Siirry pääsisältöön

sopivan rento lauantai

mä oon löytänyt itsestäni touhuajan,enkä osaa ajatella ihanne päiväkseni päivää jolloin en tekisi mitään tai kävisi ulkona yms..tänään heräilin kahdeksan maissa ja join kahvin ja lötköttelin sohvalla ihanan raukeasti,ei mitään kiirettä minnekään!
puoli kymmenen maissa sisko soitti,että haluaako nuorempi poika hänen ja poikansa kanssa lentsikat leffaan,ja vaikka poika vielä nukkui..hyppäsi hän samantien ylös ja alkoi valmistautua 11 alkavaan leffaan.puin urheilukamat itselleni ja vein pojan siskolle suutarilaan jossa hyppäsin siskon pyörän selkään ja ajelin kahville vanhempieni luokse ja sieltä ajelin pieniä sivuteitä pitkin kaverini uuteen kotiin katsastamaan paikat ja juomaan lasillisen vettä,hetki jutusteltiin ja lähdin siskolle takaisin,leffasta tulijat tulivat perille samaan aikaan.oli ollut hyvä leffa,varsinkin 5v kummipojan mielestä.12.4km tuli fillarointia.
leivoin sämpylöitä ja laitoin uunilohen uuniin,ja sämpylöiden noustessa jumppasin 10 minuutin tanssillisen jumpan.
puoli kuuden maissa miehen serkun 22v poika tuli junalla tikkurilaan ,josta hänet nappasin ja toin kotiin ja lähdin heti jatkamaan vanhempieni luokse josta suunnattiin lentokentälle ,lähtivät 2viikoksi turkkiin.
illalla lähdin vielä naapuriin lenkkikaverin luokse siiderille(no,parille)ja nyt raapustan tätä jo hiljennessä talossa,nuoripari vielä juttelee huoneessaan,muuten on tasaista tuhinaa. hyvää yötä kaikille!minäkin suuntaan hampaan pesulle ja unten maille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…