tiistai 10. toukokuuta 2016

viimeisen viikon treenejä, unelmien liikuntapäivä ja pientä jännitystä (hcr2016 on jo kohta)

Moi!
Muutama päivä enää tämän vuoden ekaan puolimaratoniin, hcr.ään. Viime vuonna juoksin samassa tapahtumassa ekan puolikkaan ja jännitys oli aikamoinen. Nytkin on pientä jännitystä ilmassa, lähinnä suht kovasta tavoitteesta johtuen. Tavoite aika 2.07 on kuitenkin mahdollinen jos kaikki menee putkeen enkä hötkyile liikaa alussa. Kolmas puolimaraton siis tulossa ja sinänsä on jo helpompaa kun tietää mitä on tulossa.
Tällä kertaa saan juosta hcr street teamissa , mikä on tosi kivaa. Hcr street team ja hcr laittaa fiiliskuvia instaan tässä pitkin viikkoa ja me teamiläiset myös. Minunkin juoksujalkavipattaa instasta löytyy paljon viimeisten päivien fiilareita ja varmasti ennen ja jälkeen h-hetken tunnelmia.
instagram käy kuumana..

terveelliset aamiaiset ja ruuat muutenkin kuuluvat valmistautumiseen.

vetoja työkaverin kanssa puksussa

hiidenkirnuilla sipoonkorvessa parin kverin kanssa. olipa muuten mahtireissu.


tänään oli valtakunnallinen unelmien liikuntapäivä. itse osallistuin kuusijärvellä ku- 58 kuntoryhmän treeneihin.
On tullut  pyöräiltyä ,juostua, käveltyä, sauvakäveltyä yms mukavaa touhuilua urheilun saralla. Oon valmis puolikkaalle ja yritän malttaa ottaa rennosti vikat päivät.
Tänään oli unelmien liikuntapäivä ja mä pyöräilin reilu 4 km kuusijärvelle ,siellä oli ku- 58 avoimet yleisurheilutreenit. Koordinaatio harjoituksia ja 3x 1000m vedot. Piti mennä n. 6 vauhtia, mutta kovempaahan me mentiin. Eka ja toka mentiin n. 5.40  vauhdilla ja  vikassa hidastettiin vähän yhden kaverin kanssa , silloin melkein 6 keskivauhtia , vähän alle. Loppuun vielä vähän koordinaatioita ja hölkkää ja venyttelyt laiturilla, ihanaa! Ihan kesäfiilis tuli.
Huomenna otan rauhallisesti. Torstaina kevyt aamulenkki ja rauhalliset herättelevät vedot. Pe rauhassa , ehkä käveyä tai pyöräilyä. Lauantaina sitten juostaan!
Mitä sun kisavalmistautumiseen kuuluu? Ootko menossa hcr,lle tai johonkin muuhun tapahtumaan?
Mä palailen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kohti maratonia ja sen yli! (wihan kilometrit 2018)

Moi! Täällä sitä ollaan muina ultranaisina... Juoksin kuin juoksinkin eilen ensimmäisen ultrajuoksuni Tampereella Wihan kilometreillä  tästä...