Lukijat

tiistai 9. joulukuuta 2014

Skinny Jeans Workout | Lower-Body Exercises | Class FitSugar luukku 9 ja ensimmäiset joulujuhlat ja mikä hitto mun polvea viiraa?

tänään ylläri pylläri kalenterista tupsahti tämmönen jalkajumppa mikä on muuten tosi tehokas!olin tehnyt kevyen zumban 14 min ja sitten tein tämän,muuten oisin tehnyt tän tuplana jos mun oikeen puoleinen polvi ei vihoittelis.hypyissä tunnen pientä kipua polven sisäsyrjässä polvi ei siis ole kipeä,mutta sivussa tuntuu painaesssa kipua.on ihan kosketus arka.pystyn kävelemään ja juoksemaan ja tekemään kaikkea,niin kovaa kipu ei ole vaan se tuntuu kokoajan vähän..toivottavasti menee ohi,huomenna yritän kokeilla juoksua ja la olis se aktian 10km..
tänään tuli siis jumppailtua reilut 25 min ja 10 minuuttia venytyksiä.zumbassa käytin käsipainoina puolen litran pulloja.eilinen jumppa tuntuu kropasa,varsinkin kädet on arat
illalla oli joulupaja töissä,eli perinteisiä juhlia ei pidetty vaan oli eri pisteitä mitä lapset kiersivät vanhempiensa kanssa.mukavasti meni!oli paljon innokkaita askartelijoita ja arpajaiset oli kanssa suosittu juttu,sillä vanhempain toimikunta kerää rahaa lasten hyväksi,esim teatteriin yms..aamulla menin ajoissa töihin,lähdin puolen päivän jälkeen kotiin ja jumppasin ja tein ruokaa ja menin takaisin töihin..kyllä nyt väsyttää.
hyvät yöt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...