Siirry pääsisältöön

joulu tulee ilman stressiä (eikö niin)

Terve!
 Taas on vierähtänyt aikaa ihan liikaa. En ole jaksanut kirjoittaa,vaikka en ihan laakereillani olekaan levännyt. Joulu lähenee uhkaavasti, enkä ole tehnyt oikeastaan mitään asian eteen. Muutamia lahjoja kyllä hankkinut. Stressiä en aio itselleni hankkia tänäkään vuonna. Melko vähän hankitaan lahjoja. Kummilapsille kyllä ja omille pojille, mutta mieheni kanssa ei suurempia osteta, jotain pientä hyödyllistä ehkä. Vanhemmilleni ja anopille ja siskolle jotkut pienet muistamiset myös. Joulu vietetään aina mun vanhempien luona valmiiden patojen äärellä, jonkun leivonnaisen vien mukanani kyllä. Illaksi menemme sitten anopilleni jossa taas syödään.
Pojat on isoja eikä joulukalentereita enää hankittu. Mulle tuli idea, että tekisin joulukalenterin https://www.facebook.com/Juoksujalka-vipattaa-1654938348057115/facebookiin ja instaan. Pinterestiin olen joskus aiemmin tehnyt ja täälläkin jakanut, mutta nyt keskityn ihan pelkästään liikunnalisiin luukkuihin. https://www.facebook.com/events/281702168893506/ tuolta löytyy luukut. Yritän keksiä vaihtelevia ja monipuolisia juttuja. En ole liikunta alan ammattilainen, mutta etsin aina vinkkejä ja ideoita ja neuvoja oikeaan tekniikkaan. Mä tykkään tosi paljon tästä kalenterin tekemisestä. Mietin ja ideoin ja testaan mitä vois tehdä. Toivottavasti säkin löydät jotain ideoita, ei tartte kaikkia tehdä, valitsee itelleen sopivat jutut. Tänään punnerrellaan 3lla eri tekniikalla.  Etunojapunnerruksia, penkkidippejä ja ojentajapunnerruksia.
Oon alkanut kävelemään osan tai koko työmatkan. Välillä vain 2km välillä koko 7.7km matkan. Iltapäivällä en oo jaksanut enää vaan tuun bussilla tai miehen kyydissä, mutta aamulla ennen töitä kävelen tosi mielelläni. Se on kivaa ja tosi hyvä aamun aloitus.Viime viikolla kävelin keskiviikkona vain 1.5km mutta to kävelin koko matkan 7.7km ja perjantaina 5.8km. Perjantaina oli tosi liukasta. Sai mennä kieli keskellä suuta, en tajunnut ottaa nastoja käyttöön. Juossut oon vaan tiistaina itsenäisyyspäivä lenkin(12km) kivassa porukassa. Tänään on viikon toka juoksulenkki hakunilasta. Lihaskuntotreenit jatkuu kotona. Oon iloisesti yllättynyt, että oon jaksanut jumppailla säännöllisesti kotona. Yleensä se lopahtaa nopeasti. Joulukalenterin testailu ja ideointi on ollut tosi hyvä motivaattori.
Ensi viikolla käyn jouluostoksilla, muuten jatkan kyllä samaan malliin kuin nytkin, ilman stressiä. Jossain ois kiva käydä laulamassa kauneimpia joululauluja, se on kiva joulu´fiiliksen tuoja.
Mites, onko sulla jo joulustressiä? Mites treenit sujuu?
Mä palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …