Lukijat

maanantai 28. maaliskuuta 2016

lenkkeilyä lepoa ja pilkkimistä ,ihana pääsiäinen.

Moi! Ajattelin kirjoittaa pääsiäisestä heti tuoreeltaan näin pääsiäismaanantain  iltana.
Pitkäperjantain mukavasta opaslenkistä kerroinkin jo viimeksi. Siitä jäi hyvä fiilis ja palauduin siitä hyvin. Lauantai aamuna vein pojat ja mun vanhemmat lentokentälle puoli seitsemäksi. Lähtivät lomailemaan Lontooseen. Ihanaa kun isovanhemmat vie poikia lomille ja touhuaa heidän kanssaan . Lontoo kiinnosti kovasti kumpaakin teiniä, ja whatsapp viestien perusteella kivasti siellä meneekin.
Koska olin liikkeellä jo aikaisin, vaihdoin juoksukamat ja lähdin pikku lenkille. Aamu oli kaunis ja juoksu tuntui hyvältä. Menin hyvän fiiliksen mukaan ja pidin hyvää vauhtia, mutten repinyt enkä hengästynyt kovasti. Oikein kiva 5km 32 min.

 
 
Vielä on osittain lumia maassa varsinkin maastossa, mutta kyllä se kevät on jo tulossa kovaa vauhtia. Lähdettiin lenkin ja suihkun jälkeen ajelemaan kangasalan mutikkoon ystävien mökille. Mökillä grillailtiin ja istuskeltiin ulkona ja kodassa suurimmaksi osaksi aikaa, eli ulkoilua on tullut. Eilen mentiin jäälle (mökki on rannalla) laitoin jalkaan painavat 3 numeroa liian isot lämpösaappaat ja kantaraudat pohjiin. Muut meni pilkille ja minä raahustin painavilla saappailla ympäriinsä jäällä.  Toiset nauroivat että raahustus kuului pitkälle kun etenin. Mutta olipahan tehokkaan tuntuista! 5km tuli talsittua. Sitten istahdin pilkkijakkaralle epäilevänä, en koskaan ole tykännyt siitä puuhasta. Nyt kuitenkin sain jatkuvasti kaloja, särkiä ja pieniä ahvenia, Mutta kaloja kuitenkin. Yli 30 kalaa on enemmän kuin olen koskaan kalastanut. Suorastaan innostuin siitä hommasta!


 
 
 
 
 
Oli mukavaa seuraa  sopivasti viiniä ja hyvää ruokaa sekä paljon ulkoilua, mikäs sen parempaa. Tänään lähdettiin ajoissa ajelemaan kotiin. Mulla oli sovittuna lenkki Katin kanssa 12.30.  Lähdettiin sipoonkorpeen. Nastat edelleen tarpeelliset. Ihana keli ja kiva lenkki. Tosi rauhassa ja mukavasti höpötellen. 1h56min ja 13.6km.


Loppupäivä onkin mennyt rentoillen. Ihmeellistä kun pojat ei ole täällä. Viestejä ollaan lähetelty iltaisin. No pian on keskiviikko ja paluu oikeaan arkeen kun koko porukka on koossa.
Huomenna töihin, johan tämä sairaslomailu riittää. Mukavaa viikkoa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...