Siirry pääsisältöön

viikkokatsaus

kummipoika ja nuorempi poika pyöräilivät ja minä koitin pysyä perässä.

teinit

koko viikko livahti,enkä saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään..olen juossut kuuliaisesti joka päivä ja tehnyt venytyksiä vähän enemmän kuin ennen.200km meni viime viikolla rikki ja oon rikkonut tosi tosi monella kilsalla mun kuukausi juoksu kilometrit.
eilen oli pikkujoulut ja oli tosi kivaa työporukan kanssa.lähdin ensimmäisten joukossa jo puoli yksi.join maltillisesti 2 kuivaa siideriä ja kaksi pitkää kolmosta.ja syötiin hyvin chikosissa.kotona olin vähän vaille kaksi,koska jouduin odottamaan ja matkustamaan kahdella bussilla.lunta sateli rauhalliseen tahtiin ja oli tosi kaunista ja rauhallista vielä siihen aikaan yöstä..eilen oli paljon pikkujoulujen viettäjiä,eli varmaan myöhemmin yöllä oli liikettä enemmän.
tänään nukutti hyvin,heräsin vasta 10.00!olo oli väsynyt ja vetämätön koko päivän.kummipoika tuli puolenpäivän aikaan yökyläilemään ja käytiin kahden teinin ja kummipojan ja miehen kanssa suutarilassa tonttupolulla.oli mukava ja hienosti toteutettu ilmainen tapahtuma.
tällä viikolla olen juossut reippaan yhteislenkin 10km, yksin muutaman pienemmän lenkin,kummipojan ja pojan pyöräillessä ja opaslenkin mukavan näkövammaisen lenkkikaverin kanssa,tällä kertaa lenkki sujui jo paremmin ja mentiin hyvää vauhtia.
marrasputki on sujunut yllättävän kivuttomasti,ne pari nuhaista päivää tuntui hankalilta ja tänään oli tappelemista itseni kanssa,että pääsin juoksemaan pienen 4km lenkin.huomenna menen aamulla tikkurilaan yhteislenkille,etanalenkki on huomenna luvassa.
kummipoika


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…