Lukijat

maanantai 1. joulukuuta 2014

joulukalenteria pukkaa (luukku1)

tänään on ensimmäinen joulukuuta ja ensimmäinen kalenteri luukku saatiin avata.pojille ostin pieniä herkkuja,tänään oli vuorossa purkkaa ja dumletikkarit,isojahan noi jo on,mutta tykkäsivät nekin..
mä osallistun fb:ssä touhukalenteriin ja siellä oli ekana luukkuna juosta portaat, vähintään 50 porrasta. juoksentelin 14 rappusta ees taas 14 kertaa eli tuli 196 porrasta hölkättyä ylös ja saman verran alas.ihan kiva aloitus,sopii hyvin lepopäivään.
pojalla oli treenit tikkurilassa ja mun seuraksi tuli kurkistelemaan pojan treenejä mun vanha koulukaveri eli pojan kummitäti.kokoustilassa oli kokous,eli jouduttiin tosiaan kurkkimaan verhojen väleistä,että ylipäätään nähtiin mitään.
vähän on tuntunut oudolta,kun en oo pyyhkässy lenkille.tein muutaman reisi venytyksen ja ne tuntuu kyllä todella kivuliaasti..on siis juostu selvästi.ajattelin pistää oman joulukalenterin pystyyn myös,jos muistan ja ehdin niin laitan jonkun kivan /hauskan /tehokkaan liikkeen tai liikesarjan videon tai kuvien muodossa.
nyt kaivelin you tubesta videoita ja löysin tällaisen.tää liike on tehokas varsinkin kun pitää kummatkin jalat ilmassa.tein jalat maassa käyden kummallakin jalalla 20 kertaa ja saman verran jalat ilmassa,hui se tuntui vatsalihaksissakin!
lupaan laittaa luukut aiemmin,keksin tän vasta äsken..
huomiseen!!jännittää mitä touhukalenterista löytyy...saati sitten meikäläisen yllärikalenterista..
öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...