maanantai 3. huhtikuuta 2017

Huompi juoksuiviikko, treenejä siskon kanssa ja tietoja naistenkympin yhteislenkeistä

Moi! Musta alkaa tuntumaan, että aina kun mä hehkutan hyvin menneitä treenejä, jotain menee pieleen.  Niin kävi nytkin. Pari viikkoa sitten hehkutin huippu viikkoa ja viime viikolla meni plörinäksi. Sairastuin toissa sunnuntaina vatsatautiin ja siinähän se sitten menikin alkuviikko sängyn pohjalla , eikä sitä heti kykene lenkille lähtemään. Kävelyä tuli loppuviikosta kiitettävästi ja lauantaina otin työpäivän hyötyliikunnan kannalta. Aamulla oli kylmä -5 astetta ja kun jouduin odottamaan junaa 17 minuuttia keravalla, päätin juosta ja kävellä rappusia ees taas. 8x 30 rappua tuli loikittua. ei tullut kylmä. Olin töissä järvenpään kotihoidossa ja tällä kertaa mulla oli kävelylista. Eli kaikki käynnit oli kävelyetäisyydellä. Käveyä tuli 13 asiakkaan luokse mennessä ja raput menin jos oli 1 2 tai 3 kerroksessa, sitä korkeammalle menin hissillä, alas kyllä tulin aina kävellen.
Sunnuntaina käveltiin siskon kanssa 5.3km 59 min.
Ajatelkaa, sisko pyysi itse kävelylle!! Jes, mun naisten kymppi haaste on otettu hyvin vastaan. Kolme kertaa jo käyty kävelyllä , eli just niinkuin pitikin, kerran viikossa. Sisko elää siis ruuhkavuosia 2 ja 7 v pojat ja työelämä vaatii veronsa, eikä liikuntaa ole välttämättä helppoa mahduttaa elämään, varsinkaan kun se ei ole kuulunut elämään aiemmin. Mulla oli ihan sama juttu, ei jaksanut miettiäkään liikkeelle lähtöä kun oli pojat hakenut hoidosta. Mutta kun on kaveri tai joku tavoite, mihin tähtää ja laittaa itselleen porkkanoita siihen välille, kyllä se onnistuu! Illalla myös tein kyykkyjä ja core treeniä.
Me ollaaan kyllä siskon kanssa käyty kuntosalilla, pelattu squashia yms, mutta aina ne on jäänyt. Eli ei sisko ihan nollasta lähde, kävelyäkin tulee poikien kanssa jonkin verran , silti hän oli erittäin skeptinen jaksamisestaan kävellä 10 km. Eilen käveltiin 5.3 km ja siko totesi, että ei se 10 km olekaan mikään mahdoton matka , vaan puolet lisää eiliseen lenkkiin. Ja naisten kympillä on paljon porukkaa mukana reippailemassa ja kannustamassa. Siellä on myös paljon oheisohjelmaa. Eli varmasti onnistuu!
Naisten kymppi oli mun eka tapahtuma missä juoksin 10km. Olin kävellyt sen työporukassa aikaisemminkin , Mutta 2014 Juoksin sen ekan kerran. Sieltä sain kipinän juoksutapahtumiin.Mulla jäi pari vuotta välistä, mutta viime vuonna juoksin sen taas ja olipas kivaa! Tunnelma oli ihan mahtava!  Esiintyjiä ja paljon porukkaa. Piknikki juoksun jälkeen ja yhteisjoogaa yms mukavaa.
Tänä vuonna hcr ja naisten kymppi on viikon päässä toisistaan, eli koska juoksen puolikkaan 13.5 ei olisi kovin järkevää juosta naisten kympillä, ainakaan jahdata enkka aikaa. Haastoin siksi siskon, että ei ainakaan lähde lapasesta. Ellei sisko sitten intoudukin laukkaamaan kamalaa kyytiä ja minä saankin mennä perässä.. Mutta tarkoitus on mennä nautiskelemaan tunnelmasta !
Alan vetämään naisten kympin yhteislenkkejä töölön kisahallilta . Tarkoitus on tarjota kaikille sopivia hyvän fiiliksen lenkkejä. Eka lenkki on nyt keskiviikkona, 17.30 45 min reipasta kävelyä, mihin lisätään muutama hölkkäpätkä rauhassa ja porukan mukaan. Toinen lenkki on heti perään klo 18.30 ja silloin hölkätään rauhassa 45 min .  Tuu ihmeessä mukaan jos haluat mukavaa seuraa ja vaikka olisit vasta aloittanut lenkkeilyn, nää sopii sulle! Jos oot ilmottautunut naisten kympille tai suunnittelet lähteväsi mukaan, tuu ihmeessä. Muut lenkit on 12.4 17.30  ja 18.30 ja 3.5 aamulenkki klo 7.00 45 min hölkkää. Viimeinen yhteislenkki on 14.5 , rauhallinen tunnin hölkkälenkki.
Ootko sä ollut naisten kympillä? Mikä oli eka tapahtuma missä olit vai onko se vielä suunnitelmissa?Mikä sai sut aloittamaan liikkumisen?
Mukavaa viikkoa kaikille !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

paluu arkeen ja treeneihin ultrajuoksun jälkeen

Moi! Viikko hurahti, ja olen sopivasti laskeutunut pilvistä takaisin maanpinnalle.Oli kyllä ihana fiilis ultrajuoksun jälkeen , itsensä v...