Lukijat

lauantai 1. marraskuuta 2014

ihana aurinkoinen pakkaspäivä myrskylässä ja haasteisiin tarttumista


eilen juostiin ihanan lenkkikaverin kanssa hänen pisin lenkkinsä tähän mennessä,jospa selkäkipu alkaisi hellittää,eilen ei ainakaan kipeytynyt.12.52km 1.39..eli rauhallisesti,mutta olipa se helppo ja mukava lenkki!en tiedä johtuiko lenkkikaverin juoksupaluusta vai mistä,mutta pahalta ei tuntunut missään vaiheessa.välillä sateli vettä,mutta sekään ei haitannut,hymy oli huulilla ja maailmaa parannettiin melkoisesti.
haastoin punnerrushaasteeseen pari työkaveria ja harjoiteltiin eilen kahvihuoneessa ja tehtiin 10 miesten punnerrusta(minäkin tein ne putkeen!).
tänään lähdettiin nuoremman pojan ja miehen kanssa miehen serkun luokse myrskylään.mies oli rakennusprojektin alussa ollut kerran auttelemassa tontilla,mutta me muut ei oltu käyty siellä ennen.ihana paikka!omaa rantaa ja hevoset käyskenteli pihalla..tänään oli pakkasta ja oltiin pojan kanssa pukeuduttu liian ohuesti,joten kiipeiltiin kallioille ja etsittiin eri reittejä päästä ylös ja alas.käytiin myös saunassa ja paistettiin rannalla makkarat,sitten lähdettiin pojan kanssa kotiin ja mies jäi juhlimaan ystäviensä ja serkkujensa kanssa.tulee huomenna kotiin.
alkuillasta punnersin ensimmäiset viralliset haasteen punnerrukset 15 miesten punnerrusta kahdessa erässä.
myöhemmin löysin juoksusivuilta marrasputki nimisen tapahtuman johon tietty itseni tungin..tarkoitus olisi juosta joka päivä 25 minuuttia vähintään. ja voi tehdä myös monta lenkkiä päivässä.vetäsin juoksureleet niskaan kahdeksan maissa ja lähdin pienelle lenkille.rauhallinen tahti sopi hyvin,eilinen ei tuntunut jaloissa vaan oli melko helppoa.32.02 oli aika ja 4.82km oli matka.huomenna sitten vähän pitempää lenkkiä pukkaa.
 mukavaa viikonlopun jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...