sunnuntai 30. marraskuuta 2014

marrasputki selvitetty!


tänään heräsin kellon soittoon puoli yhdeksän,pientä supinaa kuului naapurihuoneesta,eli kummipoika oli hereillä ja herätti myös serkkunsa 11v.isompi serkku oli kaverilla yökylässä ja sai jatkaa uniaan.tein eilen torttuja pellillisen,ja taikinaa jäi yli,tänään tein pojille aamiaiseksi nakkipiiloja.eli leikkasin torttutaikinasta veitsellä kapeita liuskoja ja pyörittelin ne nakkien ympärille.hyvin teki kauppansa.
annoin nuoremmalle pojalle ja kummipojalle jätskirahat(lahjontaa) ja lähdin itse yhteislenkille tikkurilaan,tietty mies oli kotona,en siis kahdestaan 5 ja 11v jättänyt. porukkaa oli taas mukavasti paikalla.kolme eri vauhtista porukkaa lähti taas ja minä etana porukassa.7.30 oli tarkoitus mennä,mutta vauhti nousi vähän(johtuikohan kylmemmästä säästä) ja keski vauhti oli 7.09minuuttia kilometri.oikein sopivan rauhaisa tahti,mutta lämpeni mukavasti.mentiin osittain vantaan maraton reittiä,vähän eksyttiin välillä,mutta suurimmaksi osaksi oikeilla reiteillä oltiin.oikein mukavan tuntuinen reitti,saataisin haluta juosta siellä ensi syksynä puolikkaan.tuuletin lenkin lopuksi,putki juoksenneltu kunnialla läpi!!230 ja risat tuli loppu tulokseksi ja ainakin 80km lisä kilsoja edelliseen kuukausi ennätykseen.tää kuukausi on ollut tosi hyvä,tein ton kilsa ennätyksen lisäksi melkein 6 minuutin ennätys parannuksen 10km juoksussa ja enhän mä koskaan ole juossut 30 päivää putkeen.3 varmaan ollut ennen ennätys.huomenna en juokse.
hauskaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

paremman viikon hyvät ja huonot

Moi! Täällä taas! Viime viikon sunnuntaina oli vähän huonot fiilarit , kun viikko ei ollut sujunut kovinkaan hyvin.100g painonpudotuskaan ei...