Siirry pääsisältöön

uutta intoa ja lihasjumeja

Moi!
Marraskuu alkaa olemaan loppumetreillä. Tällä viikolla vaihtuu kuukausi. Mitään sen suurempaa muutosta treeneissä tai muussakaan ei ole tapahtunut . Sain tosin viime viikolla taas treeni innosta kiinni, pari viikkoa vetelin hyvinkin minimeillä juoksun saralla.Viime viikolla juoksua tuli 3kertaa ja 37 km. Lumi suli ja perinteiset marraskuun kelit tulivat sateineen ja pimeyksineen.
Nyt tosin on taas ollut pari pakkaspäivää ja ihan pientä lumisadettakin.
Olen juossut paljon porukassa. Mua ei kiinnosta ollenkaan yksin juokseminen töiden jälkeen pimeässä ja tihkusateessa. Kaverin tai muutamankin kanssa tollaiset asiat ei haittaa yhtään ja matka taittuu kuin vahingossa. Järjestän takomorunners lenkkejä 1-2 kertaa viikossa. Sieltä olen saanut muutamia uusia juoksukavereita ja heidän kauttaan uusia paikkoja missä juosta. Mun lenkeillä käy pari kaveria länsi- vantaalta ja olenkin nyt järkännyt länsi vantaan lenkkejä muutaman kerran
. Viime sunnuntaina juostiin sipoossa juoksukaverini Tiinan opastamana 17km mukava pitkis. Meitä oli lopulta 8 hengen mukava porukka joista pari oli minulle uusia tuttavuuksia. Minusta on tosi kiva juosta eri paikoissa. Olen myös välillä pyytänyt fb ssä kavereita juoksemaan kanssani, onneksi useimmiten olen jonkun kaverin saanut itselleni lenkkikaveriksi.
Kotitreenit on jatkuneet myös mukavasti. Nyt tosin tulee pieni tauko kun pitkän lenkin jälkeen istuin autoon ja niskaan iski noidan nuoli. Olkapää on jumissa ja hankaloittaa touhuamista. Mutta eiköhän sekin parin päivän levolla hellitä. Jalat toimii, niin kävelyä ainakin voin harrastaa, juoksun tärinä tuskin nyt tässä vaiheessa tekee hyvää. Eilen maanantaina pääsin siskoni naapurille hierontaan. Siskoni oli puhunut minun pakarajumistani hänelle ja hän kertoi tietävänsä todennäköisen syyn tai paikan missä ongelma on. Hän teki muutamia liikkuvuus testejä ja mobilisoivia hieronta/venytys liikkeitä. Ongelmia on , mutta eiköhän ne saada hoidettua, nyt tuntui ekan kerran hieronnan jälkeen, että oltiin oikeasti päästy oikeisiin kohtiin. Puolentoista tunnin hieronnan jälkeen olo oli hyvä. Pahin noidan nuoli kohta jätettiin hieromatta, siellä on tulehdusta ja parempi nyt saada ensin jumi pois ja sitten hieroa. Tuokin tilanne helpotti mielestäni hieronnassa, hän käsitteli kuitenkin ympäröiviä alueita. Yöksi otin relaxantin joka helpotti nukkumista.
Lauantaina on joulujuoksu jonne olen menossa äitini kanssa iskelmän joukkueessa 5km matkalle   http://www.joulujuoksu.fi/fi/etusivu/  Toivottavasti niskan tilanne helpottaa ennen lauantaita, voin tietysti kävelläkin tuon 5km jos jumi haittaa. Sunnuntaina takomorunnersin yhteislenkki kuusijärvellä sauvakävellen reilun tunnin. Tuu mukaan!
Mä palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…