keskiviikko 18. tammikuuta 2017

bloggari lainahöyhenissä, urheilugaala 2017

Moi!
Vitsi miten oli hieno ilta eilen! Pääsin hirveetä menoa Marikan http://hirveetamenoa.blogspot.fi/ mukana bloggarien kutsulla suomen urheilugaalaan.Marika vähän epäili, kannattaako lähteä , mutta minä sanoin heti, että tottakai mennään! Mietitään sitten paikanpäällä mitä hittoa me siellä tehdään... jos siltä tuntuu. Marikakin oli innoissaan lopulta ja niimpä odottelin tiistaina kampissa onnibussia ja nähtiin Marikan kanssa ensimmäistä kertaa livenä. Ollaan takomorunners touhuissa mukana ja joitakin viestejä ollaan laiteltu, mutta oli tosi kiva nähdä muutenkin kuin blogissa.  Aamulla olin käynyt kampaajalla ja meikissä (onneksi varasin meikin, mun flunssan punaamaa nokkaa en ois osannu piilottaa
, saati sitten mustia silmän alusia.) ja kiskoin siskolta lainaamani mekon päälleni (alle tietysti litistävät alushusut ja korsetti pitämään mahamakkarat kurissa)
aika erilainen look siis kuin yleensä.
Käytiin syömässä salaatit keskustassa ja hypättiin junaan ja käpsyteltiin pasilasta hartwall areenalle.
Porukkaa oli jo valunut paikalle kun saavuttiin, haettiin mediapassit ja mentiin toimittajille ja bloggareille tarkoitettuun tilaan. Siellä oli jo kuhinaa. Seurasin innoissani tunnelmaa ja ammatilaisten valmistautumista suurta iltaa varten. Tunnistin somen kautta Riikan https://voimistaja.wordpress.com voimistaja blogin kirjoittajan . Katrin olen nähnyt muutamia kertoja lenkeillä ja tapahtumissa ja seuraan instagramissa http://www.lily.fi/blogit/marakatri marakatri blogista löytyy lisää. Marika tunnisti blogien kautta Jannan http://jannanaskeleet.blogspot.fi/ jannan askeleet blogista. Tässä oli meidän porukka joiden kanssa pyörittiin välillä kaikki ja välillä pienemmissä porukoissa.
Mä en alkanut haastatteluhommaan, koska se ei tunnu omalta, ainakaan vielä.  Kuuntelin mielenkiinnolla muiden haastatteluja ja imin todellakin tunnelmaa itseeni, se oli hieno jo ennen tapahtuman alkua. Päästiin kuuntelemaan artistien haastatteluja, ja Antti tuiskun ja Robinin kanssa pääsin ottamaan selfienkin ;) (mun tavaramerkki). Nappailin kuvia mm Mira Potkosesta (suuri suosikkini olympialaisista lähtien) ja Leo-Pekka Tähdestä (myös suuri suosikkini ja Vuoden urheilija äänestyksen suosikkini) Näin paljon urheilu ja viihdetähtiä ja tv,stä tuttuja toimittajia työn touhussa. Seurattiin medialle varatussa katsomossa kaikki palkintojenjaot ja nähtiin Anna Puun esitys ennen tv lähetystä.
Tunnelma nousi todella kun tv lähetys alkoi pienen tauon jälkeen. Oli todella mukava seurata gaalaa paikan päältä, kotona olenkin akaisempina vuosina sitä katsonut. Median porukassa mukana olo oli myös tosi hieno kokemus, toiv pääsen joskus uusiksi yhtä mielenkiintoiseen tapahtumaan!
Tiesitkö muuten , että meillä on Antti tuiskun kanssa sama lemppari juoksubiisi Antin biiseistä PARTY ja että hänellä on omien sanojensaa mukaan vahvat pakarat ;) hyppää vieläkin yli 5m pituutta.  Robin taas treenaa paljon trampoliinilla ja haluaa keksiä joka vuosi uuden tempun minkä esittää keikoillaan. Pete Parkkonen treenaa paljon eri lajeja ja Mike Monroe lopetti mäkihypyn kun kaatuili siinä kokoajan. Mira kertoi, ettei todellakaan tiedä tai osaa vielä isoakaan osaa nyrkkeilystä, sen lisää opetteluun kuluu kuulemma aikaa ja se pitää mielenkiinnon yllä.
Oli hienoa olla paikan päällä kun Siiri äitee Rantanen ja Lydia Wideman- Lehtonen palkittiin elämän uristaan.
Kimi Räikkösen paikalla olo yllätti, niinkuin hänen pitkä ja koskettavakin puheensa. Onnea mahdottoman paljon kaikille suomen urheilugaala 2017 palkituille, olette palkintonne ansainnet! Ja jo kaikki ehdolla olleet urheilijat ja taustavaikuttajat, onnea teillekin! Ja jee hienoa Leo-Pekka Tähti!!!!! Voitto meni tosiaan oikeaan osoitteeseen!
Mahtava mahdollisuus ja kokemus! Hieno gaala ja tunnelma siellä.  Kiitos kun pääsin kokemaan tämän ja olla osana mediaa vaikkakin lainahöyhenissä. (juoksujalkavipattaa instagram ja juoksujalka vipattaa fb stä löytyy lisää tunnelmia sekä takomorunners instagramista ja fb stä. )
Tässä vielä kuvasatoa eiliseltä:
Kivaa loppuviikkoa sulle! Mä vielä sulattelen tätä upeaa kokemusta ja laskeudun pilvistä jossain vaiheessa.

2 kommenttia:

olis mukavaa saada kommentteja!

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli o...