perjantai 13. toukokuuta 2016

hcr 2016, olenko valmis?

Moi! Palailin pikaisesti viimehetken hcr fiilistelyihin.. Kauan odotetu hcr 2016 on täällä huomenna! Kivaa, vaikkakin aika jännää. Tänään se iski kunnolla tajuntaan, että hittovieköön se on jo huomenna! Tuttu jännitys hiiviskelee taas vatsan pohjaan ja olo on jännittynyt, mutta kuitenkin innokas.
Keskiviikkona otin rauhassa ja torstaina aamulla oli aamutärskyt kaverin kanssa hakunilan urheilupuiston radalla. hölkkää alkuun ja loppuun ja 6x 400m vedot rennon kovaa. Eli hengästytti vähän muttei kuristanut kurkkua eikä tuntunut pahalta. 4 ekaa n. 2min 20sek ja 2 vikaa 2 min pintaan.

Tää viikko siis piti olla rauhallinen ja kevyt, mutta ei se ihan täysin onnistunut. Eilen kävin vielä töiden jälkeen rauhaisalla kävelyllä. Tänään otin rennosti, tosin olin jaloillani koko päivän. Aamulla töissä ja iltapäivällä hcr expossa jossa olin auttelemassa ruotsi ottelun standilla. Ihmiset sai heittää kolmea isoa noppaa ja kun tuli 2 kutosta sai leevi leijonan eli ruotsi ottelun maskotin. Juttelin myös monien ihmisten kanssa hcr,stä ja hcm maratonista street runista, ja tietty mini maratonista. Ruotsi ottelu järkätään tänä vuonna Tampereella ratinan stadionilla. Kiva päivä kaiken kaikkiaan. Expossa tunnelma oli hyvä ja porukkaa riitti. Tän vuoden paita on kiva, tosin vähän isompaa kokoa kuin viime vuonna.

hcr street team kaverin pian kanssa fiilisteltiin tunnelmia.
Venyttelin illalla, varsinkin lonkan koukistajissa ja takapuolessa on jumeja. Rintaranka on kanssa juminen ja teinkin paljon avaavia rintarangan kiertoja. Huomenna vielä vähän venyttelyjä ja kropan herättelyjä.
Käytiin syömässä burger kingissä itäkeskuksessa. Söin hampurilaisen ja ranskalaiset vaikka ei se mun ruokavalioon kuulukaan..Menköön tankkauksen piikkiin. Huomenna syön pari aamiaista riippuen miten herään. Laitan kellon soimaan 9.30, mutta tuskin niin kauan nukun. Sitten runsasta juomista ja vähän syömistä ja tunnin päästä runsas aamiainen jossa on varmaan turkkilaista jugurttia ja hedelmiä ja siemeniä tuoremehua ja leipää ja kananmunia . Tai puuroa, katsotaan huomenna. sitten joku keitto tai ruokaisa salaatti. banaania ja juomista yms   otan mukaan kun lähden kohti hcr ,än lähtöaluetta. otan matkaan mukaan pari geeliä ja siripiriä ja merisuola kiteitä.
Toivotaan, ettei karmeaa sadetta tule.. Pieni ripsuttelu ei haittaa mitään. Vaatteet tuottaa taas päänvaivaa, mitähän sinne laittaisi päälle? Nyt ei enää ole niin kuuma kuin viime viikonloppuna, Mutta t-paidalla on pärjännyt päivälenkeillä. Pitää ottaa muutama vaihtoehto mukaan ja valita sitten lähellä lähtöä vaatteet.  Kiva mennä jo ajoissa fiilistelemään ja bongailemaan tuttuja.
Nyt lähden nukkumaan, että saisin kunnon yöunet ja huomenna nautitaan ja juostaan!
Toiv nään monia teistä! Palaan pian ja kerron miten meni..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...