Lukijat

torstai 15. tammikuuta 2015

vatsatreenivideo tikikseltä ja pientä viikkokatsausta

tiksen tammikuun 21 päivän haasteesta.

Taas on vierähtänyt aika sellaista vauhtia,että ei meinaa perässä pysyä.Tiistaina käytiin yhden lenkkikaverin kanssa juoksemassa 7km reipas lenkki 6.2min/km vauhdilla.ilma oli ihan hyvä,mutta jaloisssa tuntui melko raskaalta kun oli aika liukasta ja pöperöä.
Keskiviikkona oli vuorossa opasjuoksu mukavan näkövammaisen juoksukaverini kanssa,voi ei sitä keliä!Satoi vettä ja välillä oli jäätä,lunta ja vesilammikoita.Ilmoitin kaverilleni,ettei pystytä millään väistämään kaikkia lammikoita vaan mennään läpi.Kivasti meni lenkki,mulle rauhallisempi tahti ,8.4 keskivauhti ja kaverilleni hyvä ja melko kova ja välillä otettiin spurtteja ja mentiin kovempaa.6km lenkki tossa kelissä oli aika hyvin.Mukava huomata,että ihmiset huomioi kun näkevät opasliivin ja takana tulevan näkövammaisen liiveineen..Saatiin hyvin tietä.
Tänään tein eilisen tikiksen vatsatreenin ja päätin lähteä ihan pienelle testiajolle uusien nastalenkkareitteni kanssa.Kello oli jo puoli kymmenen kun lähdin ja päätin heti,että teen vain pienen lenkin.Ja se onnistui hyvin.Juoksin melko reippaan 2.6km 6.2min/km vauhdilla.
Ostin nuo inovit juoksuryhmästä,oli pari lenkkiä kokeillut,muttei sopinutkaan ja myi eteenpäin.Mulla jäi ainakin ekasta lenkistä hyvä fiilis,noi on ohuempipohjaiset ja vähemmän jäykät kuin icebugit,mutta tuntuma oli hyvä.Mulla ei oo koskaan ollut nastoja,olihan se jo aika hankkia sellaiset!
Huomenna onkin jo perjantai!En oo varma menenkö huomenna lenkille,mutta lauantaina on luvassa pitkä ja hidas lenkki.
Oikein kivaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...