sunnuntai 18. tammikuuta 2015

lenkkejä juosten ja kävellen ja leffoja tuplana

Tässä taas hurahti muutama päivä ilman täällä käymistä.Oon ottanut vähän rauhallisemmin tammikuussa (niinkuin joulukuussakin..)marrasputken jälkeen en ole himoinnut päivittäisiä juoksuja tai kerännyt kilsoja vaan mennyt fiiliksen mukaan.Keväämmällä aion taas lisätä juoksuja suunnitelmallisemmin,mutta nyt alkuvuosi mennään fiiliksellä.


Eilen olin kutsunut pitkän yhteislenkin koolle.Meitä oli kolme ja epäilin,että me tytöt ei osata mennä 7min/km tai hitaammin niinkuin oli sovittu,kun meillä ei ollut tottuneempaa etanalenkkeilijää mukana.Melko hyvin meni kuitenkin ja keski vauhdiksi tuli 6.5.Juostiin sotungin koululta suurmetsän läpi tattarisuon mäkeä tapulin kautta tikkurilaan ja siitä hakunilaan takaisin,matkaa kertyi 16.8 ja aikaa meni tunti 53 minuuttia.Uudet nastakengät toimi hyvin ja lenkki sujui mukavasti jutellen.
Tänään käytiin lenkkikaverin kanssa kävelyllä 6km ja reilu tunti,oikein kiva oli kävellä ja jutella.Välillä sai luistella aika jäisillä alustoilla,osa teistä oli sulaa.
Muutenkin viikoloppu on sujunut hyvin.Käytiin nuoremman pojan kanssa katsomassa leffassa päin seinää,surullinen,mutta hyvä leffa.Se oli kuvattu aikalailla täällä mun seuduilla,oli hauska bongata tuttuja kulmia.Eilen käytiin miehen kanssa katsomassa vares,joka oli taattua varesta..vauhtia ja vaarallisia tilanteita.Ihan hyvä sekin.
Aika hassua,että on pitkä tauko leffassa käymisessä ja sitten tulee käytyä peräkkäisinä päivinä,mutta ei se haittaa,huonomminkin voisi viikonlopun viettää.
Viikonloppuna syön vähän vapaammin,mutta karkkia en ole syönyt vieläkään,eli lakko pitää!Ja herkutkin merkkaan kiloklubiin eli ylilyöntejä ei tule.Huomenna palaan asiaan punnituksen merkeissä.
Nyt syömään naudanliha ruukkua ja keitettyjä perunoita.
Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...