Lukijat

sunnuntai 11. joulukuuta 2016

joulu tulee ilman stressiä (eikö niin)

Terve!
 Taas on vierähtänyt aikaa ihan liikaa. En ole jaksanut kirjoittaa,vaikka en ihan laakereillani olekaan levännyt. Joulu lähenee uhkaavasti, enkä ole tehnyt oikeastaan mitään asian eteen. Muutamia lahjoja kyllä hankkinut. Stressiä en aio itselleni hankkia tänäkään vuonna. Melko vähän hankitaan lahjoja. Kummilapsille kyllä ja omille pojille, mutta mieheni kanssa ei suurempia osteta, jotain pientä hyödyllistä ehkä. Vanhemmilleni ja anopille ja siskolle jotkut pienet muistamiset myös. Joulu vietetään aina mun vanhempien luona valmiiden patojen äärellä, jonkun leivonnaisen vien mukanani kyllä. Illaksi menemme sitten anopilleni jossa taas syödään.
Pojat on isoja eikä joulukalentereita enää hankittu. Mulle tuli idea, että tekisin joulukalenterin https://www.facebook.com/Juoksujalka-vipattaa-1654938348057115/facebookiin ja instaan. Pinterestiin olen joskus aiemmin tehnyt ja täälläkin jakanut, mutta nyt keskityn ihan pelkästään liikunnalisiin luukkuihin. https://www.facebook.com/events/281702168893506/ tuolta löytyy luukut. Yritän keksiä vaihtelevia ja monipuolisia juttuja. En ole liikunta alan ammattilainen, mutta etsin aina vinkkejä ja ideoita ja neuvoja oikeaan tekniikkaan. Mä tykkään tosi paljon tästä kalenterin tekemisestä. Mietin ja ideoin ja testaan mitä vois tehdä. Toivottavasti säkin löydät jotain ideoita, ei tartte kaikkia tehdä, valitsee itelleen sopivat jutut. Tänään punnerrellaan 3lla eri tekniikalla.  Etunojapunnerruksia, penkkidippejä ja ojentajapunnerruksia.
Oon alkanut kävelemään osan tai koko työmatkan. Välillä vain 2km välillä koko 7.7km matkan. Iltapäivällä en oo jaksanut enää vaan tuun bussilla tai miehen kyydissä, mutta aamulla ennen töitä kävelen tosi mielelläni. Se on kivaa ja tosi hyvä aamun aloitus.Viime viikolla kävelin keskiviikkona vain 1.5km mutta to kävelin koko matkan 7.7km ja perjantaina 5.8km. Perjantaina oli tosi liukasta. Sai mennä kieli keskellä suuta, en tajunnut ottaa nastoja käyttöön. Juossut oon vaan tiistaina itsenäisyyspäivä lenkin(12km) kivassa porukassa. Tänään on viikon toka juoksulenkki hakunilasta. Lihaskuntotreenit jatkuu kotona. Oon iloisesti yllättynyt, että oon jaksanut jumppailla säännöllisesti kotona. Yleensä se lopahtaa nopeasti. Joulukalenterin testailu ja ideointi on ollut tosi hyvä motivaattori.
Ensi viikolla käyn jouluostoksilla, muuten jatkan kyllä samaan malliin kuin nytkin, ilman stressiä. Jossain ois kiva käydä laulamassa kauneimpia joululauluja, se on kiva joulu´fiiliksen tuoja.
Mites, onko sulla jo joulustressiä? Mites treenit sujuu?
Mä palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Helsinki City Double Kuukauden päästä, olenko valmis?

Moi! Täällä ollaan taas! Viikko hujahti vauhdilla. Treenit on sujuneet hyvin, mutta niistä tarkemmin huomenna tai maanantaina kun vedän vi...