sunnuntai 7. toukokuuta 2017

jännitystä ilmassa, hcr 2017 13.5

Moi!
Täällä taas! Vajaa viikko enää hcr 2017 puolimaratoniin. Yritän parantaa enkkaani (2.04) mikä tietysti tuo lisäjännitystä elämään. Treenit on sujuneet melko hyvin. Alkuvuoden ja nyt alkukevään allergia/tukkoisuus oireet vähän hankaloittaneet, mutta muuten hyvät treenit. Kaikista huolestuttavinta on takapuoli jumitus joka kiskoo alaselkään ja pohkeeseen. Pystyn treenaamaan ja kovemmat treenitkin meni mukavasti, mutta pitkä matka 21.1km kovaa vauhtia jännittää kyllä. Kormu runilla viimeiset 3km oli tosi vaikeita , vaikka mentiin huomattavasti hiljaisempaa vauhtia kuin nyt on tarkoitus mennä. Olen venytellyt ja rullaillut tosi paljon viime viikkoina. Se tuntuu jollain lailla helpottaneen, ja pystyn esim. istumaan pitemmän ajan kerrallaan, se on ollut aiemmin tosi vaikeaa. Hieronnat on tietty auttaneet myös. Kokonaan jumi ei ole pois ja johonkin muunlaiseen hoitoon pitäisi päästä, naprapaatti, osteopaatti, kalevalainen jäsenkorjaaja yms? Oisko sulla suositella hyvää ? Meen siis hcr n. jälkeen . Nyt en enää ehdi. Nyt mennään näillä mitä on . Kompressiosukilla en oo paljoa juossut, mutta viimeaikoina ne on tuntuneet hyviltä, eikä pohje ole vihoitellut niin paljon. Palautumisessa olen käyttänyt niitä ennenkin. Olen myös päättänyt, että väkisin en kisko, jos on vaikea tunne niin hiljennän tai vaikka lopetan jos on pakko.
Jännitys on normaalia ja kuuluu ainakin mun valmistautumiseen. http://juoksujalkavipattaa.blogspot.fi/2016/05/viimeisen-viikon-treeneja-unelmien.html tuolta viime vuoden valmistautumisia. Tänä vuonna muuten takomorunners järkkää muutamilla paikkakunnilla unelmien liikunta päivän toimintaa. Minä järjestän vantaalla eväsretken sipoonkorpeen. Kävellään Polkuja pitkin kalkkiruukin luontopolun alkupäähän laavulle grillaamaan ja syömään eväitä. Sopiva valmistautuminen hcr.ään. Tuu säkin mukaan! Lähtö 10.5 sotungin koululta klo 17.30.
Viime viikon treenejä oli:
maanantaina 1.5 kalkkiruukin luontopolun polku lenkki 10.4km 2h.
tiistaina 2.5 työmatka kävelyä yht 5km ja illalla siskon kanssa 5km kävely muutamalla hölkkä pätkällä. Tehtiin myös vähän liikkuvuus ja koordinaatio harjoituksia.Siskon kanssa on kiva kävellä ja treenailla, on aina hauskaa! Hyvä kun keksin tän naisten kymppi haasteen.
keskiviikkona 3.5 aamulla naisten kymppi hölkkälenkkitöölön kisahallilta. Rauhallinen lenkki 40 min.
Illalla 14km pyöräily.
Torstaina lepopäivä
Perjantaina 5.5 espoon iltajuoksu Sarin oppaana, kiva tapahtuma 7km.
Lauantaina 6.5 vetoja urheilukentällä 5x3 min vedot 2 min hölkkäpalautuksella. Vedot 5.45-5.55 vauhdeilla ja vika 5.35 vauhtia.
Sunnuntaina 7.5 lepopäivä , illalla 3km pieni rauhallinen koiralenkki Katin kanssa.
Venyttelyjä melkein joka päivä. Rullailua ja liikkuvuustreeniä myös.
Ensi viikolla kevyempää. Vain yksi juoksu tiistaina 100min rauhallista Sarin oppaana. Kävelyä, venyttelyjä liikkuvuutta pyöräilyä yms . La sitten nähdään mihin riittää.
Tuutko sä hcr.lle, miten treenit on sujuneet?
Teen vielä pienen venyttelyn ja sitten nukkumaan. Lepokin tosi tärkeää valmistautumisessa. Palaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...