Siirry pääsisältöön

marrasputki selvitetty!


tänään heräsin kellon soittoon puoli yhdeksän,pientä supinaa kuului naapurihuoneesta,eli kummipoika oli hereillä ja herätti myös serkkunsa 11v.isompi serkku oli kaverilla yökylässä ja sai jatkaa uniaan.tein eilen torttuja pellillisen,ja taikinaa jäi yli,tänään tein pojille aamiaiseksi nakkipiiloja.eli leikkasin torttutaikinasta veitsellä kapeita liuskoja ja pyörittelin ne nakkien ympärille.hyvin teki kauppansa.
annoin nuoremmalle pojalle ja kummipojalle jätskirahat(lahjontaa) ja lähdin itse yhteislenkille tikkurilaan,tietty mies oli kotona,en siis kahdestaan 5 ja 11v jättänyt. porukkaa oli taas mukavasti paikalla.kolme eri vauhtista porukkaa lähti taas ja minä etana porukassa.7.30 oli tarkoitus mennä,mutta vauhti nousi vähän(johtuikohan kylmemmästä säästä) ja keski vauhti oli 7.09minuuttia kilometri.oikein sopivan rauhaisa tahti,mutta lämpeni mukavasti.mentiin osittain vantaan maraton reittiä,vähän eksyttiin välillä,mutta suurimmaksi osaksi oikeilla reiteillä oltiin.oikein mukavan tuntuinen reitti,saataisin haluta juosta siellä ensi syksynä puolikkaan.tuuletin lenkin lopuksi,putki juoksenneltu kunnialla läpi!!230 ja risat tuli loppu tulokseksi ja ainakin 80km lisä kilsoja edelliseen kuukausi ennätykseen.tää kuukausi on ollut tosi hyvä,tein ton kilsa ennätyksen lisäksi melkein 6 minuutin ennätys parannuksen 10km juoksussa ja enhän mä koskaan ole juossut 30 päivää putkeen.3 varmaan ollut ennen ennätys.huomenna en juokse.
hauskaa uutta viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…