Siirry pääsisältöön

tönkköjalkana uuteen viikkoon ja paino

Eilen tein illalla tikiksen kaksi haastetta peräkkäin,kun olin skipannut ne aiemmin.Vuorossa oli rautajalka johon kuului 24 kyykkyä 24 kyykkyhyppyä 24 askelkyykkyä ja 24 askelkyykkyhyppyä mahd nopeasti.Hitto että hapotti!Tein kaksi sarjaa. Sitten tein pienen tauon jälkeen tuolijumpan joka ei todellakaan ollut seniorikamaa..oli tuolille nousua ja polven nostoa ja tuolilankussa polven koukistuksia...dippejä yms..2 kiekkaa niitäkin ja vajaa 40 min meni ja jumalaton hiki!
Tänään on tuntenut tehneensä jotain.Päivän mittaan takapuolen lihakset on kipeytyneet samoin sisäreidet. Yläkropassakin pientä tunnetta,muttei niin pahasti.Loppupäivästä aloin keikkumaan kuin ankka ja päätin lähteä kävelylle töiden jälkeen.Laakereilla lepo ei noihin jumeihin auta.Kaveri lähti mukaan ja tehtiin pieni rauhallinen 4.2km 46 min.Ylämäissä tuntui aika makealta peppuosastolla,mutta lopussa helpotti ja etenemiseni saattoi etäisesti jopa muistuttaa kävelyä.
Äsken rullailin ja alkaa jo helpottaa..
Tän aamun paino oli 67.5kg,eli puoli kiloa viime viikosta.Tohon se varmaan tasottuu ja ihan hyvä tahti tääkin.Vaikka oishan se kiva tiputtaa kilo viikossa.loppiaisesta on lähtenyt 3.5kg, eli tosi hyvin!vyötäröltäkin on lähtenyt sentti parissa viikossa ja tulos on nyt 89cm.Suunta alaspäin ja sehän se on tarkoituskin!
hauskaa viikkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…