Siirry pääsisältöön

talvinen luonto,mitä muita syitä voi tarvita ulos lähtemiseen?


Käytiin tänään kahden juoksukaverin kanssa hölköttelemässä (ja konttaamassa;)
sipoonkorven kansallispuiston maisemissa.Kalkkiuunin reittiä mentiin.Aikalailla oli lunta,paikoitellen tarvottiin umpihangessa,mutta oli ihanaa!Vähän väliä huokailtiin,miten kaunista ja ihanaa metsässä/luonnossa juoksemin on.
Mulla ei ole nastakenkiä,kesämaasto kengät pitivät kuitenkin melko hyvin.Ja kyllä niillä nastoillakin suti,välillä oli aika jäistä lumen alla.Osan jyrkistä nousuista konttasin,muuten en olisi päässyt ylös.
Sipoonkorvessa on luontopoluilla kunnostöitä menossa ja valittiin välillä helpompikulkuinen uusi reitti,välillä eksyttiin vähän poluilta ja palattiin takaisin etsimään merkkejä.
Uskaltaa tonne varmasti uudelleenkin mennä,kun on noi merkityt reitit.Nytkin meitä oli kolme suunnistus taidotonta ilman karttaa ja ihan mukavasti löydettiin takaisin.
Pari tuntia hölköteltiin ja reilu 11km tuli matkaa,eli kyllä siihen poluilla/hangessa kulkemiseen menee kauemmin aikaa,ja oli aivan ihanaa pysähtyä välillä kuvaamaan ja ihastelemaan.
Melko loppuvaiheessa takaa tuli mies joka huhuili,että älkää pelästykö mä tuun täältä!Väistettiin sivuun ja mies viipotti kovaa vauhtia eteenpäin..Tohon vauhtiin on vielä matkaa mulla.
Lopussa tuli vähän nälkä,mutta melko hyvin aamupuuron voimalla jaksoi lenkin.

Myöhemmin käytiin nuoremman pojan kanssa miehen serkun pojan synttäreillä.Pitäydyin karkista erossa,vaikka vähän mieli teki(karkiton tammikuu alkoi loppiaista ennen viikonloppuna)Mutta kakkua ja broileri piirakkaa kyllä maistelin hyvällä omallatunnolla,olihan aika monta kaloria huvennutkin tuolla hölkötellessä:)
Huomenna taas uusi viikko ja punnituspäivä.
Palaan siis taas huomenna.Mukavaa uutta viikkoa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…