Lukijat

sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

ravintovalmentajan tapaaminen, ensimmäinen hcr yhteislenkki ja muutenkin kurkistus menneeseen viikkoon.

Terve taas!
Reilu viikko meni edellisestä kirjoituksesta ja kyllä siihen kaikenlaista on mahtunut. Olen pystynyt juoksemaan melko hyvin, tämän viikon saldo oli 35km. Menen rauhassa, eli mitään vetoja ja kovempia rykäisyjä ei nyt tule. Käsi on paranemaan päin ja lääkettä ei ole nyt tarvinnut ottaa. Pikku piiperrys ei onnistu edelleenkään kädellä mutta kyllä se siitä kun viikon vielä pidän tätä kipsiä ja sitten alan harjoittelemaan ilman sitä.
Maanantina kävin 1h 50 min hieronnassa relaxi hieronta koulussa vallilassa. Olipas mahtavaa. Sen verran jumeja on, eli teki terää päästä kunnon hierontaan.
Tiistaina juoksin koiran kanssa 5km lenkin.
Keskiviikkona oli odotetut hcr yhteislenkit. Ne on kaikille avoimet ja ilmaiset lenkit eri paikkakunnilla. Hcr streetteamin porukka vetää lenkit omilla paikkakunnillaan ja minä ja Amanda vedetään lenkit vantaalla. Jatkossa lenkkejä on joka toinen keskiviikko. Ekalla kerralla vantaan lenkillä oli mun ja  Amandan lisäksi 5 osallistujaa. Lähtöpaikat on intersportien lähellä, eli me lähdetään aina jumbon intersportin edestä. Porukka oli mukavaa ja oli kiva juosta taas uusissa maisemissa. Juostiin 8km ja vajaa tunti. 30.3 seuraava lenkki, mukaan vaan jos sun läheltä löytyy porukka.
vaasan, Tampereen, hyvinkään, Helsingin, jyväskylän ja vantaan yhteislenkkiporukat. 30.3 mukaan liittyy myös turku ja espoo.
Torstaina juostiin sarin kanssa rauhallinen opaslenkki savelasta käpylään ja takaisin. Oli tosi mukava lenkki.
Perjantaina menin sovitusti kaupunkiin tapaamaan ravintovalmentaja opiskelija Mari Ulkuniemeä. Hän kyseli juoksusivuilla itselleen harjoitteluasiakkaita. Mä tartuin heti haasteeseen, kun tiedän että itse en saa näitä muutamia haasteita selätettyä. Nyt pitääkin miettiä kolmelle kuukaudelle tavoitteet ja haasteet joihin haluan Marin apua. Pidän myös ruokapäiväkirjaa n. 5 päivää, että hän saa kuvan millä mallilla ruokailut on. Tiedän , että suurta ongelmaa ei ole, mutta en ole täysin tyytyväinen tämän hetken painooni ja ruokailurytmiin tms ja jostain syystä en nyt saa itse ongelmaa korjattua. Alustavasti olen miettinyt seuraavia ongelmakohtia. N. 5kg painon pudotus. Riippuu miltä tuntuu ja näyttää. Painon pudotus auttaa myös aikojen paranemiseen juoksumatkoilla. Seuraava kohta voisi olla veden juonnin lisääminen. Lenkeillä tulee helposti nestehukan oireita ja tiedän juovani yleisesti ottaen ihan liian vähän. Painonpudotuksen mukana toivon myös oppivani järkevät ateriavälit. Iltaisin alan kaipaamaan herkkuja , kertoo tod näk liian vähästä syömisestä päivän mittaan. Herkuttelun vähentäminen tulee toivottavasti myös samalla. Nämä asiat ainakin tulee nyt mieleen. Eli ei isoja askelia vaan pienillä muutoksilla parempaan hyvinvointiin. Kirjoittelen edistymisestäni kolmen kuukauden  aikana.
Sunnuntaina käytiin polkujuoksemassa kalkkiruukin luontopolulla 12 juoksijan porukassa. Lenkki hakunilan uimahallilta on noin 11km yhteensä. Pari porukasta halusi tehdä ylimääräisen lenkin luontopolulla ja kun muille sopi lähdin minäkin kiertämään tuon lenkin uusiksi. Matkaa kertyi vajaa 16km ja 2h 26 minuuttia meni.
Oikein kiva viikko takana. Ensi viikolla keskityn enemmän kehonhuoltoon. Oikein mukavaa uutta viikkoa!

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...