Siirry pääsisältöön

mukava sunnuntai


tänään on ollut kiva päivä.heräsin 8 jälkeen ja keitin mulle ja nuoremmalle pojalle mannapuuroa jota nautittiin maidon ja kanelin ja sokerin kanssa.nami nami!pari kuppia kahvia naamariin ja ehdin katsella pojan kanssa piirrettyjä hyvän tovin ennen kuin lähdin tikkurilan yhteislenkille.
etanaporukka loisti poissaolollaan ja iskeydyin tänään hitaamman porukan mukaan.lupasivat lähteä mun tahtiin.pysyin kuitenkin hyvin herrojen peesissä ja taas tuli turistua uusien immeisten kanssa.oli ihana ilma -1 astetta ja miltei tuuletonta .12km tunti 18 minuuttia meni.uskallan siis tarvittaessa tohon keski ryhmäänkin,6.30 on mulle ihan ok vauhti,ei tosin hidas,muttei liian kovakaan,jutella kykenin koko matkan.
marrasputki on sujunut uskomattoman hyvin,ja nuhakin on miltei kokonaan poissa..tehosikohan inkivääri?mä otan edelleen pienen palan aamuin illoin inkivääriä ja pureskelen ja juon vettä päälle. tän hetkinen juoksukilometri saldo on jo 183km!!en oo koskaan juossut näin paljon yhdessä kuukaudessa,200km on tosi lähellä!!
iltapäivällä käytiin mun vanhemmilla ja piristettiin mun äitiä joka on nyt juoksukiellossa kun jalka leikattiin perjantaina.hyvässä kunnossahan hän jo oli ja keikkui yläkerran ja alakerran väliä kipsikengän kanssa kuin vettä vaan.
ruuanlaitto meni myöhäiseksi,mutta hyvää kannatti odottaa,leivitetyt possupihvit,keitetyt perunat pippurikastike ja fetasalaatti...ihanaa!
niin se viikonloppu vierähti taas vauhdilla,ensi viikolla uudet kujeet.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…