Siirry pääsisältöön

hcr street team 2017

Moi! Täällä ollaan. Vähän matalaliitoa, kun flunssa sitten iski kyntensä minuun. Nyt alkaa olla ohi, ääni vielä röhisee,mutta muuten tunne jo hyvä. Tänään juoksin ekan kerran 12 päivään. Ai että tuntui hyvältä. Rauhaisaa etenemistä kivassa porukassa. Alusta oli pöpperöä ja aika raskasta tarpomista, silti fiilis oli mahtava!12km 1h36min. Porukassa juoksu on niin mun juttu!
Viime vuonna pääsin mukaan hcr street teamiin. Oli kiva vuosi . Tuli taas uusia juoksu ja muutenkin kavereita ja pääsin mukaan hcr, hcm ja minimaratoniin (siskonpoikien kanssa)Vedettiin Amandan kanssa yhteislenkkejä vantaalla, sekin oli tosi kivaa!
Tämän vuoden kick of tilaisuus oli perjantaina. Menin töiden jälkeen pojan kanssa lääkäriin ja sieltä suoraan pasilaan valon toimitiloihin. Porukkaa oli päässyt paikalle mukavasti ja siellä oli viime vuodelta tuttuja tyyppejä ja muutamia uusia.
Ruoan äärellä oli mukava jutustella ja kuunnella kaikista pienet esittelyt. Yhteistyökumppanit ja sul.in edustajat kertoivat toiminnastaan ja saatiin kokeilla new balancen kenkiä saadaan fresh foam zantet, oon niin innoissani! Oon tykännyt tosi kovasti new balancen 890 kengästä. Sitä ei saa mistään, mutta new balancen edustaja kertoi että se tulee jossain vaiheessa uudelleen kauppoihin. Katsotaan miten zante sopii mulle. Ainakin kokeillessa tuntui mahtavalta. Craft finland on mukana myös ja heiltä saamme pari paitaa, tuskin maltan odottaa! Ice power ja sportyfeel muisti meitä mukavan runsailla paketeilla, tulevat tosiaan tarpeeseen. Ice powerin laastarit on uusi tuttavuus , pakko kokeilla , vaikuttaa hyvältä. Mulla on vähän ongelmia kipugeelien ja voiteiden kanssa, koska niissä on tosi voimakas haju. Hajuste yliherkkänä minun on vaikea käyttää niitä kun niistä tulee paha olo. Varsinkin niskaan laitettuna olo menee huonoksi enkä ysty niitä käyttämään. Ice powerin haju ei ole tehnyt pahaa oloa. Sportyfeelin tuotteita olen käyttänyt ennenkin. Ne on edullisia ja hyviä. Palautus juomajauhe ei ole ennestään tuttu, mutta  vaikuttaa hyvältä, tein siitä ekan kerran liian laimeaa, ja silloin se ei maistu hyvältä. Seuraavan kerran teen ohjeen mukaan. Sitruunan makuista urheilujuomajauhetta oli kiva saada myös, se on mun lempparia. Otin sitä mukaan tänään lenkille ja kaikille maistui ennen ja jälkeen lenkin. Garmin on edelleen mukana ja saatiin tutustua heidän kello malleihinsa.
Hcr on siis tänä vuonna 13.5 , tuutko mukaan? Mä meen , vaikka ei enkka juoksua taida tullakaan. Jos menee niinkin oon ajatellut, juoksen huhtikuussa kokonaisen, en siis ole ihan enkka kunnossa hcr llä. Mutta siellä on niin mahtava fiilis niin on kiva päästä taas mukaan! Vielä en ole päättänyt menenkö hcm lle vai street runille juoksemaan 17 km. Mini maratonille mennään siskon poikien kanssa tänäkin vuonna, viime vuonna oli tosi hauskaa!
Kaikkea kivaa siis taas tiedossa! Tuli taas lisäboostia treeneihin.
Menin suoraan kick offista katajanokalle ja mieheni ja parin kaverin kanssa miniristeilylle.  Oli kiva reissu , mutta väsymys on ollut älytön . Siinä syy miksi tulee juhlittua harvoin.
Nyt alkaa uusi viikko, toivottavasti treenit alkaa kulkemaan taas.  Kivaa viikkoa sulle!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

ei ihan helppo reissu, mutta maaliin! (tamperemaraton 2017)

