sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

paluu treeneihin ja #hyväjuoksu kirjan arvostelu ja alennus!

Terve!
Tässä suunnassakin on jo selän osalta melko hyvä tunne, mutta sitten iskikin karmea hammassärky jota nyt parantelen särkylääkkeillä ja vahvoilla antibiooteilla, että hammaslääkärissä voi tehdä mitään. Treenata olen pystynyt melko hyvin, kovaa ei pysty, mutta rauhassa kun tekee niin onnistuu. Lääkäri ja hieroja kehottivat vähentämään juoksua selän pahimman jumin ajaksi. Ekan viikon olin kokonaan juoksematta , nyt jo kevyet rauhalliset lenkit on tuntuneet hyviltä. Rapputreenit, kävelylenkit, pyöräily ja lihaskunto treenit (ei vielä täydellä teholla )on korvanneet jonkin verran juoksua ja jatkossakin aion pitää monipuolisista treeneistä kiinni.
Viime viikon treenit oli :
maanantai työmatkapyöräilyä aamulla 8km iltapäivällä siskon luokse lapsen vahdisi suoraan töistä pyörällä 3km ja illalla kotiin 9.5km. kotona vielä 15 min core treeni ja 10 min rullailu
tiistai  työmatkapyöräily yht 16km, illalla 2km kevyttä juoksua 23 min rappustreeniä eri tyyleillä ja 2km kevyttä hölkkää kotiin
keskiviikkona yht tunti kävelyä kevyesti  25 min venyttely ja 10 min rullailu
torstaina  35 min kävely ja illalla 35 min lihaskuntotreeni ja 10 min rullailu
perjantaina 1h aamukävely reippaasti ja illalla tunnin opasjuoksu Sarin kanssa
la lepopäivä
su tunnin yhteislenkki keskuspuistossa ,20 min lihaskunto ja liikkuvuustreeni. 10 min rullailu
juoksua yhteensä 22km
Huomenna hierojalle. Jatkan tällä tyylillä toistaiseksi, hammaskin on saatava kuntoon.

Sain takomorunnersin kautta luettavaksi Kirsi valastin #hyväjuoksu juoksemisen ilo kirjan.
En ole koskaan lukenut juoksuaiheisia kirjoja.  Tykkään kyllä lukea juoksublogeja ja lehtiä, mutta kirjoja en jostain syystä ole lukenut. Nyt kun tarjoutui mahdollistuus tartuin tietysti siihen. Minulla ei siis ole vertailupohjaa.
Tykkäsin kirjasta kovasti.Ahmin sen 3ssa päivässä ja palasin aina johonkin kohtaan takaisin. Kirjan kuvat on hyvät ja selkeät ja siinä on myös ohjeita esim hyppy, lihaskunto ja juoksuohjelmiin.
Kirjassa on vinkkejä ruokailuun, treenien aloittamiseen ja koostamiseen ja kehon ja mielen yhdistämiseen. Ei välttämättä konkareille pelkästään uutta tietoa , mutta selkeästi erilaisia asioita tuotu esiin mielenkiintoisesti. Kirsillä on pitkä ura juoksijana ja hänen kertomisia on helppo uskoa. Mä ainakin tykästyin kovasti tähän ja aioin uppoutua siihen uudelleenkin pienissä erissä.
Halukkaat voivat tilata kirjan kesän kampanjatarjouksella suoraan kustantajan verkkokaupasta, oheisesta linkistä -25% OVH:sta ja ilmaisella toimituksella kotiin. Kirjan hinta kotiin toimitettuna on 22,40€.


mä venyttelen vielä hetken ja lähden nukkumaan. Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...