Lukijat

keskiviikko 25. tammikuuta 2017

paluu treeneihin flunssatauon jälkeen

Hei! Täällä ollaan ja vihdoin elävien kirjoissa. Kamala flunssa veti kyllä kaikki voimat totaalisesti. onneksi vain yksi sairaslomapäivä, muuten olin töissä. Illat makasinkin sitten täysin reporankana.
Perjantaina uskalsin mennä kaverin ja hänen pienen koiransa kanssa vajaan neljän kilsan rauhallisen kävelyn. Mahtava olo!
Lauantaina paistoi ihanasti aurinko ja mentiin sauvakävelemään Tiinan kanssa kuusijärven metsikköön. Olen surkea suunnistaja ja siksi pyörittiinkin kuusijärven lähistöllä. 1h5 min. Aivan mahtava lenkki. Sen kruunasi puolikas berliininmunkki ,tee ja vissy  kuusijärven kahvilassa.
Sunnuntaina menin Piian ja hänen ystävänsä kanssa kalkkiruukin luontopolulle 5.7km kiva maastokiekka sauvojen kera. Silloinkin paisteli aurinko ihanasti ja piristi kummasti. Su iltapäivällä olikin siskonpojan 2v synttärit. Kivat pikku kekkerit herkkuineen. Sunnuntaina ennen lenkkiä tein hyppytreenin joka oli sen päivän haaste/ vinkki fb ssä. Tässä sulle vinkkinä jos kiinnostaa!
1.haaraperushyppy 20x
2.kyykkyhyppy 10x
3.yhdelläjalalla hypyt 20/ jalka
4.burbee punnerruksella 10x
5. luistelukyykkyhyppy 10x puoli
6cancan hyppy 10x jalka

20 sekunnin tauko välissä ja 2-4 kiekkaa. mä menin 2 kiekkaa ja se oli toipilaana sopiva.

Maanantaina tein treena kotona.comin vatsa-pakarajumpan ja kehonpainojumppaa yht 45 min. Käytiin myös Katin ja koiran kanssa kävelemässä 45 min.
Tiistaina tein hiit treenin illalla treenaa kotona .comin kautta. hups, miten hiki lensi! Nyt alkoi tunne olemaan jo normaali, ei yskittänyt. loppuun vielä kehonhuoltoa rullalla.
Tänään keskiviikkona juoksin ekan kerran töihin! Olen kävellyt osan ja koko matkan, mutta juossut en ole koskaan. Ainakaan koko matkaa. Toi on just sopiva aamulenkki 7-8km.Toppa vaatteet reppuun ja sisä vaatteet myös, kerrospukeutumista päälle ja pienen aamiaisen jälkeen juoksemaan kohti tapanilaa. Ihana fiilis! 6 astetta pakkasta ja vielä melko pimeää ja rauhallista kun lähdin 6.45 hölkkäämään töihin. juoksin 7km ja aikaa meni 50 min. Yllättävän kevyesti kulki painavahko reppu selässä. Töissä ehdin hyvin käydä suihkussa ja vaihtaa vaatteet  ennen työajan alkua. Ihan mahtifiilis koko päivän ton aamun reippailun ansiosta.
Otan kyllä aamuhölkät töihin useammin ohjelmaan, ei tartte illalla hyökätä mihinkään. Illalla kun laittaa kaikki vaatteet ja tykötarpeet valmiiksi niin on helppo lähteä liikkeelle.  Huomenna meinaan kävellä ainakin puolet matkasta.
Tästä se alkaa, treenit kohti kevään tapahtumia ja tavotteita. Toden näköisesti spring maraton huhtikuussa ja puolikas helsinki city runilla (se on varma ainakin) nyt on niin mahtava tunne, ohi menneen flunssan ja pitenevien päivien takia, että on helppo treenata. Vaikeampi onkin levätä, kun tuli parin viikon tauko. Mutta kyllä pidän lepopäiviä ainakin yhden kokonaisen päivän viikossa ja sitten kevyempiä kävely tai kehonhuoltopäiviä. Lepo on kuitenkin tosi tärkeää vaikka treenit taas sujuukin!
Nyt siis menee kivasti ja olo on hyvä. Pari viikkoa meni flunssan kourissa, mutta täällä ollaan taas.
Onko sulla ollut flunssaa? Joko olet lyönyt kevään tapahtumat lukkoon? Onko treenit aloitettu jo?
Instagramissa ja juoksujalka vipattaa fbssä enemmän treeneistä, käy kurkkaa!
Palaan taas!

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olet tervehtynyt! :) Meinasi kans tuossa alkuvuodesta vielä flunssa vaivata mutta nyt treenit kulkee. :)

    VastaaPoista
  2. joo, flunssat ja muut taudit on inhottavia. hyvä että säkin kunnossa!

    VastaaPoista

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...