Siirry pääsisältöön

bloggari lainahöyhenissä, urheilugaala 2017

Moi!
Vitsi miten oli hieno ilta eilen! Pääsin hirveetä menoa Marikan http://hirveetamenoa.blogspot.fi/ mukana bloggarien kutsulla suomen urheilugaalaan.Marika vähän epäili, kannattaako lähteä , mutta minä sanoin heti, että tottakai mennään! Mietitään sitten paikanpäällä mitä hittoa me siellä tehdään... jos siltä tuntuu. Marikakin oli innoissaan lopulta ja niimpä odottelin tiistaina kampissa onnibussia ja nähtiin Marikan kanssa ensimmäistä kertaa livenä. Ollaan takomorunners touhuissa mukana ja joitakin viestejä ollaan laiteltu, mutta oli tosi kiva nähdä muutenkin kuin blogissa.  Aamulla olin käynyt kampaajalla ja meikissä (onneksi varasin meikin, mun flunssan punaamaa nokkaa en ois osannu piilottaa
, saati sitten mustia silmän alusia.) ja kiskoin siskolta lainaamani mekon päälleni (alle tietysti litistävät alushusut ja korsetti pitämään mahamakkarat kurissa)
aika erilainen look siis kuin yleensä.
Käytiin syömässä salaatit keskustassa ja hypättiin junaan ja käpsyteltiin pasilasta hartwall areenalle.
Porukkaa oli jo valunut paikalle kun saavuttiin, haettiin mediapassit ja mentiin toimittajille ja bloggareille tarkoitettuun tilaan. Siellä oli jo kuhinaa. Seurasin innoissani tunnelmaa ja ammatilaisten valmistautumista suurta iltaa varten. Tunnistin somen kautta Riikan https://voimistaja.wordpress.com voimistaja blogin kirjoittajan . Katrin olen nähnyt muutamia kertoja lenkeillä ja tapahtumissa ja seuraan instagramissa http://www.lily.fi/blogit/marakatri marakatri blogista löytyy lisää. Marika tunnisti blogien kautta Jannan http://jannanaskeleet.blogspot.fi/ jannan askeleet blogista. Tässä oli meidän porukka joiden kanssa pyörittiin välillä kaikki ja välillä pienemmissä porukoissa.
Mä en alkanut haastatteluhommaan, koska se ei tunnu omalta, ainakaan vielä.  Kuuntelin mielenkiinnolla muiden haastatteluja ja imin todellakin tunnelmaa itseeni, se oli hieno jo ennen tapahtuman alkua. Päästiin kuuntelemaan artistien haastatteluja, ja Antti tuiskun ja Robinin kanssa pääsin ottamaan selfienkin ;) (mun tavaramerkki). Nappailin kuvia mm Mira Potkosesta (suuri suosikkini olympialaisista lähtien) ja Leo-Pekka Tähdestä (myös suuri suosikkini ja Vuoden urheilija äänestyksen suosikkini) Näin paljon urheilu ja viihdetähtiä ja tv,stä tuttuja toimittajia työn touhussa. Seurattiin medialle varatussa katsomossa kaikki palkintojenjaot ja nähtiin Anna Puun esitys ennen tv lähetystä.
Tunnelma nousi todella kun tv lähetys alkoi pienen tauon jälkeen. Oli todella mukava seurata gaalaa paikan päältä, kotona olenkin akaisempina vuosina sitä katsonut. Median porukassa mukana olo oli myös tosi hieno kokemus, toiv pääsen joskus uusiksi yhtä mielenkiintoiseen tapahtumaan!
Tiesitkö muuten , että meillä on Antti tuiskun kanssa sama lemppari juoksubiisi Antin biiseistä PARTY ja että hänellä on omien sanojensaa mukaan vahvat pakarat ;) hyppää vieläkin yli 5m pituutta.  Robin taas treenaa paljon trampoliinilla ja haluaa keksiä joka vuosi uuden tempun minkä esittää keikoillaan. Pete Parkkonen treenaa paljon eri lajeja ja Mike Monroe lopetti mäkihypyn kun kaatuili siinä kokoajan. Mira kertoi, ettei todellakaan tiedä tai osaa vielä isoakaan osaa nyrkkeilystä, sen lisää opetteluun kuluu kuulemma aikaa ja se pitää mielenkiinnon yllä.
Oli hienoa olla paikan päällä kun Siiri äitee Rantanen ja Lydia Wideman- Lehtonen palkittiin elämän uristaan.
Kimi Räikkösen paikalla olo yllätti, niinkuin hänen pitkä ja koskettavakin puheensa. Onnea mahdottoman paljon kaikille suomen urheilugaala 2017 palkituille, olette palkintonne ansainnet! Ja jo kaikki ehdolla olleet urheilijat ja taustavaikuttajat, onnea teillekin! Ja jee hienoa Leo-Pekka Tähti!!!!! Voitto meni tosiaan oikeaan osoitteeseen!
Mahtava mahdollisuus ja kokemus! Hieno gaala ja tunnelma siellä.  Kiitos kun pääsin kokemaan tämän ja olla osana mediaa vaikkakin lainahöyhenissä. (juoksujalkavipattaa instagram ja juoksujalka vipattaa fb stä löytyy lisää tunnelmia sekä takomorunners instagramista ja fb stä. )
Tässä vielä kuvasatoa eiliseltä:
Kivaa loppuviikkoa sulle! Mä vielä sulattelen tätä upeaa kokemusta ja laskeudun pilvistä jossain vaiheessa.

Kommentit

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …

aurinkoa , rakeita ja lämmintä tunnelmaa; kormu run 2017

Moi! Nyt on kausi avattu! Eka virallinen puolimaraton on juostu.Juostiin Tiinan kanssa takomorunnersin edustajina kormu runissa lopella kormun kylällä järjestetyssä pienessä tapahtumassa.
Tässä raportti juoksusta.
Lauantai aamu valkeni puolipilvisenä. Osaan taivaasta alkoi kerääntymään mustia pilviä kun starttasin auton vantaalla klo 8.45. Ajelin sipooseen Tiinan luokse jossa jännäpissalle  jonka jälkeen hypättiin Tiinan autoon ja auton nokka kohti kormun kylää lopelle. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ,jätettiin auto pellolle tehdylle parkkipaikalle heinäpaalien viereen ja käveltiin pientä polkua pitkin kormun koululle joka oli tapahtuman keskipiste.
Haettiin numeroliivit ja ruisleivät kisakansliasta ja suunnattiin yhteen luokkaan tehtyyn pukuhuoneeseen. Jonkin verran naisia oli vaatteiden vaihdossa ja vaihdettiinkin muutamien kanssa innokkaita ja jännittyneitä ajatuksia lähdön lähestymisestä.Vaihdettiin vaatteet ja kiskoin melko pientä kokoa olevan numeroliivin päälleni takin päälle, t…