Lukijat

tiistai 15. marraskuuta 2016

marrasputki katkesi, elämä jatkuu

Terve!
Marraskuu on puolessa välissä. Marrasputki katkesi viime viikolla pikku flunssaan. En viitsinyt riskeerata vaikkei paha tilanne ollutkaan. Eipä siinä mitään, tuleehan noita juoksuja. Voihan tuollaisen putken ottaa tavoitteeksi jossain muussakin kuussa, jos mieli tekee. Nyt menen fiiliksen mukaan, järjestän 1-2 kertaa viikossa yhteislenkkejä ja juoksen itsekseni 1-2 lenkkiä. Tosin Putken katkettua en ole juossut yhtään. Sunnuntaina kävelin Tiinan kanssa sauvakävelylenkin bisa järvelle 11km 2h.
Oli ihana talvinen keli ja paljon lunta. Nyt sataa ja näyttää pahasti siltä, että lumi sulaa.
Aloitin kotikuntoilu treenit pari viikkoa sitten. Törmäsin netissä http://www.fitverstas.com/ nimiseen sivustoon, heillä on valmennuksia ja erilaisia netti paketteja yms. Päätin kokeilla 15 e 6 viikon netti valmennusta missä ei tarvita mitään välineitä. Eka viikko sujui hyvin, 4 treeniä ja vaikka juoksin joka päivä pikku lenkin fiilis oli hyvä. Lihakset oli tosi jumissa varsinkin treeni 2 jalkapainotteisen päivän jälkeen. Sitten iski funssa ja treenit katkesi viikoksi. Eilen aloitin taas, tänään on lepopäivä. Toi tuntuu sopivan minulle hyvin. Vaativia ja rankkojakin treenejä , mutta kotona ja ilman lisä härveleitä. Tällä pääsen ainakin alkuun lihaskunto treeneissä .Tällä hetkellä menen fiiliksen mukan juoksussa ilman ohjelmaa ja hötkyilyä. Seuraava juoksutapahtuma on joulujuoksu 3.12  http://www.joulujuoksu.fi/fi/tapahtuma/ Voitin sinne osallistumisen minulle ja äidilleni radio iskelmästä. Olin siellä viime vuonna ystäväni kanssa ja nyt sitten äidin kanssa satu Kotosen porukassa 5km lenkki. Tapahtuma on kiva ja lämminhenkinen. Se on hyväntekeväisyys tapahtuma ja tuotot menevät pelastakaa lapset rylle. Jos ei pääse helsinkiin voi juosta omissa lenkki maastoissa tai vaikka koota porukan ja juosta yhdessä ja maksaa osallistuminen hyväntekeväisyys pottiin.
Isänpäivä meni mukavasti, lauantaina oltiin isäni kanssa dire straits experiencen keikalla.
Olipas kivaa! dire straits oli eka bändi josta tykättiin isän kanssa kumpikin. Kaverilla oli pari ylimääräistä lippua ja olipa tosi hyvä, että tartuin tarjoukseen. Vaikka bändistä ei ollut kuin pari alkuperäis jäsentä mukana,oli fiilis mahtava ja biisit toimi edelleen! Isän kanssa tulee muutenkin oltua harvoin kahdestaan missään, sekin oli hauskaa. Sunnuntaina mentiin isän ja äidin luokse notkuvien pöytien ääreen.
Nyt siis sataa ja kauhulla odotan tulevia loska kelejä. Töissä joutuu vetämään lapsille kuravermeet ja Juoksu ja kävely märässä loskassa ei ole kivaa. Tää lumi ja pakkanen on ollut kivaa. On ollut valoisampaa ja jotenkin olen ollut pirteämpi aamuisinkin.
juoksujalka vipattaa fb sivuilta löytyy tulevat lenkit. Käy kurkkaamassa ja tule mukaan!
Palailen taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...