Siirry pääsisältöön

kevyemmän viikon kuulumisia ja yhteislenkki kutsu

Moi! Tää viikko oli suunniteltu kevyemmäksi, kun viime viikolla tuli 35km juoksua ja kävelyäkin mukavasti. Kehon huolto on taas jäänyt vähemmälle, 40 min venyjä ja rullailuja vaan..Tohon pitää kiinnittää huomiota. Niska on aika juminen ja persuksen alla tuntuu taas vähän kireyttä. Hieroja löysi kireät kalvot reisien ulkosyrjiltä ja niitä olen hieronut ja rullaillut.
tennispallo on erinomainen apu kipeiden lihasten hieromisessa.
saatiin asicsilta edullisemmin hankkia uudet juoksukamat, kun se on hcr n yhteystyökumppani. kengät saatiin vielä kaupan päälle.

 
 Käytiin siskon ja siskon 1v pojan kanssa keskustassa retkeilemässä kun piti hakea jälkitoimitukseen tullut asicsin takki. Takki on mahtava, paljon hienompi kuin se vihertävä joka meidän piti alun perin saada. Saatiin siis Hcr street teamissa mahdollisuus hankkia housut pusero ja takki paketti edullisesti ja sitten saatiin gel cumulus kengät kaupan päälle.

Aika kivalta tuntuu saada juttuja edullisesti ja jopa ilmaiseksi, mä en ole blogin kautta mitään koskaan saanutkaan. Reissu helsinkiin meni kivasti, käytiin kiertelemässä ja syömässä kebabit forumissa. Pikku siskonpoika oli innoissaan kun sai jakamattoman huomion.
Helsingin reissun jälkeen nopea ruuanlaitto ja imurointi. Sitten suuntasin kuusijärvelle polkukävelylle Minnan kanssa. Ilma oli kaunis. Reitti osittain aika talvinen ja nastat oli tarpeen.
 
Mentiin ainakin osittain sipoonkorpi trailin reittiä, mikä vaikuttaa kivalta. vajaa 10km ja vajaa 2 h. Ihana rauhallinen reissu.
 


Tänään, pitkänä perjantaina oli vuorossa viikon tähän asti ainoa juoksulenkki. Eilen piti mennä mutta jotenkin olo oli vetämätön ja otin rennosti koko päivän.Sarin kanssa sovittiin rauhallisesta pitkästä ja saatiin Krista , Kirsi ja Henna meille kaveriksi. Henna , Sari ja minä juostiin 16.4 km ja 2.26 min. Krista kääntyi yhdessä kohtaa tikkurilaan ja Kirsi lähti kanssa vähän meitä aiemmin. Helppo, rento ja mukava tunne koko lenkin ajan. Juoksin uusilla asicseilla ja hyviltä tuntui. Oon vain ajanut niitä sisään kävellen kaikki ulkoilut, kauppareissut yms . Ohuella takilla pärjäsi hyvin kun laitoin merinovillaisen paidan ja sen päälle lyhythihaisen urheilupaidan.
Ensi viikolla vähän enemmän juoksua. Keskiviikkona on luvassa hcr yhteislenkit. Mä ja Amanda vedetään taas lenkki jumbon lähistöllä. Lähtö klo 18.00 jumbon intersportin edestä. Tervetuloa mukaan!Eventit monen paikkakunnan juoksuille löytyy facesta hcr yhteislenkit ja paikkakunta.


https://www.facebook.com/events/1130713456960464/Voit ilmottautua siellä tai tulla paikanpäälle. Lenkit on kaikille avoimia ja ilmaisia.

Pojat lähtee huomenna Lontooseen mun vanhempien kanssa. Haikeaa, mutta mukavaa kun pääsevät 5 päivän lomalle. Itsellekin tekee ihan hyvää pieni preikki pojista..
Palaan töihin taas tiistaina ja arki saapuu meikäläisellekin. Odotan innolla kevään etenemistä, että pääsisi lenkille kevyemmissä kamoissa ja uskaltaisi juosta vähän kovempaa ja kokeilla onko talviajan pk lenkkeily auttanut yhtään vauhteihin  ja/tai kestävyyteen.
 Miten meinaat viettää pääsiästä, urheillen vai leväten? Mulla tasaisesti kumpakin, ehkä kuitenkin lepoa enemmän.  Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille!
 
 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…