Terve!
Nyt se on juostu, tampere maraton 2017! Huikeaa aikaa en odottanutkaan, mutta en todellakaan uskonut sen olevan niin vaikea reissu kuin sitten oli. Toisaalta hyväkin , etten tiennyt, tuskin olisin lähtenyt matkaan ollenkaan. Lopulta hienoa, että lähdin! Tässäpä raporttia reissusta, varoitan että saattaa sisältää kirosanoja ja itsesääliä ja itsensä ruoskimista ja tästä tulee pitkä kuin maraton.
Mentiin tampereelle sokos hotelli ilvekseen mieheni kanssa jo perjantaina kahdeksi yöksi. Oltiin ajoissa paikalla ja ehdittiin lepäillä mukavassa huoneessa ennen kuin kisatoimisto aukesi ratinan stadionilla.
Jännitys alkoi kuplimaan vatsassa , hitto se on kohta totta , kohta juoksen kokonaisen maratonin . reilu vuosi olikin jo vierähtänyt edellisestä. Mun kaksi edellistä maratonia juoksin hcm.llä helsingissä. Ensimmäinen ja toinen maraton oli helppoja, ei mitään ongelmia ja vauhtikin oli yllättävän hyvä koko matkan. Tämä vuosi on ollut vaikea ja oli jo valmiiksi selvää, ettei ennätykset p…

mä meen toukokuussa naisten kympille, haluaisitko sä lähtee ? (arvonta)

Moikka taas! Palasin jo nyt kun sain  takomorunnersin ja naistenkympin yhteistyön takia arvottavaksi naisten kympille kaksi osallistumista. Eli yksi onnekas voittaa osallistumisen itselleen ja kaverilleen/äidilleen /tyttärelleen.
Oon itse menossa siskon kanssa kävelemään. Oon hänen henkilökohtainen treenarinsa ja tsemppari.
Nyt kerkeisi vielä houkuttelemaan kaverin joka tarvitsisi piristystä tai vaikka pientä houkuttelua liikuntaan. Tai onko sulla joku kaveri jonka kanssa käytte kävelyillä tai hölkällä ja naisten kymppi ois siihen just sopiva  reilun kuukauden päästä?
Naistenkymppi on tosi kiva hyväntuulen tapahtuma. Nykyään kaksipäiväinen , lauantaina hyvinvointipäivä
http://www.naistenkymppi.fi/hyvinvointipaiva
Lauantain hyvinvointipäivä on sunnuntain Naisten Kympin osallistumismaksun maksaneille ilmainen (osallistuminen Naisten Kymppi -rannekkeella). Muille koko päivän luentoihin ja kokeilutunteihin oikeuttava osallistumismaksu on 5 euroa. Pääsy tapahtuma-alueelle yhteistyökumppanei…

mieli ja kroppa muutoksessa, minun polkuni terveelliseen elämään

Moi! Ajattelin ryhdistäytyä ja yrittää päivittää blogia vähän useammin kuin viimeaikoina. Elämä pyörii entiseen malliinsa, liikuntaa on mukana sopivassa määrin. Yritän tosiaan opetella kropan tuntemuksien kuuntelua, se on ollut minulle vähän vaikeaa. Koen helposti huonoa omaatuntoa tai syytän itseäni laiskottelusta yms jos en teekään itselleni lupaamaani 4 treeniä viikossa tai jos syönkin pussin karkkia vaikka vielä ei ollutkaan karkkipäivä.Ajattelin kertoa mistä tähän on tultu ja miksi vieläkin tuntuu vaikealta hellittää
Olen kertonut tästä aiheesta jo aiemminkin ,mutta ajattelin porautua vanhaan minääni vähän syvemmälle kuin ennen.
Olin lapsena liikkuvainen ja ehtivä, harrastin paljon monenlaista baletista yleisurheiluun ja discotanssista rytmiseen voimisteluun jos liikuntaharrastuksia listataan. Kaikessa on vaan ollut se sama juttu, kyllästyin helposti ja siihen se sitten tyssäsi. Balettia harrastin 5 vuotta , se onkin ainoa pitempi harrastukseni,muita olen harrastanut vain kauden …