Siirry pääsisältöön

liikuntaa, hyvää ruokaa ja perheen seuraa, ihana joulunaika

Terve taas! Tai taas ja taas, aika paljon on vierähtänyt aikaa kirjoitusten välissä.
 Joulun aika on aika hektistä, vaikken stressannut enkä erityisemmin kotona joulua laittanutkaan. Tein elämäni ensimmäisen kerran joululimppua, joka tulee kyllä perinteeksi, oli maukasta!! Sitä vein mukanani vanhemmilleni ja anopilleni kun heillä vietettiin joulua. Olin aattoaamuna 7-12 töissä lauttasaaren kotihoidossa. Vettä satoi kaatamalla. siksi ei yhtään harmittanut aattolenkin poisjääminen. Minun  keikat oli suurimmaksi osaksi palvelutalossa ja siellä oli hieno jouluinen tunnelma ja asiakkaat iloisella mielellä. Ei yhtään huono alku aatolle. Pojat vasta heräilivät kun tulin kotiin. Kolmen aikaan menimme vnhemmilleni jossa söimme ja vietimme rauhallista joulua. Lahjavuoria ei enää ole, pojat on isoja ja lahjakortit raha ja leffaliput oli mieluisimpia lahjoja. Minä sain ihanat villasukat äidiltäni, 45 e lahjakortin hierontaan , hanskoja ,keittio ja käsipyyhkeitä yms mukavaa pientä. Kiltti siis olen ollut. Kuuden maissa menimme n. 14 km päähän anopilleni. Siellä taas syötiin ja rauhaisa tunnelma jatkui.
Pojat on isoja ja onkin ihanaa, että koko perhe on koossa. Illalla isomman pojan tyttökaverikin tuli yöksi. Oli todella ihana aatto!
Joulupäivänä päätin tehdä pitemmän lenkin . Sain houkutella itseäni pitkään lähtemään, mutta kun pääsin liikkeelle kylläpä maistui! 15km reipas lenkki teki terää.
Ruokaa kitusiin ja lähdimme miehen kanssa illalla yökylään kaverille. Oli mukava ilta karaoken , hyvän musiikin ja maukkaan ruuan parissa.
Tänään tapaninpäivänä juostiin sokean ystäväni sarin kanssa. 1,5km rauhassa 6km kovempaa ja 3.5km hiljempaa. . 11km kiva tapaninpäivän lenkki välillä kierrellen vesilammikkoja ja välillä lipsutellen jäisellä asfaltilla .
Siinähän se joulu menikin. Huomenna ja keskiviikkona töihin järvenpään kotihoitoon ja loppuviikko lomaa.
Parin juoksulenkin tahti on jatkunut. Olen kävellyt tosi paljon ja palvelutalo ja kotipalvelukeikoilla kävelen rappuset. Jouluviikolla kävelyä tuli 26km ja juoksua 22km. Lihaskuntotreeniä vähän ja venyttelyä ja rullailua paljon. Näillä mennään ja alkuvuodesta alan noudattamaan jotain ohjelmaa.
Mun pojilla oli muuten eka keikka torstaina 22.12. Isompi poika räppää ja pienempi pääsi tuuraamaan vakkarilaulajaa. Oli ihana keikka hiekkaharjun nuorisotalolla, kyllä olen ylpeä taitavista pojistani.
Oikein mukavaa illanjatkoa! Miten sun joulu meni? Tuliko liikuttua vai otitko rennosti levon kannalta?
Palaan taas!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…