Siirry pääsisältöön

lenkkeilyä lepoa ja pilkkimistä ,ihana pääsiäinen.

Moi! Ajattelin kirjoittaa pääsiäisestä heti tuoreeltaan näin pääsiäismaanantain  iltana.
Pitkäperjantain mukavasta opaslenkistä kerroinkin jo viimeksi. Siitä jäi hyvä fiilis ja palauduin siitä hyvin. Lauantai aamuna vein pojat ja mun vanhemmat lentokentälle puoli seitsemäksi. Lähtivät lomailemaan Lontooseen. Ihanaa kun isovanhemmat vie poikia lomille ja touhuaa heidän kanssaan . Lontoo kiinnosti kovasti kumpaakin teiniä, ja whatsapp viestien perusteella kivasti siellä meneekin.
Koska olin liikkeellä jo aikaisin, vaihdoin juoksukamat ja lähdin pikku lenkille. Aamu oli kaunis ja juoksu tuntui hyvältä. Menin hyvän fiiliksen mukaan ja pidin hyvää vauhtia, mutten repinyt enkä hengästynyt kovasti. Oikein kiva 5km 32 min.

 
 
Vielä on osittain lumia maassa varsinkin maastossa, mutta kyllä se kevät on jo tulossa kovaa vauhtia. Lähdettiin lenkin ja suihkun jälkeen ajelemaan kangasalan mutikkoon ystävien mökille. Mökillä grillailtiin ja istuskeltiin ulkona ja kodassa suurimmaksi osaksi aikaa, eli ulkoilua on tullut. Eilen mentiin jäälle (mökki on rannalla) laitoin jalkaan painavat 3 numeroa liian isot lämpösaappaat ja kantaraudat pohjiin. Muut meni pilkille ja minä raahustin painavilla saappailla ympäriinsä jäällä.  Toiset nauroivat että raahustus kuului pitkälle kun etenin. Mutta olipahan tehokkaan tuntuista! 5km tuli talsittua. Sitten istahdin pilkkijakkaralle epäilevänä, en koskaan ole tykännyt siitä puuhasta. Nyt kuitenkin sain jatkuvasti kaloja, särkiä ja pieniä ahvenia, Mutta kaloja kuitenkin. Yli 30 kalaa on enemmän kuin olen koskaan kalastanut. Suorastaan innostuin siitä hommasta!


 
 
 
 
 
Oli mukavaa seuraa  sopivasti viiniä ja hyvää ruokaa sekä paljon ulkoilua, mikäs sen parempaa. Tänään lähdettiin ajoissa ajelemaan kotiin. Mulla oli sovittuna lenkki Katin kanssa 12.30.  Lähdettiin sipoonkorpeen. Nastat edelleen tarpeelliset. Ihana keli ja kiva lenkki. Tosi rauhassa ja mukavasti höpötellen. 1h56min ja 13.6km.


Loppupäivä onkin mennyt rentoillen. Ihmeellistä kun pojat ei ole täällä. Viestejä ollaan lähetelty iltaisin. No pian on keskiviikko ja paluu oikeaan arkeen kun koko porukka on koossa.
Huomenna töihin, johan tämä sairaslomailu riittää. Mukavaa viikkoa!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …