Siirry pääsisältöön

hcr 2016, olenko valmis?

Moi! Palailin pikaisesti viimehetken hcr fiilistelyihin.. Kauan odotetu hcr 2016 on täällä huomenna! Kivaa, vaikkakin aika jännää. Tänään se iski kunnolla tajuntaan, että hittovieköön se on jo huomenna! Tuttu jännitys hiiviskelee taas vatsan pohjaan ja olo on jännittynyt, mutta kuitenkin innokas.
Keskiviikkona otin rauhassa ja torstaina aamulla oli aamutärskyt kaverin kanssa hakunilan urheilupuiston radalla. hölkkää alkuun ja loppuun ja 6x 400m vedot rennon kovaa. Eli hengästytti vähän muttei kuristanut kurkkua eikä tuntunut pahalta. 4 ekaa n. 2min 20sek ja 2 vikaa 2 min pintaan.

Tää viikko siis piti olla rauhallinen ja kevyt, mutta ei se ihan täysin onnistunut. Eilen kävin vielä töiden jälkeen rauhaisalla kävelyllä. Tänään otin rennosti, tosin olin jaloillani koko päivän. Aamulla töissä ja iltapäivällä hcr expossa jossa olin auttelemassa ruotsi ottelun standilla. Ihmiset sai heittää kolmea isoa noppaa ja kun tuli 2 kutosta sai leevi leijonan eli ruotsi ottelun maskotin. Juttelin myös monien ihmisten kanssa hcr,stä ja hcm maratonista street runista, ja tietty mini maratonista. Ruotsi ottelu järkätään tänä vuonna Tampereella ratinan stadionilla. Kiva päivä kaiken kaikkiaan. Expossa tunnelma oli hyvä ja porukkaa riitti. Tän vuoden paita on kiva, tosin vähän isompaa kokoa kuin viime vuonna.

hcr street team kaverin pian kanssa fiilisteltiin tunnelmia.
Venyttelin illalla, varsinkin lonkan koukistajissa ja takapuolessa on jumeja. Rintaranka on kanssa juminen ja teinkin paljon avaavia rintarangan kiertoja. Huomenna vielä vähän venyttelyjä ja kropan herättelyjä.
Käytiin syömässä burger kingissä itäkeskuksessa. Söin hampurilaisen ja ranskalaiset vaikka ei se mun ruokavalioon kuulukaan..Menköön tankkauksen piikkiin. Huomenna syön pari aamiaista riippuen miten herään. Laitan kellon soimaan 9.30, mutta tuskin niin kauan nukun. Sitten runsasta juomista ja vähän syömistä ja tunnin päästä runsas aamiainen jossa on varmaan turkkilaista jugurttia ja hedelmiä ja siemeniä tuoremehua ja leipää ja kananmunia . Tai puuroa, katsotaan huomenna. sitten joku keitto tai ruokaisa salaatti. banaania ja juomista yms   otan mukaan kun lähden kohti hcr ,än lähtöaluetta. otan matkaan mukaan pari geeliä ja siripiriä ja merisuola kiteitä.
Toivotaan, ettei karmeaa sadetta tule.. Pieni ripsuttelu ei haittaa mitään. Vaatteet tuottaa taas päänvaivaa, mitähän sinne laittaisi päälle? Nyt ei enää ole niin kuuma kuin viime viikonloppuna, Mutta t-paidalla on pärjännyt päivälenkeillä. Pitää ottaa muutama vaihtoehto mukaan ja valita sitten lähellä lähtöä vaatteet.  Kiva mennä jo ajoissa fiilistelemään ja bongailemaan tuttuja.
Nyt lähden nukkumaan, että saisin kunnon yöunet ja huomenna nautitaan ja juostaan!
Toiv nään monia teistä! Palaan pian ja kerron miten meni..



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …