Lukijat

perjantai 25. maaliskuuta 2016

kevyemmän viikon kuulumisia ja yhteislenkki kutsu

Moi! Tää viikko oli suunniteltu kevyemmäksi, kun viime viikolla tuli 35km juoksua ja kävelyäkin mukavasti. Kehon huolto on taas jäänyt vähemmälle, 40 min venyjä ja rullailuja vaan..Tohon pitää kiinnittää huomiota. Niska on aika juminen ja persuksen alla tuntuu taas vähän kireyttä. Hieroja löysi kireät kalvot reisien ulkosyrjiltä ja niitä olen hieronut ja rullaillut.
tennispallo on erinomainen apu kipeiden lihasten hieromisessa.
saatiin asicsilta edullisemmin hankkia uudet juoksukamat, kun se on hcr n yhteystyökumppani. kengät saatiin vielä kaupan päälle.

 
 Käytiin siskon ja siskon 1v pojan kanssa keskustassa retkeilemässä kun piti hakea jälkitoimitukseen tullut asicsin takki. Takki on mahtava, paljon hienompi kuin se vihertävä joka meidän piti alun perin saada. Saatiin siis Hcr street teamissa mahdollisuus hankkia housut pusero ja takki paketti edullisesti ja sitten saatiin gel cumulus kengät kaupan päälle.

Aika kivalta tuntuu saada juttuja edullisesti ja jopa ilmaiseksi, mä en ole blogin kautta mitään koskaan saanutkaan. Reissu helsinkiin meni kivasti, käytiin kiertelemässä ja syömässä kebabit forumissa. Pikku siskonpoika oli innoissaan kun sai jakamattoman huomion.
Helsingin reissun jälkeen nopea ruuanlaitto ja imurointi. Sitten suuntasin kuusijärvelle polkukävelylle Minnan kanssa. Ilma oli kaunis. Reitti osittain aika talvinen ja nastat oli tarpeen.
 
Mentiin ainakin osittain sipoonkorpi trailin reittiä, mikä vaikuttaa kivalta. vajaa 10km ja vajaa 2 h. Ihana rauhallinen reissu.
 


Tänään, pitkänä perjantaina oli vuorossa viikon tähän asti ainoa juoksulenkki. Eilen piti mennä mutta jotenkin olo oli vetämätön ja otin rennosti koko päivän.Sarin kanssa sovittiin rauhallisesta pitkästä ja saatiin Krista , Kirsi ja Henna meille kaveriksi. Henna , Sari ja minä juostiin 16.4 km ja 2.26 min. Krista kääntyi yhdessä kohtaa tikkurilaan ja Kirsi lähti kanssa vähän meitä aiemmin. Helppo, rento ja mukava tunne koko lenkin ajan. Juoksin uusilla asicseilla ja hyviltä tuntui. Oon vain ajanut niitä sisään kävellen kaikki ulkoilut, kauppareissut yms . Ohuella takilla pärjäsi hyvin kun laitoin merinovillaisen paidan ja sen päälle lyhythihaisen urheilupaidan.
Ensi viikolla vähän enemmän juoksua. Keskiviikkona on luvassa hcr yhteislenkit. Mä ja Amanda vedetään taas lenkki jumbon lähistöllä. Lähtö klo 18.00 jumbon intersportin edestä. Tervetuloa mukaan!Eventit monen paikkakunnan juoksuille löytyy facesta hcr yhteislenkit ja paikkakunta.


https://www.facebook.com/events/1130713456960464/Voit ilmottautua siellä tai tulla paikanpäälle. Lenkit on kaikille avoimia ja ilmaisia.

Pojat lähtee huomenna Lontooseen mun vanhempien kanssa. Haikeaa, mutta mukavaa kun pääsevät 5 päivän lomalle. Itsellekin tekee ihan hyvää pieni preikki pojista..
Palaan töihin taas tiistaina ja arki saapuu meikäläisellekin. Odotan innolla kevään etenemistä, että pääsisi lenkille kevyemmissä kamoissa ja uskaltaisi juosta vähän kovempaa ja kokeilla onko talviajan pk lenkkeily auttanut yhtään vauhteihin  ja/tai kestävyyteen.
 Miten meinaat viettää pääsiästä, urheillen vai leväten? Mulla tasaisesti kumpakin, ehkä kuitenkin lepoa enemmän.  Ihanaa pääsiäisen aikaa kaikille!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...