Siirry pääsisältöön

ihana aurinkoinen pakkaspäivä myrskylässä ja haasteisiin tarttumista


eilen juostiin ihanan lenkkikaverin kanssa hänen pisin lenkkinsä tähän mennessä,jospa selkäkipu alkaisi hellittää,eilen ei ainakaan kipeytynyt.12.52km 1.39..eli rauhallisesti,mutta olipa se helppo ja mukava lenkki!en tiedä johtuiko lenkkikaverin juoksupaluusta vai mistä,mutta pahalta ei tuntunut missään vaiheessa.välillä sateli vettä,mutta sekään ei haitannut,hymy oli huulilla ja maailmaa parannettiin melkoisesti.
haastoin punnerrushaasteeseen pari työkaveria ja harjoiteltiin eilen kahvihuoneessa ja tehtiin 10 miesten punnerrusta(minäkin tein ne putkeen!).
tänään lähdettiin nuoremman pojan ja miehen kanssa miehen serkun luokse myrskylään.mies oli rakennusprojektin alussa ollut kerran auttelemassa tontilla,mutta me muut ei oltu käyty siellä ennen.ihana paikka!omaa rantaa ja hevoset käyskenteli pihalla..tänään oli pakkasta ja oltiin pojan kanssa pukeuduttu liian ohuesti,joten kiipeiltiin kallioille ja etsittiin eri reittejä päästä ylös ja alas.käytiin myös saunassa ja paistettiin rannalla makkarat,sitten lähdettiin pojan kanssa kotiin ja mies jäi juhlimaan ystäviensä ja serkkujensa kanssa.tulee huomenna kotiin.
alkuillasta punnersin ensimmäiset viralliset haasteen punnerrukset 15 miesten punnerrusta kahdessa erässä.
myöhemmin löysin juoksusivuilta marrasputki nimisen tapahtuman johon tietty itseni tungin..tarkoitus olisi juosta joka päivä 25 minuuttia vähintään. ja voi tehdä myös monta lenkkiä päivässä.vetäsin juoksureleet niskaan kahdeksan maissa ja lähdin pienelle lenkille.rauhallinen tahti sopi hyvin,eilinen ei tuntunut jaloissa vaan oli melko helppoa.32.02 oli aika ja 4.82km oli matka.huomenna sitten vähän pitempää lenkkiä pukkaa.
 mukavaa viikonlopun jatkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…