Lukijat

maanantai 19. tammikuuta 2015

tönkköjalkana uuteen viikkoon ja paino

Eilen tein illalla tikiksen kaksi haastetta peräkkäin,kun olin skipannut ne aiemmin.Vuorossa oli rautajalka johon kuului 24 kyykkyä 24 kyykkyhyppyä 24 askelkyykkyä ja 24 askelkyykkyhyppyä mahd nopeasti.Hitto että hapotti!Tein kaksi sarjaa. Sitten tein pienen tauon jälkeen tuolijumpan joka ei todellakaan ollut seniorikamaa..oli tuolille nousua ja polven nostoa ja tuolilankussa polven koukistuksia...dippejä yms..2 kiekkaa niitäkin ja vajaa 40 min meni ja jumalaton hiki!
Tänään on tuntenut tehneensä jotain.Päivän mittaan takapuolen lihakset on kipeytyneet samoin sisäreidet. Yläkropassakin pientä tunnetta,muttei niin pahasti.Loppupäivästä aloin keikkumaan kuin ankka ja päätin lähteä kävelylle töiden jälkeen.Laakereilla lepo ei noihin jumeihin auta.Kaveri lähti mukaan ja tehtiin pieni rauhallinen 4.2km 46 min.Ylämäissä tuntui aika makealta peppuosastolla,mutta lopussa helpotti ja etenemiseni saattoi etäisesti jopa muistuttaa kävelyä.
Äsken rullailin ja alkaa jo helpottaa..
Tän aamun paino oli 67.5kg,eli puoli kiloa viime viikosta.Tohon se varmaan tasottuu ja ihan hyvä tahti tääkin.Vaikka oishan se kiva tiputtaa kilo viikossa.loppiaisesta on lähtenyt 3.5kg, eli tosi hyvin!vyötäröltäkin on lähtenyt sentti parissa viikossa ja tulos on nyt 89cm.Suunta alaspäin ja sehän se on tarkoituskin!
hauskaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...