Siirry pääsisältöön

marrasputki katkesi, elämä jatkuu

Terve!
Marraskuu on puolessa välissä. Marrasputki katkesi viime viikolla pikku flunssaan. En viitsinyt riskeerata vaikkei paha tilanne ollutkaan. Eipä siinä mitään, tuleehan noita juoksuja. Voihan tuollaisen putken ottaa tavoitteeksi jossain muussakin kuussa, jos mieli tekee. Nyt menen fiiliksen mukaan, järjestän 1-2 kertaa viikossa yhteislenkkejä ja juoksen itsekseni 1-2 lenkkiä. Tosin Putken katkettua en ole juossut yhtään. Sunnuntaina kävelin Tiinan kanssa sauvakävelylenkin bisa järvelle 11km 2h.
Oli ihana talvinen keli ja paljon lunta. Nyt sataa ja näyttää pahasti siltä, että lumi sulaa.
Aloitin kotikuntoilu treenit pari viikkoa sitten. Törmäsin netissä http://www.fitverstas.com/ nimiseen sivustoon, heillä on valmennuksia ja erilaisia netti paketteja yms. Päätin kokeilla 15 e 6 viikon netti valmennusta missä ei tarvita mitään välineitä. Eka viikko sujui hyvin, 4 treeniä ja vaikka juoksin joka päivä pikku lenkin fiilis oli hyvä. Lihakset oli tosi jumissa varsinkin treeni 2 jalkapainotteisen päivän jälkeen. Sitten iski funssa ja treenit katkesi viikoksi. Eilen aloitin taas, tänään on lepopäivä. Toi tuntuu sopivan minulle hyvin. Vaativia ja rankkojakin treenejä , mutta kotona ja ilman lisä härveleitä. Tällä pääsen ainakin alkuun lihaskunto treeneissä .Tällä hetkellä menen fiiliksen mukan juoksussa ilman ohjelmaa ja hötkyilyä. Seuraava juoksutapahtuma on joulujuoksu 3.12  http://www.joulujuoksu.fi/fi/tapahtuma/ Voitin sinne osallistumisen minulle ja äidilleni radio iskelmästä. Olin siellä viime vuonna ystäväni kanssa ja nyt sitten äidin kanssa satu Kotosen porukassa 5km lenkki. Tapahtuma on kiva ja lämminhenkinen. Se on hyväntekeväisyys tapahtuma ja tuotot menevät pelastakaa lapset rylle. Jos ei pääse helsinkiin voi juosta omissa lenkki maastoissa tai vaikka koota porukan ja juosta yhdessä ja maksaa osallistuminen hyväntekeväisyys pottiin.
Isänpäivä meni mukavasti, lauantaina oltiin isäni kanssa dire straits experiencen keikalla.
Olipas kivaa! dire straits oli eka bändi josta tykättiin isän kanssa kumpikin. Kaverilla oli pari ylimääräistä lippua ja olipa tosi hyvä, että tartuin tarjoukseen. Vaikka bändistä ei ollut kuin pari alkuperäis jäsentä mukana,oli fiilis mahtava ja biisit toimi edelleen! Isän kanssa tulee muutenkin oltua harvoin kahdestaan missään, sekin oli hauskaa. Sunnuntaina mentiin isän ja äidin luokse notkuvien pöytien ääreen.
Nyt siis sataa ja kauhulla odotan tulevia loska kelejä. Töissä joutuu vetämään lapsille kuravermeet ja Juoksu ja kävely märässä loskassa ei ole kivaa. Tää lumi ja pakkanen on ollut kivaa. On ollut valoisampaa ja jotenkin olen ollut pirteämpi aamuisinkin.
juoksujalka vipattaa fb sivuilta löytyy tulevat lenkit. Käy kurkkaamassa ja tule mukaan!
Palailen taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …