sunnuntai 26. helmikuuta 2017

hcr street team 2017

Moi! Täällä ollaan. Vähän matalaliitoa, kun flunssa sitten iski kyntensä minuun. Nyt alkaa olla ohi, ääni vielä röhisee,mutta muuten tunne jo hyvä. Tänään juoksin ekan kerran 12 päivään. Ai että tuntui hyvältä. Rauhaisaa etenemistä kivassa porukassa. Alusta oli pöpperöä ja aika raskasta tarpomista, silti fiilis oli mahtava!12km 1h36min. Porukassa juoksu on niin mun juttu!
Viime vuonna pääsin mukaan hcr street teamiin. Oli kiva vuosi . Tuli taas uusia juoksu ja muutenkin kavereita ja pääsin mukaan hcr, hcm ja minimaratoniin (siskonpoikien kanssa)Vedettiin Amandan kanssa yhteislenkkejä vantaalla, sekin oli tosi kivaa!
Tämän vuoden kick of tilaisuus oli perjantaina. Menin töiden jälkeen pojan kanssa lääkäriin ja sieltä suoraan pasilaan valon toimitiloihin. Porukkaa oli päässyt paikalle mukavasti ja siellä oli viime vuodelta tuttuja tyyppejä ja muutamia uusia.
Ruoan äärellä oli mukava jutustella ja kuunnella kaikista pienet esittelyt. Yhteistyökumppanit ja sul.in edustajat kertoivat toiminnastaan ja saatiin kokeilla new balancen kenkiä saadaan fresh foam zantet, oon niin innoissani! Oon tykännyt tosi kovasti new balancen 890 kengästä. Sitä ei saa mistään, mutta new balancen edustaja kertoi että se tulee jossain vaiheessa uudelleen kauppoihin. Katsotaan miten zante sopii mulle. Ainakin kokeillessa tuntui mahtavalta. Craft finland on mukana myös ja heiltä saamme pari paitaa, tuskin maltan odottaa! Ice power ja sportyfeel muisti meitä mukavan runsailla paketeilla, tulevat tosiaan tarpeeseen. Ice powerin laastarit on uusi tuttavuus , pakko kokeilla , vaikuttaa hyvältä. Mulla on vähän ongelmia kipugeelien ja voiteiden kanssa, koska niissä on tosi voimakas haju. Hajuste yliherkkänä minun on vaikea käyttää niitä kun niistä tulee paha olo. Varsinkin niskaan laitettuna olo menee huonoksi enkä ysty niitä käyttämään. Ice powerin haju ei ole tehnyt pahaa oloa. Sportyfeelin tuotteita olen käyttänyt ennenkin. Ne on edullisia ja hyviä. Palautus juomajauhe ei ole ennestään tuttu, mutta  vaikuttaa hyvältä, tein siitä ekan kerran liian laimeaa, ja silloin se ei maistu hyvältä. Seuraavan kerran teen ohjeen mukaan. Sitruunan makuista urheilujuomajauhetta oli kiva saada myös, se on mun lempparia. Otin sitä mukaan tänään lenkille ja kaikille maistui ennen ja jälkeen lenkin. Garmin on edelleen mukana ja saatiin tutustua heidän kello malleihinsa.
Hcr on siis tänä vuonna 13.5 , tuutko mukaan? Mä meen , vaikka ei enkka juoksua taida tullakaan. Jos menee niinkin oon ajatellut, juoksen huhtikuussa kokonaisen, en siis ole ihan enkka kunnossa hcr llä. Mutta siellä on niin mahtava fiilis niin on kiva päästä taas mukaan! Vielä en ole päättänyt menenkö hcm lle vai street runille juoksemaan 17 km. Mini maratonille mennään siskon poikien kanssa tänäkin vuonna, viime vuonna oli tosi hauskaa!
Kaikkea kivaa siis taas tiedossa! Tuli taas lisäboostia treeneihin.
Menin suoraan kick offista katajanokalle ja mieheni ja parin kaverin kanssa miniristeilylle.  Oli kiva reissu , mutta väsymys on ollut älytön . Siinä syy miksi tulee juhlittua harvoin.
Nyt alkaa uusi viikko, toivottavasti treenit alkaa kulkemaan taas.  Kivaa viikkoa sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

kiva viikko niskaa hoitaen ja kroppaa kuunnellen

Moi! Mun niska jumahti sitten tosi kovasti. Sunnuntai ilta oli ihan tuskaa ja maanantaina pään kääntäminen aiheutti sähköiskuja. Mulla oli o...