sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

loppiextreme 2017

Moi! Tänään starttaa viimeinen lomapäivä ja kaivauiduin ihanan sängyn uumenista ajoissa, että ehtii ottaa päivästä kaiken irti. Tosin ihan pirteimmilläni en ole, saattaa vaatia päiväunet.Tänään on tiedossa jotain liikuntaa aamulla, en ole ihan varma mitä. Iltapäivällä syömään ja leffaan nuoremman pojan ja kummitytön kanssa.Ilma on synkkä, tänään sataa. Mutta ei anneta sen synkistää.
Olin lauantaina loppiextremessä. Lähdettiin kymmenen aikaan vantaalta ja  perillä oltiin 10 yli 11. Kilpailukeskus sijaitsi kalamajalla, aikalailla keskellä metsää. Todella kaunis paikka lammen rannalla. Porukkaa oli mukavasti n. 100juoksemaan lähtevää. Matkat oli 12.5 johon osallistuin ja 2x sama kiekka eli 25km. Oli lämmin päivä, ei liian kuuma lähdössä , eikä aurinko porottanut.
 Otettiin valokuvia ja fiilisteltiin lähtöä. Ehdin nähdä Kirsinkin joka myös on takomorunnersin bloggareita.
minä ja Kirsi , takana Tiina

Kaikki lähtivät samaan aikaan . Jäätiin Tiinan kanssa Loppupäähän , koska aikomuksemme oli edetä rauhassa nauttien.Alkuun mentiin pitkässä jonossa, mutta sitten jäätiin kaksin. Höpötimme koko matkan ja ihastelimme maisemia. Tiinalla on mökki lopella, ja nämä reitit oli osittain tuttuja hänelle.
 Mäkiä oli paljon. Niin oli kerrottukin ja osattiin varautua niihin. Reitti oli hyvin juostavaa polkua , mäet käveltiin ja pari kertaa mäen päällä pysähdyttiin kuvaamaan ja tasaamaan hengitystä. Reitti oli todella hyvin merkitty , eksymään ei päässyt. Juomapiste oli vähän ennen puoltaväliä. Täydensin juomapulloni siinä ja join mukillisen ja toisen kaadoin päähäni, oli  hiki. Luultiin koko ajan olevamme viimeisiä, mutta ohitsemme meni matkan aikana muutamia ihmisiä ja maaliinkin tuli meidän jälkeemme joitakin, eli ihan viimeisiä ei oltu vaikkei se olisi mitään haitannut, ei oltu tuolla kilpailu mielellä. 
Tiinalla painoi parin viikon takainen  pallas-hetta ja vaikka hän sanoi monta kertaa, että mee vaan hän tulee hiljalleen perässä, jäin mielelläni jatkamaan samaan tahtiin. Kaverin kanssa on mukavampi mennä
. Tasaiset osat hölkättiin ja ylämäet käveltiin, alamäkitekniikkaan tarvitsisin treeniä ja opastusta, jarruttelen enkä uskalla päästää rullaamaan. Noin kolme kilsaa ennen maaliin pääsyä meni kisaa johtava kaksikko ohi kevein askelin. Olivat siis menneet tuplamatkan nopeammin kuin me lyhyemmän. On se aina upeaa nähdä ihmisiä joilla on kaunis ja lennokas askel.Tsemppailtiin heitä ja naureskeltiin kun itse oltiin jo melkoisen poikki ja siinä ylämäessä mentiin tosi rauhassa ja nämä miehet kirmasivat keveästi ohi. Vielä ennen maalia meni kaksi nopeaa juoksijaa ohi.
Noin puolitoista kilometriä ennen maalia Tiina kehoitti taas minua menemään kovempaa ja päätin ottaa loppukirin. Huomasin, että voimia oli hyvin vielä kun jaksoin hyvin nostaa vauhtia. Lopussa sain vielä ohitettua yhden miehen joka ohitti meidät aiemmin. Tuulettaen maaliin . Loistofiilis!
kuva loppiextremen sivuilta
Mahtava keli, maisemat , reitti ja järjestelyt. Voin todellakin suositella tapahtumaa. Todennäköisesti menen ensivuonnakin jos ei mitään kesälomareissuja yms ole silloin tiedossa. 
Treeninä tosi hyvä.1h55 min meni aikaa. Nyt pari viikkoa aikaa street runille. Tällä viikolla treenailua ja ensi viikolla keveämmin.
Kivaa viikkoa sullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

Lomat ja flunssa lusittu, takaisin arkeen mars!

Moikka! Täällä taas. Oli yllättävän rankkaa palata töihin joululoman ja sairastelun jälkeen. Jaksoin kyllä työt, mutta illat olin aikalailla...