Siirry pääsisältöön

vatsatreenivideo tikikseltä ja pientä viikkokatsausta

tiksen tammikuun 21 päivän haasteesta.

Taas on vierähtänyt aika sellaista vauhtia,että ei meinaa perässä pysyä.Tiistaina käytiin yhden lenkkikaverin kanssa juoksemassa 7km reipas lenkki 6.2min/km vauhdilla.ilma oli ihan hyvä,mutta jaloisssa tuntui melko raskaalta kun oli aika liukasta ja pöperöä.
Keskiviikkona oli vuorossa opasjuoksu mukavan näkövammaisen juoksukaverini kanssa,voi ei sitä keliä!Satoi vettä ja välillä oli jäätä,lunta ja vesilammikoita.Ilmoitin kaverilleni,ettei pystytä millään väistämään kaikkia lammikoita vaan mennään läpi.Kivasti meni lenkki,mulle rauhallisempi tahti ,8.4 keskivauhti ja kaverilleni hyvä ja melko kova ja välillä otettiin spurtteja ja mentiin kovempaa.6km lenkki tossa kelissä oli aika hyvin.Mukava huomata,että ihmiset huomioi kun näkevät opasliivin ja takana tulevan näkövammaisen liiveineen..Saatiin hyvin tietä.
Tänään tein eilisen tikiksen vatsatreenin ja päätin lähteä ihan pienelle testiajolle uusien nastalenkkareitteni kanssa.Kello oli jo puoli kymmenen kun lähdin ja päätin heti,että teen vain pienen lenkin.Ja se onnistui hyvin.Juoksin melko reippaan 2.6km 6.2min/km vauhdilla.
Ostin nuo inovit juoksuryhmästä,oli pari lenkkiä kokeillut,muttei sopinutkaan ja myi eteenpäin.Mulla jäi ainakin ekasta lenkistä hyvä fiilis,noi on ohuempipohjaiset ja vähemmän jäykät kuin icebugit,mutta tuntuma oli hyvä.Mulla ei oo koskaan ollut nastoja,olihan se jo aika hankkia sellaiset!
Huomenna onkin jo perjantai!En oo varma menenkö huomenna lenkille,mutta lauantaina on luvassa pitkä ja hidas lenkki.
Oikein kivaa viikonloppua!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …