Lukijat

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

talvinen luonto,mitä muita syitä voi tarvita ulos lähtemiseen?


Käytiin tänään kahden juoksukaverin kanssa hölköttelemässä (ja konttaamassa;)
sipoonkorven kansallispuiston maisemissa.Kalkkiuunin reittiä mentiin.Aikalailla oli lunta,paikoitellen tarvottiin umpihangessa,mutta oli ihanaa!Vähän väliä huokailtiin,miten kaunista ja ihanaa metsässä/luonnossa juoksemin on.
Mulla ei ole nastakenkiä,kesämaasto kengät pitivät kuitenkin melko hyvin.Ja kyllä niillä nastoillakin suti,välillä oli aika jäistä lumen alla.Osan jyrkistä nousuista konttasin,muuten en olisi päässyt ylös.
Sipoonkorvessa on luontopoluilla kunnostöitä menossa ja valittiin välillä helpompikulkuinen uusi reitti,välillä eksyttiin vähän poluilta ja palattiin takaisin etsimään merkkejä.
Uskaltaa tonne varmasti uudelleenkin mennä,kun on noi merkityt reitit.Nytkin meitä oli kolme suunnistus taidotonta ilman karttaa ja ihan mukavasti löydettiin takaisin.
Pari tuntia hölköteltiin ja reilu 11km tuli matkaa,eli kyllä siihen poluilla/hangessa kulkemiseen menee kauemmin aikaa,ja oli aivan ihanaa pysähtyä välillä kuvaamaan ja ihastelemaan.
Melko loppuvaiheessa takaa tuli mies joka huhuili,että älkää pelästykö mä tuun täältä!Väistettiin sivuun ja mies viipotti kovaa vauhtia eteenpäin..Tohon vauhtiin on vielä matkaa mulla.
Lopussa tuli vähän nälkä,mutta melko hyvin aamupuuron voimalla jaksoi lenkin.

Myöhemmin käytiin nuoremman pojan kanssa miehen serkun pojan synttäreillä.Pitäydyin karkista erossa,vaikka vähän mieli teki(karkiton tammikuu alkoi loppiaista ennen viikonloppuna)Mutta kakkua ja broileri piirakkaa kyllä maistelin hyvällä omallatunnolla,olihan aika monta kaloria huvennutkin tuolla hölkötellessä:)
Huomenna taas uusi viikko ja punnituspäivä.
Palaan siis taas huomenna.Mukavaa uutta viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...