Lukijat

lauantai 11. lokakuuta 2014

sopivan rento lauantai

mä oon löytänyt itsestäni touhuajan,enkä osaa ajatella ihanne päiväkseni päivää jolloin en tekisi mitään tai kävisi ulkona yms..tänään heräilin kahdeksan maissa ja join kahvin ja lötköttelin sohvalla ihanan raukeasti,ei mitään kiirettä minnekään!
puoli kymmenen maissa sisko soitti,että haluaako nuorempi poika hänen ja poikansa kanssa lentsikat leffaan,ja vaikka poika vielä nukkui..hyppäsi hän samantien ylös ja alkoi valmistautua 11 alkavaan leffaan.puin urheilukamat itselleni ja vein pojan siskolle suutarilaan jossa hyppäsin siskon pyörän selkään ja ajelin kahville vanhempieni luokse ja sieltä ajelin pieniä sivuteitä pitkin kaverini uuteen kotiin katsastamaan paikat ja juomaan lasillisen vettä,hetki jutusteltiin ja lähdin siskolle takaisin,leffasta tulijat tulivat perille samaan aikaan.oli ollut hyvä leffa,varsinkin 5v kummipojan mielestä.12.4km tuli fillarointia.
leivoin sämpylöitä ja laitoin uunilohen uuniin,ja sämpylöiden noustessa jumppasin 10 minuutin tanssillisen jumpan.
puoli kuuden maissa miehen serkun 22v poika tuli junalla tikkurilaan ,josta hänet nappasin ja toin kotiin ja lähdin heti jatkamaan vanhempieni luokse josta suunnattiin lentokentälle ,lähtivät 2viikoksi turkkiin.
illalla lähdin vielä naapuriin lenkkikaverin luokse siiderille(no,parille)ja nyt raapustan tätä jo hiljennessä talossa,nuoripari vielä juttelee huoneessaan,muuten on tasaista tuhinaa. hyvää yötä kaikille!minäkin suuntaan hampaan pesulle ja unten maille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...