maanantai 26. joulukuuta 2016

liikuntaa, hyvää ruokaa ja perheen seuraa, ihana joulunaika

Terve taas! Tai taas ja taas, aika paljon on vierähtänyt aikaa kirjoitusten välissä.
 Joulun aika on aika hektistä, vaikken stressannut enkä erityisemmin kotona joulua laittanutkaan. Tein elämäni ensimmäisen kerran joululimppua, joka tulee kyllä perinteeksi, oli maukasta!! Sitä vein mukanani vanhemmilleni ja anopilleni kun heillä vietettiin joulua. Olin aattoaamuna 7-12 töissä lauttasaaren kotihoidossa. Vettä satoi kaatamalla. siksi ei yhtään harmittanut aattolenkin poisjääminen. Minun  keikat oli suurimmaksi osaksi palvelutalossa ja siellä oli hieno jouluinen tunnelma ja asiakkaat iloisella mielellä. Ei yhtään huono alku aatolle. Pojat vasta heräilivät kun tulin kotiin. Kolmen aikaan menimme vnhemmilleni jossa söimme ja vietimme rauhallista joulua. Lahjavuoria ei enää ole, pojat on isoja ja lahjakortit raha ja leffaliput oli mieluisimpia lahjoja. Minä sain ihanat villasukat äidiltäni, 45 e lahjakortin hierontaan , hanskoja ,keittio ja käsipyyhkeitä yms mukavaa pientä. Kiltti siis olen ollut. Kuuden maissa menimme n. 14 km päähän anopilleni. Siellä taas syötiin ja rauhaisa tunnelma jatkui.
Pojat on isoja ja onkin ihanaa, että koko perhe on koossa. Illalla isomman pojan tyttökaverikin tuli yöksi. Oli todella ihana aatto!
Joulupäivänä päätin tehdä pitemmän lenkin . Sain houkutella itseäni pitkään lähtemään, mutta kun pääsin liikkeelle kylläpä maistui! 15km reipas lenkki teki terää.
Ruokaa kitusiin ja lähdimme miehen kanssa illalla yökylään kaverille. Oli mukava ilta karaoken , hyvän musiikin ja maukkaan ruuan parissa.
Tänään tapaninpäivänä juostiin sokean ystäväni sarin kanssa. 1,5km rauhassa 6km kovempaa ja 3.5km hiljempaa. . 11km kiva tapaninpäivän lenkki välillä kierrellen vesilammikkoja ja välillä lipsutellen jäisellä asfaltilla .
Siinähän se joulu menikin. Huomenna ja keskiviikkona töihin järvenpään kotihoitoon ja loppuviikko lomaa.
Parin juoksulenkin tahti on jatkunut. Olen kävellyt tosi paljon ja palvelutalo ja kotipalvelukeikoilla kävelen rappuset. Jouluviikolla kävelyä tuli 26km ja juoksua 22km. Lihaskuntotreeniä vähän ja venyttelyä ja rullailua paljon. Näillä mennään ja alkuvuodesta alan noudattamaan jotain ohjelmaa.
Mun pojilla oli muuten eka keikka torstaina 22.12. Isompi poika räppää ja pienempi pääsi tuuraamaan vakkarilaulajaa. Oli ihana keikka hiekkaharjun nuorisotalolla, kyllä olen ylpeä taitavista pojistani.
Oikein mukavaa illanjatkoa! Miten sun joulu meni? Tuliko liikuttua vai otitko rennosti levon kannalta?
Palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli o...