Lukijat

keskiviikko 16. elokuuta 2017

Kevyempi viikko ja himostrail

Moi! Street runin mietiskelyt on jätetty hautumaan ja fiilis alkaa muutenkin olemaan hyvä. Sunnuntaina lepäilin, kävin vain illalla 2.3km kävelyllä.Lihakset oli yllättävän tukkoiset ja kipeätkin, yleensä mulla ei kipeydy puolimarallakaan noin paljon lihakset. Senpä takia olen venytellyt jonkin verran joka päivä.
Maanantaina juoksin aamulla kuuden jälkeen 4km pikku lenkin.
Ensimmäinen kilsa oli hankala, tosi tahmeaa ja jäykkää, mutta  sitten helpotti, viimeiset kolme kilsaa oli mukavaa hölkkää, menin rauhassa nauttien. Kotona tein vielä fitwithnana yläkropan treenin vajaa 30 min.
Aamutreenit on vaan niin makoisia! Koko päivä menee tosi hyvin kun on aloittanut aikaisin ja jumpalla tai juoksulla tms. Tiistaina oli lepopäivä, ajoin vain polkupyörällä työmatkat 8km+8km. Illalla käytiin nuoremman pojan kanssa jumbossa ostoksilla ja jätskillä. Loppu ilta menikin leväten ja venytellen ja rullaten. Tänään Juoksin parin juoksukaverin kanssa pukinmäestä vantaanjoen vartta tunnin lenkin. Mentiin rauhallista tahtia ja ihmeteltiin viikonlopun myrskyn kaataneita puita (oli kyllä jo raivattu tien sivuun) ja ihasteltiin taas kaunista jokireittiä. Illalla kotona vielä nanan treenin jalkatreeni. Pikku venyttelyt loppuun ja kohta menenkin nukkumaan. Huomenna työmatkapyöräilyt ja muuten onkin lepopäivä. Perjantaina jotain kevyttä , ehkä kävelyä, lauantaina on himostrail 8km polkukisa.
Me mennään himostrailille Tiinan kanssa. Meillä on sama taktiikka ja suunitelma kuin Loppiextremessä. Rauhassa maisemasta nautiskellen. Kummallakin alla viikonlopun 17km . Toi 8km on just sopiva tähän väliin.
http://www.himostrail.fi/  tulee olemaan paljon maastovaihtelua, nousuja ja laskuja. Helppoa ei varmasti tule olemaan vaikka tuon matkan nimi onkin himos enjoy. Tapahtuma järkätään ekaa kertaa ja sinne on ilmottautunut jo yli 300 innokasta polkuilijaa.
Nyt pitää kyllä vääntäytyä nukkumaan, huomenna aikainen herätys. Mukavaa viikkoa! palaan taas!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

olis mukavaa saada kommentteja!

huh mikä reissu! Helsinki City Double

Moi! Täällä sitä ollaan, muina ultrajuoksijoina. Hitto, mä tein sen! Juoksin eilen 63.3km! Tässä rapsaa eiliseltä, se on varmasti sekava ja ...