Siirry pääsisältöön

lenkkejä juosten ja kävellen ja leffoja tuplana

Tässä taas hurahti muutama päivä ilman täällä käymistä.Oon ottanut vähän rauhallisemmin tammikuussa (niinkuin joulukuussakin..)marrasputken jälkeen en ole himoinnut päivittäisiä juoksuja tai kerännyt kilsoja vaan mennyt fiiliksen mukaan.Keväämmällä aion taas lisätä juoksuja suunnitelmallisemmin,mutta nyt alkuvuosi mennään fiiliksellä.


Eilen olin kutsunut pitkän yhteislenkin koolle.Meitä oli kolme ja epäilin,että me tytöt ei osata mennä 7min/km tai hitaammin niinkuin oli sovittu,kun meillä ei ollut tottuneempaa etanalenkkeilijää mukana.Melko hyvin meni kuitenkin ja keski vauhdiksi tuli 6.5.Juostiin sotungin koululta suurmetsän läpi tattarisuon mäkeä tapulin kautta tikkurilaan ja siitä hakunilaan takaisin,matkaa kertyi 16.8 ja aikaa meni tunti 53 minuuttia.Uudet nastakengät toimi hyvin ja lenkki sujui mukavasti jutellen.
Tänään käytiin lenkkikaverin kanssa kävelyllä 6km ja reilu tunti,oikein kiva oli kävellä ja jutella.Välillä sai luistella aika jäisillä alustoilla,osa teistä oli sulaa.
Muutenkin viikoloppu on sujunut hyvin.Käytiin nuoremman pojan kanssa katsomassa leffassa päin seinää,surullinen,mutta hyvä leffa.Se oli kuvattu aikalailla täällä mun seuduilla,oli hauska bongata tuttuja kulmia.Eilen käytiin miehen kanssa katsomassa vares,joka oli taattua varesta..vauhtia ja vaarallisia tilanteita.Ihan hyvä sekin.
Aika hassua,että on pitkä tauko leffassa käymisessä ja sitten tulee käytyä peräkkäisinä päivinä,mutta ei se haittaa,huonomminkin voisi viikonlopun viettää.
Viikonloppuna syön vähän vapaammin,mutta karkkia en ole syönyt vieläkään,eli lakko pitää!Ja herkutkin merkkaan kiloklubiin eli ylilyöntejä ei tule.Huomenna palaan asiaan punnituksen merkeissä.
Nyt syömään naudanliha ruukkua ja keitettyjä perunoita.
Mukavaa sunnuntaita!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…