Siirry pääsisältöön

pikakelaus parilta viimeiseltä viikolta


En ole taas saanut aikaiseksi kirjoittaa mitään, eli tässä tulee tuju pläjäys viimeaikaisista juoksuista ja ehkä vähän muustakin.

oltiin näkövammaisen ystäväni kanssa lenkillä 25.5.ihana keli ja 11.2km 8min km keskivauhdilla

oltiin yhden juoksukaverin kanssa bisajärven lähellä sipoonkovessa lenkillä

9.48km ja 1h21min. ihanat maisemat poluilla ja kalliolla.
27.5 oli yleisurheilutreenit hiekkaharjun kentällä.vajaan viiden kilsan maantie/maastojuoksun jälkeen me mm.treenattiin pikajuoksua,ei oo mun laji..herään vasta kun ollaan maalissa.  

28.5 tuli ihana yllärikaveri muutamaksi yöksi kylään.


 

poika sai päästötodistuksen ja oli nostanut numeroitaan reippaasti!ihana juhla ja muutama liikutuksen kyynel,on mulla ihana poika!

31.5 taas bisajärven ja sipoonkorven maisemissa,ihanaa!
 3.6 oli juoksupainotteiset yleisurheilutreenit.Paljon tehokkaita koordinaatiotreenejä.lopuksi kuntopiiri.
3.6 kävin juosten länsimäessä juoksin 10km ja vajaan 2km lopussa kävelin

viimeisen kilsan juoksin kovaa 5.54 min km vaudilla, hyvä lenkki.
pojalla oli fudispeli laajalahdessa, olin kuskina ja ehdin kävellä lähistöllä

ihan urheilukentän lähellä oli ranta

laajalahdessa oi hieno kenttä
Tänään käytiin lenkillä jo tutulla bisajärven reitillä, kaunis ilma, capreilla ja t-paidalla pärjäsi.11.8km 1h44min kertyi matkaa,kilsan kävelin lopussa.  Ehdin olla kotona hetken ja naapurin lenkkikaveri pyysi kävelylle. Kävetiin 40 minuuttia, lenkin aikana alkoi tuulla aika kovaa, mutta ihan myrskyä ei tänne tullut. jossain muualla suomessa oli myräkkää.
Pari viikkoa on siis sujunut aika normeissa tunnelmissa ja touhuissa. Kesä on vihdoin täällä, vähän saisi vielä lämmetä.

Yhteenveto harjoituksista

2015

kesäkuu

LajiMatkaVauhtiAikaSyke Toistot Nousu Kerrat
Maastojuoksu 21,28 km 8.19 min/km 2 h 57 min


2
Pyöräily 32 km 17,2 km/h 1 h 52 min


2
Yleisurheilu

1 h 30 min


1
Juoksu 10,2 km 6.45 min/km 1 h 9 min


1
Kävely 5,79 km 9.49 min/km 56 min 55 s


1
YHTEENSÄ 69,27 km 5.59 min/km 8 h 24 min 55 s


7

toukokuu

LajiMatkaVauhtiAikaSyke Toistot Nousu Kerrat
Juoksu 122,28 km 7.28 min/km 15 h 14 min 59 s


11
Kävely 33,72 km 11.02 min/km 9 h 32 min 24 s


9
Yleisurheilu

1 h 35 min


1
Pyöräily 25,4 km 17,2 km/h 1 h 29 min 6 s


2
Maastojuoksu 9,48 km 8.32 min/km 1 h 21 min


1
 YHTEENSÄ 190,88 km 7.38 min/km 29 h 12 min 29 s


24        

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…