamaan raitista syys ilmaa.puolen tunnin mukava maastolenkki teki terää(ja ehkä tropitkin)ja olo koheni.en kuitenkaan uskaltautunut tikkurilan yhteis pitkälle lenkille,ettei olo huonontuisi.olo parani ja päätin leipoa korvapuusteja.kylläpä ne maistuikin pitkästä aikaa hyviltä!
käytiin nuoremman pojan kanssa syömässä mun vanhemmilla ja vein pullia heillekin .isäni hieroi taas kipeytyneitä hartioitani ja äiti antoi panadol poretta,sain myös lääkkeen yötä vasten otettavaksi,huomenna käyn apteekista ostamassa varmuuden vuoksi lisää.
iltapäivällä lähdettiin lenkkikaverin kanssa kävelylle,juteltiin ja käveltiin rauhallisesti viilenevässä illassa 5km,melkein tunti.
illalla tein banaani suklaa pirtelöä,oli tosi namia!
taas alkaa lihakset jumittaa,taidan vähän venytellä ja nappaan särkylääkkeen ja menen vällyjen väliin. hyvää uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...